Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
My dnes grilované kuře s bramborovou kaší a zítra kuřecí prsa na způsob číny..
Včera bramborové knedlíky a zelí,máme rádi jen kysané, z hlávky nám nechutná.
Tak dneska měl přítel zbytek číny s rýží, já s malou candáta na másle s bramborem.
Zítra kuřecí játra a nejspíš hranolky, malá bud dostane skleničku nebo jí najdu něco v mrazáku ![]()
dnes jsme měli pečený bůček s bramborem a prcek králičí maso s br. kaší
zítra řízek a miláček zase králíka ![]()
Holky, když už jste tady nakously to cukroví, já teda nehodlám nějak moc péct, ale možná bych chtěla udělat něco pro malou - 16m - nějaké cukroví co by prostě mohla a nemusela na nás jen koukat. Máte nějaké takové recepty vhodné pro ročňáky?
Mě napadlo jen linecké - že bych tam nedala cukr, a marmeládu máme domácí od babičky, tam cukr teda je ale ne moc. Jinak nevím. Tak snad někdo poradíte.
Tak v roce už by mohla trochu piškoty, ne, tam je taky cukr. Dala bych třeba cukru trochu méně do lineckého a hnědý, ale bez něj myslím to nebude nic moc. A vezmi si, že roční prťousek to nějak neprožívá, jestli je to vánoční cukroví nebo něco jiného. Taky si pamatuju, že jsem dětem kupovala ve zdravé výživě nějaké amarantové sušenky zvířátka a myslím i písmenka, už nevím přesně, co tam všechno bylo, třeba by to taky byla varianta.
K večeři dělám ty cukety, vegetariásnké jsem nenašla, tak jsem prostě vydlabala, vypotila, do vydlabaného přidala rajčata, česnek, oregano, sýr a dala zapíct. Zatím to voní hezky. Zbytek směsi jsem podusila s olivovým olejem a rýží jako přílohu.
PetkaK píše:
Holky, když už jste tady nakously to cukroví, já teda nehodlám nějak moc péct, ale možná bych chtěla udělat něco pro malou - 16m - nějaké cukroví co by prostě mohla a nemusela na nás jen koukat. Máte nějaké takové recepty vhodné pro ročňáky?Mě napadlo jen linecké - že bych tam nedala cukr, a marmeládu máme domácí od babičky, tam cukr teda je ale ne moc. Jinak nevím. Tak snad někdo poradíte.
My děláme nepečené cukroví z piškotů a s banánem. Mezi 2 děts.piškoty se dá plátek banánu a pak se to namáčí v rozehřáté čokoládě. Může se to obalit v kokosu, v oříškách nebo ozdobit mandlí. Pak se to nechá zatuhnout v lednici a ono to během 2-3 dnů změkne a může se to konzumovat ![]()
K večeři bude treska na másle a zelen.salát. Zbyla nám ještě rajská, tak bude zítra k obědu.
MUFICE píše:PetkaK píše:My děláme nepečené cukroví z piškotů a s banánem. Mezi 2 děts.piškoty se dá plátek banánu a pak se to namáčí v rozehřáté čokoládě. Může se to obalit v kokosu, v oříškách nebo ozdobit mandlí. Pak se to nechá zatuhnout v lednici a ono to během 2-3 dnů změkne a může se to konzumovat
Holky, když už jste tady nakously to cukroví, já teda nehodlám nějak moc péct, ale možná bych chtěla udělat něco pro malou - 16m - nějaké cukroví co by prostě mohla a nemusela na nás jen koukat. Máte nějaké takové recepty vhodné pro ročňáky?Mě napadlo jen linecké - že bych tam nedala cukr, a marmeládu máme domácí od babičky, tam cukr teda je ale ne moc. Jinak nevím. Tak snad někdo poradíte.
Jaky je po tech dnech ten banan? Je to k jidlu?
Taminka píše:MUFICE píše:Jaky je po tech dnech ten banan? Je to k jidlu?PetkaK píše:My děláme nepečené cukroví z piškotů a s banánem. Mezi 2 děts.piškoty se dá plátek banánu a pak se to namáčí v rozehřáté čokoládě. Může se to obalit v kokosu, v oříškách nebo ozdobit mandlí. Pak se to nechá zatuhnout v lednici a ono to během 2-3 dnů změkne a může se to konzumovat
My to vždycky připravujeme tak týden dopředu než jsou Vánoce a je to vynikající, ale musí se to uchovávat v chladu.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
zeleninová polévka,perkelt s haluškama