Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Kaši bych nemrazila, to ani přesto, že já mrazím kde co - třeba zbytek uvařených těstovin, které teď nikdo nechce..Potom někdy k večeři rozmrazím, hodím na pánev na cibuli,opečené uzené, vajíčko a mám rychlé „šunkofleky“..
Ze zbylé bramborové kaše dělám krokety, to je z mého pohledu nejlepší zužitkování..
Jinak u nás dnes na oběd asi špenát, bramborový knedlík a hovězí maso.
mahdalka píše:
Holky,jak ste se tu některá ptala na to zamražení hrachový kaše,ta do mrazáku radši ne.Já jednou zamrazila br.kaši a srazila se mi.Byla tak hnusná,že jsem jí musela vyhodit
já myslím,že to se tam srazilo to mlíko a brambory jsou vůbec hnusný zmražený,ale hrachová kaše je v poho-já z ní pak dělám hrachovou polévku ![]()
Máme cibulovou omáčku, brambory a vejce na tvrdo, nechtělo se mi do obchodu, tak jsem vařila z domácích, značně vyjedených, zásob ![]()
u nás dnes pekelná kombinace: fazolová polévka z uzených kostí a buchtičky s krémem ![]()
Taky bych si dala tu pekelnou kombinaci ![]()
u nás se dojídají od včera těstoviny se nivou, šunkou a brokolicí
u nás dnes polévka bramborová.k večeři domácí pizza(šunková a hawai) ![]()
ahoj my dnes máme omáčku s hovězím masem a knedlík a k večeři polévka se zavářkou.
Tak dneska jsem oběd odflákla, udělala jsem na rychlo knedlíky s vejcem a šunkou + zelen.salát.
Večer chci uvařit kuřecí maso se žampiony a zel.směsí a ještě tu cibulačku, jelikož jsem jí včera nestihla ![]()
my dnes gnochi se smetanovou omáčkou, a rychlá rajská pol.s rýži na večeri chleba s dom.pekárny a rybí pom. ![]()
Co udelat proto,aby se gnochi nerozvarily.
Kamaradka je dle navodu hodila do varici vody a ony se uplne rozmarasily,ze z nich nic nebylo.Ja se na ne chystam ve ctvrtek,tak se ptam abych nedopada jak ona ![]()
gorina píše:
Co udelat proto,aby se gnochi nerozvarily.
Kamaradka je dle navodu hodila do varici vody a ony se uplne rozmarasily,ze z nich nic nebylo.Ja se na ne chystam ve ctvrtek,tak se ptam abych nedopada jak ona
Podle mě taky záleží na kvalitě těch noků. Jednou jsem si koupila ty chlazené z Lidlu a rozvařily se mi nehorázně a ještě se k sobě slepily
Ted už si kupuju jenom ty v Penny a jsem s nima zatím spokojená. Taky je dobré je hned vyndat, jak vyplavou nahoru, nejhorší je je scedit a prolít vodou, z toho je pak pěkná břečka ![]()
Mufice ani ti nevim jestli budou kvalitni koupila jsem je poprve v zivote v kaufu.Tak se teda uvidi ![]()
včera hovězí,dušená mrkev,brambor a dnes zeleninová polévka ,špagety se sýrovou omáčkou a kuřecím masem.
zítra asi nějaká luštěninová polévka a palačinky
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat