Věčné téma: Co dnes uvařit?

• Fotoalbum (163)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
sophinka
29.10.11 14:53

zeleninová polévka,perkelt s haluškama

• Upravit
3968
29.10.11 16:38

a my dneska španělské ptáčky s houskovým knedlíkem

• načítám...
44183
29.10.11 16:53

My dnes grilované kuře s bramborovou kaší a zítra kuřecí prsa na způsob číny..
Včera bramborové knedlíky a zelí,máme rádi jen kysané, z hlávky nám nechutná.

• načítám...
1114
29.10.11 16:55

my dnes měly..řízek a brambor.salát :mrgreen:

• načítám...
9219
29.10.11 17:47

A ja vubec nevim, co zitra :nevim:

• načítám...
4417
29.10.11 18:30

Tak dneska měl přítel zbytek číny s rýží, já s malou candáta na másle s bramborem.
Zítra kuřecí játra a nejspíš hranolky, malá bud dostane skleničku nebo jí najdu něco v mrazáku :think:

• načítám...
1649
29.10.11 18:46

dnes jsme měli pečený bůček s bramborem a prcek králičí maso s br. kaší
zítra řízek a miláček zase králíka :-P

• načítám...
23033
29.10.11 18:50

veceri vari pizzerie a zitra neco z mleteho masa

• načítám...
PetkaK
29.10.11 18:53

Holky, když už jste tady nakously to cukroví, já teda nehodlám nějak moc péct, ale možná bych chtěla udělat něco pro malou - 16m - nějaké cukroví co by prostě mohla a nemusela na nás jen koukat. Máte nějaké takové recepty vhodné pro ročňáky?

Mě napadlo jen linecké - že bych tam nedala cukr, a marmeládu máme domácí od babičky, tam cukr teda je ale ne moc. Jinak nevím. Tak snad někdo poradíte.

• Upravit
17874
29.10.11 19:30

Tak v roce už by mohla trochu piškoty, ne, tam je taky cukr. Dala bych třeba cukru trochu méně do lineckého a hnědý, ale bez něj myslím to nebude nic moc. A vezmi si, že roční prťousek to nějak neprožívá, jestli je to vánoční cukroví nebo něco jiného. Taky si pamatuju, že jsem dětem kupovala ve zdravé výživě nějaké amarantové sušenky zvířátka a myslím i písmenka, už nevím přesně, co tam všechno bylo, třeba by to taky byla varianta.

• načítám...
17874
29.10.11 19:40

K večeři dělám ty cukety, vegetariásnké jsem nenašla, tak jsem prostě vydlabala, vypotila, do vydlabaného přidala rajčata, česnek, oregano, sýr a dala zapíct. Zatím to voní hezky. Zbytek směsi jsem podusila s olivovým olejem a rýží jako přílohu.

• načítám...
50125
29.10.11 19:46
PetkaK píše:
Holky, když už jste tady nakously to cukroví, já teda nehodlám nějak moc péct, ale možná bych chtěla udělat něco pro malou - 16m - nějaké cukroví co by prostě mohla a nemusela na nás jen koukat. Máte nějaké takové recepty vhodné pro ročňáky?Mě napadlo jen linecké - že bych tam nedala cukr, a marmeládu máme domácí od babičky, tam cukr teda je ale ne moc. Jinak nevím. Tak snad někdo poradíte.

My děláme nepečené cukroví z piškotů a s banánem. Mezi 2 děts.piškoty se dá plátek banánu a pak se to namáčí v rozehřáté čokoládě. Může se to obalit v kokosu, v oříškách nebo ozdobit mandlí. Pak se to nechá zatuhnout v lednici a ono to během 2-3 dnů změkne a může se to konzumovat :palec:

• načítám...
50125
29.10.11 19:48

K večeři bude treska na másle a zelen.salát. Zbyla nám ještě rajská, tak bude zítra k obědu.

• načítám...
13503
29.10.11 19:49
MUFICE píše:
PetkaK píše:
Holky, když už jste tady nakously to cukroví, já teda nehodlám nějak moc péct, ale možná bych chtěla udělat něco pro malou - 16m - nějaké cukroví co by prostě mohla a nemusela na nás jen koukat. Máte nějaké takové recepty vhodné pro ročňáky?Mě napadlo jen linecké - že bych tam nedala cukr, a marmeládu máme domácí od babičky, tam cukr teda je ale ne moc. Jinak nevím. Tak snad někdo poradíte.
My děláme nepečené cukroví z piškotů a s banánem. Mezi 2 děts.piškoty se dá plátek banánu a pak se to namáčí v rozehřáté čokoládě. Může se to obalit v kokosu, v oříškách nebo ozdobit mandlí. Pak se to nechá zatuhnout v lednici a ono to během 2-3 dnů změkne a může se to konzumovat :palec:

Jaky je po tech dnech ten banan? Je to k jidlu?

• načítám...
50125
29.10.11 19:56
Taminka píše:
MUFICE píše:
PetkaK píše:
My děláme nepečené cukroví z piškotů a s banánem. Mezi 2 děts.piškoty se dá plátek banánu a pak se to namáčí v rozehřáté čokoládě. Může se to obalit v kokosu, v oříškách nebo ozdobit mandlí. Pak se to nechá zatuhnout v lednici a ono to během 2-3 dnů změkne a může se to konzumovat :palec:
Jaky je po tech dnech ten banan? Je to k jidlu?

My to vždycky připravujeme tak týden dopředu než jsou Vánoce a je to vynikající, ale musí se to uchovávat v chladu.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

Poradna o homeopatii

Ikona - Eliška Bartlová

MUDr. Eliška Bartlová