Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Fazol guláš s opečeným párkem, chleba.
Špenát dělám stejně jako levmah28 + ještě pepřím. A malému jsem ho prostě jen povařila v trošce vody a pomačkala s bramborem a žloutkem. Teď už bych ho možná také udělala s trochou cibulky na másle se zrnkem solky
.
PetkaK píše:
Holky, jak se dělá špenát? Pro dítě 15m.Mám v mražáku nějaký porcovaný, vypadá to jako kostky ledu, takže když vytáhnu třeba 4-5 kostek, nechám to rozmrazit, a co pak s tím? Já vůbec nevím, já to nejím, tak to ani nevařím.
EDIT - mám i vodu z hovězího vývaru.
Ten lisovaný špenát dávám na 5 minut povařit do mikrovlnky,musí se zalít vodou a osolit. Pak ho hodím na pánev podusím na cibulce a kousku česneku a klidně zaleju smetanou a vařím k tomu těstoviny a kuř.maso.
špenát:já udělám bešamel-máslo,lžíce hladké mouky a do toho dám špenát jen provařit,ochutím a je hotovo ![]()
Danuška23 píše:
Dneska pomalu pečená kachna,zelí a knedlík
já už jí mám v troubě ![]()
treba burty na pivu
jakykoliv maso na pivu nebo pomerancovej kolac:D
jitulka80 píše:
My dneska máme oběd z jidelny. Plněné papriky a knedlík
Ja xci taky obedy z jidelny,bytostne nesnasim vareni!
dzarunka píše:
a já mám doma černé pivo,poraďte jak zužitkovat do jídla
Co třeba tohle?
http://recepty.vareni.cz/…acky-v-pivu/
My máme špagety a omáčku z mletého masa, vaří syn, tak to mám bez práce ![]()
Monjie píše:jitulka80 píše:Ja xci taky obedy z jidelny,bytostne nesnasim vareni!
My dneska máme oběd z jidelny. Plněné papriky a knedlík
A to já si zase ráda uvařím, na jídlu z jídelny bych si nepochutnala. Jinak jídla z většiny restaurací mám ráda, ale je to drahý
![]()
Nevim kdo se ptal na toho divocaka, asi korenovou zeleninu, a divoke koreni: bobkovy list,nove koreni, cibule,cesnek:) je asi zaklad ![]()
MUFICE píše:Monjie píše:A to já si zase ráda uvařím, na jídlu z jídelny bych si nepochutnala. Jinak jídla z většiny restaurací mám ráda, ale je to drahýjitulka80 píše:Ja xci taky obedy z jidelny,bytostne nesnasim vareni!
My dneska máme oběd z jidelny. Plněné papriky a knedlík![]()
kdyz me dochazi inspirace uz, porad neco vymyslet. A kdyby byly prachy na poradne vareni:D clovek musi setrit kde se da… a to mi pripomina tenhle dobrej clanek:D http://www.vitalia.cz/…ska-kuchyne/
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat