Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
michaba83 píše:MUFICE píše:já dělám listové těsto, na to piškoty, zalít pudingem a na to zas listové těstolevmah28 píše:Je to takový rychlý recept
Mufice,hod recept na buchtutakej mám tvaroh.
Rozválej listové těsto, naplácej tam tvaroh smíchaný se žloutkem a rozinkama a na to zase dej plátek list.těsta. Pomazala jsem to vejcem a na to jsem naházela sekané mandle.
Tak něco podobného už jsem taky párkrát pekla, ale na rozdrcené piškoty jsem nastrouhala ještě jablka. Byl to takový štrúdl s pudinkem ![]()
já mám už na zítra uvařenou čínu.Pro nás bude mírně ostrá,malej to má zvlášt. ![]()
Monjie píše:
Jak chutna pes ?:)
Prave ze jako kralik, to jsi pekne trefila!
Holky poraďte nějakou pomazánku,to je jedno jakou hlavně né rybí.Už mě máslo ani nechutná.
levmah28 píše:
Holky poraďte nějakou pomazánku,to je jedno jakou hlavně né rybí.Už mě máslo ani nechutná.
lucina,jarni cibulka, pazitka trochu smetany, sul..
levmah28 píše:
vaječnou,z krabých tyčinek,sýrové,salámovou,ševcovský mls
levmah28 píše:
Prave tlacim hermelinovou ![]()
levmah28 píše:
Česneková je dobrá, dělám jí z té nízkotučné lučiny ve vaničce, pokud se dělá z té obyčejné, tak je třeba to trošku naředit mlékem. Utřu do toho pár stroužků česneku se solí a mažu na pečivo, jednohubky apod. Zdobím to bud kouskem mandarinky, hroz.vína nebo barevnou paprikou.
Dnes uvařím kuřecí maso na žampionech a porku, k tomu budeme mít rýži basmati. Večer udělám salát z tunáka.
Máme sekanou, těstoviny a „vylepšenou“ rajskou, malá už valí druhou misku ![]()
Dělala jsem z rajčat, přihodila mraženou zeleninu pod svíčkovou a na závěr přidala smetanu…mňam ![]()
Takže vlastně nevím, co to je za omáčku ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat