Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Tak já to dělám zvlášť - mám ráda, když je maso měkké(což u hovězího déle trvá) a mrkev naopak nerozvařená.
Do mrkve přidávám vývar buď z toho hovězího masa, jak se vaří(na podlití) nebo když mám plátky masa, ne žebírka,tak dusím maso na cibulce a hovězí vývar do mrkve dávám připravený dopředu(já ho mám vždy).
Mrkev máme rádi nastrouhanou na hrubém struhadle a ještě do toho hrášek.My jen osolíme,víc dochutit není potřeba..
Většinou mrkev lehce zahušťuju jíškou na másle, aby se rozpustily vitaminy rozpustné v tucích.
Jana206 píše:
Tak já to dělám zvlášť - mám ráda, když je maso měkké(což u hovězího déle trvá) a mrkev naopak nerozvařená.
Do mrkve přidávám vývar buď z toho hovězího masa, jak se vaří(na podlití) nebo když mám plátky masa, ne žebírka,tak dusím maso na cibulce a hovězí vývar do mrkve dávám připravený dopředu(já ho mám vždy).Mrkev máme rádi nastrouhanou na hrubém struhadle a ještě do toho hrášek.My jen osolíme,víc dochutit není potřeba..
Většinou mrkev lehce zahušťuju jíškou na másle, aby se rozpustily vitaminy rozpustné v tucích.
Taky tak,akorat mi si jeste pridavame trosicku cukru.Jenze smula je ta,ze dusenou mrkem mi nikdo nechce a ja ji zboznuji ![]()
Dneskadusene veprove platky s ryzi a fazolacka kterou uz jime treti den ![]()
Neznáte náhodou nějaký recept na jogurtovou buchtu?? Sešlo se mi doma hodně jogurtu, je mi jich líto vyhodit. Díky ![]()
Tak dneska pečené kuřecí stehna,játrová nádivka a bramborová kaše.
tak dneska ta super luxusni dynova polevka kureci horni stehna v marinade s testovinovym salatem k veceri hovezi hamburger ![]()
mahdalko ja taky maso na platky hodim na cibulku, nasolim, napeprim az se orestuje hodim do hrnce s nakolecka nakrajenou mrkvi kdyz je mrkev i maso mekke. Udelam zasmazku,trochu citronu,muskatoveho orisku, dochutim:D
u nás špageti a dýňová polévka, u babičky jsem byla na koštu škvarkových placek a drštkové polévky
btw. recept na tiramisu z cukrarskych piskotu prosim a aby na tom nebylo co pokazit jsem na moucniky antitalent:D
Dneska jsem dojedli tu cibulačku a v tom tousty zapečené se sýrem
K večeři si dáme zapečené bagety se sýrem a šunkou.
Monjie píše:
btw. recept na tiramisu z cukrarskych piskotu prosim a aby na tom nebylo co pokazit jsem na moucniky antitalent:D
Teta nekecej,ze ty jsi na neco antitalent.Ja te mit u nas doma v kuchyni tak si chrochtam blahem ![]()
U nas se cely vikend nevari,jako vzorna matka jsem se zbavila Tygra na dva dny,takze nemusim varit a my dojime zbytky
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat