Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
MUFICE píše:Monjie píše:¨MUFICE píše:kdyz me dochazi inspirace uz, porad neco vymyslet. A kdyby byly prachy na poradne vareni:D clovek musi setrit kde se da… a to mi pripomina tenhle dobrej clanek:D http://www.vitalia.cz/…ska-kuchyne/Monjie píše:A to já si zase ráda uvařím, na jídlu z jídelny bych si nepochutnala. Jinak jídla z většiny restaurací mám ráda, ale je to drahýjitulka80 píše:Ja xci taky obedy z jidelny,bytostne nesnasim vareni!
My dneska máme oběd z jidelny. Plněné papriky a knedlík![]()
![]()
![]()
Teda ty knedlíky s růžovou omáčkou mě dostaly
Tak ty mě dostaly taky
,ale jinak si teda fakt nemyslím,že češi neumí vařit!!Myslím,že česká kuchyně je dobrá jen jí správně uravit,ale štve mě jak se češi neustále sami schazujou
Ale to je na jinou diskuzi
![]()
A my dneska jen hustou polívku z červený čočky a zbylo aj na zítra ![]()
weendulka píše:dzarunka píše:špekáčky na pivu.
a já mám doma černé pivo,poraďte jak zužitkovat do jídla
http://www.toprecepty.cz/…cernem-pive/
Mnam to bych si hned dala
![]()
dneska vařila oběd restaurace - mě pozval manžel ![]()
vývar s fritátovýma nudličkama
krůtí roláda s játrovou nádivkou a brambor ![]()
k večeři se dojídaly zbytky ze včera
zítra vepř.kýta s dušenou zeleninou a těstoviny nebo brambor
v neděli pečená kachna (manželovi k svátku) se zelím a knedlem (já teda bez knedlíků, nějak na ně nemám chuť)
Včera na večeři polívka co dům dal - takže něco mezi bramboračkou-česnečkou-zeleninovou
- dnes na oběd zbytek, k tomu čína s vepřového maso s rýži.
Dítě má špenát.
Zítra - koprovka pro všechny.
Tak k obědu bude dnes cibulačka a druhý chod musím ještě promyslet ![]()
Bílé fazole nakyselo, cibulka, volské oko a chleba. Kdyby někdo skočil pro uzeninu, tak by to bylo lepší, ale nejsou lidi ![]()
Bananova buchta v troube, hovezi polevka se zavarkou kureci rizoto s hribky, Gitka koprova omacka.
Holky poraťe co s přebytečnýma rohlíkama. Koupila jsem včera 10 rohlíků, pak přinesl 10 rohlíků chlap a dnes se stavila mamka s koblížkama a samozřejmě dalšíma rohlíkama
Už jsem udělala karlovarský knedlík ale dál fakt nevím. PS : žemlovku nesnáším. Napadá Vás něco ? ![]()
Kallkapa píše:
Holky poraťe co s přebytečnýma rohlíkama. Koupila jsem včera 10 rohlíků, pak přinesl 10 rohlíků chlap a dnes se stavila mamka s koblížkama a samozřejmě dalšíma rohlíkamaUž jsem udělala karlovarský knedlík ale dál fakt nevím. PS : žemlovku nesnáším. Napadá Vás něco ?
strouhanka ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat