Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Petko, chápu, ale ono stejně je těch druhů víc, každý jiný, to už mršky i poznají a to asi dělat extra pro ni každý druh nebudeš ![]()
Eliška píše:
Petko, chápu, ale ono stejně je těch druhů víc, každý jiný, to už mršky i poznají a to asi dělat extra pro ni každý druh nebudeš
No to každý druh ne, ale ty linecké asi udělám, a pak bych možná nějak udělala včelí úly, bez ořechů a uvnitř s nějakým krémem co může.
Kdybychom byli na vánoce doma tak to neřeším, já bych jí nic nedala, my taky děláme jen 3 druhy, takže by toho až tak neviděla. Ale chceme být celé vánoce na střídačku u rodičů/tchánů a to furt bude někdo něco do ní cpát. ![]()
poradíte-jak udělat opravdu dobré vepř.výpečky?(budu dělat s opeč.bramborem a špenátem)
Hoppky, přistál mi tu už 2 gigant.
nemáte některá nějaký dobrý recept.
Pro ty co nevědí - obří kedluben.
PatkoK - roční KAčka už si s náma vzala slazené.
Markit: z kedluben? polivku, nadivane,zeli, v trojobalu, mozecek ![]()
Tak dneska bude super nedelni obed
prcek zeleninova polevka a ja knedlik s vajickem ![]()
Tatinek nam rano odjel do prace a vrati se az zitra vecer,takze se me nechce nic moc vyvaret ![]()
my dnes kuřecí steak s žampionovo-sýrovo-smetanovou omáčkou a k tomu bramb.gnochi.A včera byli špízy se štouchanými bramborami s cibulkou.
Tak změna, jelikož manžel nekoupil uzeninu na španěláky, tak dělám znojemskou
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Já vím že mu to je jedno, ale nechci aby do ní všichni cpali cukroví, ořehové, rumové kuličky a tak, tak jsem si myslela že jí udělám pár kousku jen jejich a aby vypadali stejně.