Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Tak na zitra uz je obed skoro hotovy
dostali jsme od babicky omacku a prirodni platky z laně
udelam zitra jen knedlik ![]()
sophinka píše:Monjie píše:1 kachna.1 kuře a kousek vepřového
sophinko:D hele a to delas asi minimalne 3 kachny,4 STRUDLY?štrůdly většinou 5 nohavic a dělám z kynutého těsta
.ještě jsem udělala linecký těsto aby si měli s čím hrát holky tak mám hoďku klidu a pak 2 hodiny úklidu
O víkendu jsme byli u manželových rodičů, tak jsem nemusela vařit
dovezli jsme si i na dnešek večeři ![]()
Zítra si k obědu udělám rajčatovej salát, malýmu telecí se špenátem a k večeři smaženej celer v troj obalu s bramborem ![]()
knedlíky s vajičkem - nakrájet na kostky, orestovat , zalít vajíčkem a udělat jako by míchané. sůl, pepř, kdo chce, tak nejdřív špek, cibulka… dle chuti.
docela jsem koukala, že je to pro někoho naprosto neznámé…
A porková polívka.
Markit.Hl píše:
knedlíky s vajičkem - nakrájet na kostky, orestovat , zalít vajíčkem a udělat jako by míchané. sůl, pepř, kdo chce, tak nejdřív špek, cibulka… dle chuti.docela jsem koukala, že je to pro někoho naprosto neznámé…
A porková polívka.
Knedlíky s vejcem jsem měla nedávno, když nám zbyl knedlík, je to taková rychlovka ![]()
Dnes bude zapečená brokolice s bramborem v nějaké verzi pro roční dítě - asi do půlky dám tvaroh a do půly normálně sýr/nivu jako vždycky ![]()
dneska sekaná a br. kaše, naše oblíbená, už se těšíme, Pajule díky za tip z víkendu
dneska sekaná a br. kaše, naše oblíbená, už se těšíme, Pajule díky za tip z víkendu
Jo tak knedlik s vajickem delame doma dost casto,je to nahodou mnamka ![]()
Jo holky,nemate nekdo dobrej tip,jak udelat ze syrove cervene repy tu ktera se prodava v obchode kompotovana??
![]()
My máme dneska těstoviny a kuřecí maso na zelenině.
Červenou řepu dělám stejně jako okurky, jen přidám křen a fenykl. Řepu nejdřív i se slupkou asi 30 minut vařím, tak, aby šla pěkně oloupat, nacpu do sklenic a zaliju nálevem. Může být deko i Pikant nebo vlastní nálev, jak je kdo zvyklý.
zapékané těstoviny (spirály české), plátky šunky co zbyly po víkendu a junior salám, kukuřice, rozšlehané vejce a k tomu jako příloha domácí naložené okurky ze zahrádky od našich…
a my taky zapečené těstoviny s klbásou, pórkem, s rajským protlakem a s vajíčkem
a ještě jsem k tomu upekla rychlou buchtu
U nás včera k obědu bylo manželovo oblíbené jídlo - kuřecí prsa s broskví a sýrem a k tomu amer.brambory.Na večeři pak kuřecí čína s rýží.
No a dnes bude zelnačka a bavorské vdolečky.....mnam,už se těším na večeři… ![]()
Dneska zbytky od vikendu. Ja s Gitkou rizoto s pecenych stehen s brokolici, syrem, a cervenou repou. Manzel mel cevabcici a na svacinu do prace dva hovezi hamburgery. K veceri Gitka brokolicovy krem, nam jeste nevim, asi oblobeny talir co dum dal:D
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat