Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Monije článek je dobrej, docela mě pobavil
Tak musím říct, že se s manželem řadíme asi k té první skupině lidí. Šetříme kde se dá ale na jídle to rozhodně není ![]()
Dneska s malým dojídáme dušenou kapustu, vepřovou pečeni (prcek dostane jen kousíček) a brambor. No a k večeři co si kdo najde ![]()
Já se ptala na divočáka.Já vařím teď ovar,ale co pak s tím uvařeným masem?Toho mám dát péct?Peču normálně divočinu ale ovar dělám poprvé.
PetkaK píše:
Dík za ten špenát. Snad to nějak zvládnu, jdu na to
Hele co vymyslis nad spenatem?:)
Pokud budes delat mrazenej, tak podlit vodou trochu mleka osolit, cibulku + cesnek bych asi zatim nedavala ani vejce na zahusteni,
Pokud cerstvy, tak sparit listky nasekat podusit trochu na masle zalit vodou trochu mleka misto smetany osolit.
Monjie píše:PetkaK píše:
Dík za ten špenát. Snad to nějak zvládnu, jdu na toHele co vymyslis nad spenatem?:)
Pokud budes delat mrazenej, tak podlit vodou trochu mleka osolit, cibulku + cesnek bych asi zatim nedavala ani vejce na zahusteni,
Pokud cerstvy, tak sparit listky nasekat podusit trochu na masle zalit vodou trochu mleka misto smetany osolit.
Když se ta cibulka spaří a ten česnek dá v celku, tak to tam není cítit a je to vhodné i pro malé děti.
Monjie píše:¨MUFICE píše:kdyz me dochazi inspirace uz, porad neco vymyslet. A kdyby byly prachy na poradne vareni:D clovek musi setrit kde se da… a to mi pripomina tenhle dobrej clanek:D http://www.vitalia.cz/…ska-kuchyne/Monjie píše:A to já si zase ráda uvařím, na jídlu z jídelny bych si nepochutnala. Jinak jídla z většiny restaurací mám ráda, ale je to drahýjitulka80 píše:Ja xci taky obedy z jidelny,bytostne nesnasim vareni!
My dneska máme oběd z jidelny. Plněné papriky a knedlík![]()
![]()
![]()
Monjie píše:PetkaK píše:
Dík za ten špenát. Snad to nějak zvládnu, jdu na toHele co vymyslis nad spenatem?:)
Vymýšlím to že jsem ho nikdy nevařila, neboť
a dneska jsem ho uvařila pro malou, tak nějak vypadá jinak než jsem zvyklá z jídelny, ale smrad je to stejný, prostě k
![]()
tak dneska mexicka polevka, rozcvachtana ryze s hribky a pazitkou, pecene kure a salat z mrkve +ananasu.
A co treba vareny se sipkovou omackou?
květáková polévka + hovězí v mrkvi vše budu dělat dnes večer a hovězí v mrkvi bude mít o obědu a polévku k véče.
dzarunka píše:
a já mám doma černé pivo,poraďte jak zužitkovat do jídla
Do pekáčku uzené maso nebo anglickou, nebo něco na ten způsob. Na to kyselé zelí a na to kuřecí třeba čtvrtky. Osolit pokmínovat a podlévat černým pivem. ![]()
U nás dnes rajská polívka s domácím strouháním.
Kuřecí stehna pečená na hřibkách cibuli a česneku jako příloha špagety a k tomu salát z pekingského zelí
Zítra jdeme na narozeniny. Bude se péct prasátko. Bude gulášek z divočiny a hromada zákusků a chlebíčku ![]()
dzarunka píše:špekáčky na pivu.
a já mám doma černé pivo,poraďte jak zužitkovat do jídla
u nás dnes byla bramboračka a játra s rýží, zítra budou u nás taky narozky ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Dík za ten špenát. Snad to nějak zvládnu, jdu na to