Věčné téma: Co dnes uvařit?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
9044
23.10.11 21:00

Tak na zitra uz je obed skoro hotovy :) dostali jsme od babicky omacku a prirodni platky z laně :) udelam zitra jen knedlik :)

• načítám...
23033
23.10.11 21:25
sophinka píše:
Monjie píše:
sophinko:D hele a to delas asi minimalne 3 kachny,4 STRUDLY? :lol:
1 kachna.1 kuře a kousek vepřového :mrgreen: štrůdly většinou 5 nohavic a dělám z kynutého těsta :lol: .ještě jsem udělala linecký těsto aby si měli s čím hrát holky tak mám hoďku klidu a pak 2 hodiny úklidu :lol:
:lol: :palec:
  • načítám...
1304
23.10.11 21:34

O víkendu jsme byli u manželových rodičů, tak jsem nemusela vařit :mrgreen: dovezli jsme si i na dnešek večeři :lol:
Zítra si k obědu udělám rajčatovej salát, malýmu telecí se špenátem a k večeři smaženej celer v troj obalu s bramborem :jazyk:

• načítám...
14598
23.10.11 23:41

knedlíky s vajičkem - nakrájet na kostky, orestovat , zalít vajíčkem a udělat jako by míchané. sůl, pepř, kdo chce, tak nejdřív špek, cibulka… dle chuti.

docela jsem koukala, že je to pro někoho naprosto neznámé…

A porková polívka.

• načítám...
50133
24.10.11 00:04
Markit.Hl píše:
knedlíky s vajičkem - nakrájet na kostky, orestovat , zalít vajíčkem a udělat jako by míchané. sůl, pepř, kdo chce, tak nejdřív špek, cibulka… dle chuti.

docela jsem koukala, že je to pro někoho naprosto neznámé…

A porková polívka.

Knedlíky s vejcem jsem měla nedávno, když nám zbyl knedlík, je to taková rychlovka :-)

• načítám...
PetkaK
24.10.11 08:50

Dnes bude zapečená brokolice s bramborem v nějaké verzi pro roční dítě - asi do půlky dám tvaroh a do půly normálně sýr/nivu jako vždycky :)

• Upravit
2904
24.10.11 09:06

dneska sekaná a br. kaše, naše oblíbená, už se těšíme, Pajule díky za tip z víkendu

• načítám...
2904
24.10.11 09:06

dneska sekaná a br. kaše, naše oblíbená, už se těšíme, Pajule díky za tip z víkendu

• načítám...
9044
24.10.11 10:38

Jo tak knedlik s vajickem delame doma dost casto,je to nahodou mnamka :)
Jo holky,nemate nekdo dobrej tip,jak udelat ze syrove cervene repy tu ktera se prodava v obchode kompotovana?? :D :D

• načítám...
30628
24.10.11 11:02

My máme dneska těstoviny a kuřecí maso na zelenině.

Červenou řepu dělám stejně jako okurky, jen přidám křen a fenykl. Řepu nejdřív i se slupkou asi 30 minut vařím, tak, aby šla pěkně oloupat, nacpu do sklenic a zaliju nálevem. Může být deko i Pikant nebo vlastní nálev, jak je kdo zvyklý.

• načítám...
Tattiana
24.10.11 11:05

zapékané těstoviny (spirály české), plátky šunky co zbyly po víkendu a junior salám, kukuřice, rozšlehané vejce a k tomu jako příloha domácí naložené okurky ze zahrádky od našich…

• Upravit
3968
24.10.11 11:42

a my taky zapečené těstoviny s klbásou, pórkem, s rajským protlakem a s vajíčkem
a ještě jsem k tomu upekla rychlou buchtu

• načítám...
3643
24.10.11 12:06

U nás včera k obědu bylo manželovo oblíbené jídlo - kuřecí prsa s broskví a sýrem a k tomu amer.brambory.Na večeři pak kuřecí čína s rýží.
No a dnes bude zelnačka a bavorské vdolečky.....mnam,už se těším na večeři… :mrgreen:

• načítám...
23033
24.10.11 12:34

Dneska zbytky od vikendu. Ja s Gitkou rizoto s pecenych stehen s brokolici, syrem, a cervenou repou. Manzel mel cevabcici a na svacinu do prace dva hovezi hamburgery. K veceri Gitka brokolicovy krem, nam jeste nevim, asi oblobeny talir co dum dal:D

• načítám...
5misa6
24.10.11 13:02

oběd nic,a na večeři budu dělat vajíčkový salát.

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

Poradna o homeopatii

Ikona - Eliška Bartlová

MUDr. Eliška Bartlová