Věčné téma: Co dnes uvařit?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
PetkaK
11.11.11 10:29

Dík za ten špenát. Snad to nějak zvládnu, jdu na to :)

• Upravit
1304
11.11.11 10:30

Monije článek je dobrej, docela mě pobavil :-) Tak musím říct, že se s manželem řadíme asi k té první skupině lidí. Šetříme kde se dá ale na jídle to rozhodně není :-)
Dneska s malým dojídáme dušenou kapustu, vepřovou pečeni (prcek dostane jen kousíček) a brambor. No a k večeři co si kdo najde :mrgreen:

• načítám...
5misa6
11.11.11 10:31

Já se ptala na divočáka.Já vařím teď ovar,ale co pak s tím uvařeným masem?Toho mám dát péct?Peču normálně divočinu ale ovar dělám poprvé.

• Upravit
23033
11.11.11 10:33
PetkaK píše:
Dík za ten špenát. Snad to nějak zvládnu, jdu na to :)

Hele co vymyslis nad spenatem?:)

Pokud budes delat mrazenej, tak podlit vodou trochu mleka osolit, cibulku + cesnek bych asi zatim nedavala ani vejce na zahusteni,

Pokud cerstvy, tak sparit listky nasekat podusit trochu na masle zalit vodou trochu mleka misto smetany osolit.

• načítám...
50155
11.11.11 10:45
Monjie píše:
PetkaK píše:

Pokud budes delat mrazenej, tak podlit vodou trochu mleka osolit, cibulku + cesnek bych asi zatim nedavala ani vejce na zahusteni,

Pokud cerstvy, tak sparit listky nasekat podusit trochu na masle zalit vodou trochu mleka misto smetany osolit.

Když se ta cibulka spaří a ten česnek dá v celku, tak to tam není cítit a je to vhodné i pro malé děti.

• načítám...
50155
11.11.11 10:55
Monjie píše:
MUFICE píše:
Monjie píše:
jitulka80 píše:
My dneska máme oběd z jidelny. Plněné papriky a knedlík
Ja xci taky obedy z jidelny,bytostne nesnasim vareni!
A to já si zase ráda uvařím, na jídlu z jídelny bych si nepochutnala. Jinak jídla z většiny restaurací mám ráda, ale je to drahý :cert: :cert:
kdyz me dochazi inspirace uz, porad neco vymyslet. A kdyby byly prachy na poradne vareni:D clovek musi setrit kde se da… a to mi pripomina tenhle dobrej clanek:D http://www.vitalia.cz/…ska-kuchyne/ :lol: :lol: :lol:
¨
Teda ty knedlíky s růžovou omáčkou mě dostaly :mrgreen:
  • načítám...
PetkaK
11.11.11 10:58
Monjie píše:
PetkaK píše:

Vymýšlím to že jsem ho nikdy nevařila, neboť :poblion: a dneska jsem ho uvařila pro malou, tak nějak vypadá jinak než jsem zvyklá z jídelny, ale smrad je to stejný, prostě k :poblion: :poblion:

• Upravit
2458
11.11.11 10:58

Na obed nic a vecer zbytky od obeda

• načítám...
9044
11.11.11 11:52
papavlinka33 píše:
Na obed nic a vecer zbytky od obeda
:palec: :lol:
  • načítám...
23033
11.11.11 11:54

tak dneska mexicka polevka, rozcvachtana ryze s hribky a pazitkou, pecene kure a salat z mrkve +ananasu.

A co treba vareny se sipkovou omackou?

• načítám...
3127
11.11.11 12:12

:-P :huban: květáková polévka + hovězí v mrkvi vše budu dělat dnes večer a hovězí v mrkvi bude mít o obědu a polévku k véče.

• načítám...
1649
11.11.11 13:05
dzarunka píše:
a já mám doma černé pivo,poraďte jak zužitkovat do jídla :think:

Do pekáčku uzené maso nebo anglickou, nebo něco na ten způsob. Na to kyselé zelí a na to kuřecí třeba čtvrtky. Osolit pokmínovat a podlévat černým pivem. :palec:

• načítám...
1649
11.11.11 13:06

U nás dnes rajská polívka s domácím strouháním.
Kuřecí stehna pečená na hřibkách cibuli a česneku jako příloha špagety a k tomu salát z pekingského zelí

Zítra jdeme na narozeniny. Bude se péct prasátko. Bude gulášek z divočiny a hromada zákusků a chlebíčku :jazyk:

• načítám...
1304
11.11.11 13:09
dzarunka píše:
a já mám doma černé pivo,poraďte jak zužitkovat do jídla :think:
špekáčky na pivu.
http://www.toprecepty.cz/…cernem-pive/
  • načítám...
4697
11.11.11 17:01

u nás dnes byla bramboračka a játra s rýží, zítra budou u nás taky narozky :dance:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

Poradna o homeopatii

Ikona - Eliška Bartlová

MUDr. Eliška Bartlová