Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Prcek dnes zeleninovou polevku,a ja s pritelem br.salat a rízek co jsme vcera dostali od tchanovcu ![]()
MUFICE píše:
Dneska vařím filé s br.kaší a chci zkusit tu fr.cibulačku
pak dej vedet ci se povedla, ja ji chci tak zkusit o vikendu.. takovou zapecenou v mistickach se syrem..mno pokud sezenu zapekaci misky:)
Verisca píše:MUFICE píše:pak dej vedet ci se povedla, ja ji chci tak zkusit o vikendu.. takovou zapecenou v mistickach se syrem..mno pokud sezenu zapekaci misky:)
OK, jsem na to zvědavá, nikdy jsem jí nevařila.
U nás rychlovka v troubě. Brambory, salám, zelenina, drobek oleje a koření. Vše do pečícího papíru a šup do trouby.
Pajule22 píše:
Prcek dnes zeleninovou polevku,a ja s pritelem br.salat a rízek co jsme vcera dostali od tchanovcu
Taky by jsem se dala.
Verisca píše:MUFICE píše:pak dej vedet ci se povedla, ja ji chci tak zkusit o vikendu.. takovou zapecenou v mistickach se syrem..mno pokud sezenu zapekaci misky:)
To bylo v nejakym serialu o vareni ze jo:D myslim, v ptaku Loskutaku?:D
Monjie píše:Verisca píše:To bylo v nejakym serialu o vareni ze jo:D myslim, v ptaku Loskutaku?:DMUFICE píše:pak dej vedet ci se povedla, ja ji chci tak zkusit o vikendu.. takovou zapecenou v mistickach se syrem..mno pokud sezenu zapekaci misky:)
V pořadu Prostřeno už asi 2× vařili cibulačku, tak se mrknu na recepty.
Ja jsem prave minuly tyden varila cibulacku z prostreno a chutnala mi
nikdo jinej ji jist nechtel ![]()
a my dneska měli karbanátky a bramborovej salát a zbylo i na zítra
Monjie píše:
a k veceri cibulove krouzkym s dipem
To děláš v nějakém těstíčku? A dip jaký?
Mě to těhotenství zničí
na večeři mám smažák s bramborovýma kroketkama ![]()
Holky,jak ste se tu některá ptala na to zamražení hrachový kaše,ta do mrazáku radši ne.Já jednou zamrazila br.kaši a srazila se mi.Byla tak hnusná,že jsem jí musela vyhodit ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat