Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
„Těstovinoto“ ![]()
Žampiony, zelenina, obrané pečené kuřecí maso.....a těstoviny, všechno zamíchané dohromady.
laducho:D u nas neco podobnuho s tunakem,rajcetem, paprikou,polnickem,cesnekem, cibuli a majonezou:D Gitce s bez cibule a cesneku a jen s jogurtem:) a vsude flusala papriku
![]()
Pečené kuře nebo kuřecí směs (prsa nepeču, nikdo je nechce, tak jsem dělala dvojí) se zeleninou s bramborem, zbytek vývaru, zeleninový salát s lučinou.
Neozval by se někdo s tou plněnou cuketou? Ale vegetariánsky, mleté nemám a maso máme skoro každý den. Zítra asi zeleninový boršč a ta cuketa ![]()
Tak jsem nakonec upekla sekanou a k tomu udělala br.kaši, rajskou si nechám na víkend ![]()
Tak u nás dnes bramb.knedlíky polité smaženou cibulkou a kostkami uzeného masa.K tomu mrkvový salát.
Manžel na to chvilku koukal,v očích výraz „a to je všechno?“ ,ale pak mu to chutnalo.Se divím,že tohle jídlo neznal aspon ze školní jídelny. ![]()
a my dneska já pizzu a manžel fazole-ty on miluje a já je nejím
SuzaG píše:
Tak u nás dnes bramb.knedlíky polité smaženou cibulkou a kostkami uzeného masa.K tomu mrkvový salát.Manžel na to chvilku koukal,v očích výraz „a to je všechno?“ ,ale pak mu to chutnalo.Se divím,že tohle jídlo neznal aspon ze školní jídelny.
Dnes jsem nestíhala tak oběd nebyl.Jinak na večeři rybí pomazánka.
dnes oběd vařila restaurace ![]()
večeře omeleta s cuketou, česnekem a parmezánem ![]()
Tak pritel prave dela k veceri ameriky a prirodní veprovy platky ![]()
monjie, já mám k dispozici takový úplně maličkatý cuketky, tak je ani neloupu a nakrájím na slaboulinký půlměsíčky..na pánvičku trošku másla a oliv.olej, na to tu cuketu, česnek na mini mini kousíčky, osmahnu, pak vleju směs vajíček s trochou mlíka,sůl, za chvíli omeletu obrátím, dopeču pod pokličkou a nakonec posypu parmezánem ![]()
Holky, nemáte některá nějaký dobrý recept na chleba, ale ne do domácí pekárny, ale normálně do trouby.
Uvažuji zkusit upéet chleba ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat