Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
gorina píše:
Dneska jinak nevarim.Pred chvilkou jsem doletela Z Lidlu nechala jsem se zvyklat holkama z jine diskuze a jsem k.o.Tak jsem si radsi uvarila na obed kafe a sla si jen udelat chute.Jeste se priznam,ze ke kave cokolada.To je obidek
Zitra bud bude smazak+hranolky nebo zapekane testoviny.A pokusim se udelat zavin s vanil.tvarohem.
Prosim o radu musi se davat do toho tvarohu vajicko ?:roll:Příspěvek upraven 16.11.11 v 12:09
Co maj v liiidlu????????????????
![]()
a kde je vlastne v Bohumine?
no do tvarohu vajicko a rozinky namocene nejlepe v rumu:D
Cus no v Bohumine je taky,ale nastesi tam jeste nebydlim.Letela jsem tam pro balici papir na darecky
Jinak kukni na diskusi co kupujete v lidlu a hned budes vedet co tam je ![]()
Monjie píše:
dzarunko, teda pekny! nekam to vyves, treba na nastenku:D
tam už je rajská ![]()
francouzský brambory ![]()
hovezi vyvar - zase
je tady od vcera a po celem dopoledni u Dr. nemam naladu varit ![]()
Tak tam dneska asi takypoletim, pro tu sadu na malovani! a nejaky ptakoviny k zradlu:D
Monjie píše:
Tak tam dneska asi takypoletim, pro tu sadu na malovani! a nejaky ptakoviny k zradlu:D
Jojo sada uz je taky doma akorat uz od lonska ![]()
Monjie píše:
hele asi si otevru diskuzi co kupujete v tescu a dmku:D
Mon o DMku už tady diskuse asi je
což tahle diskuze vložte nákupní seznamy ![]()
dzarunka píše:
VYNIKAJÍCÍ LIKÉR Z LEDOVÝCH KAŠTANŮPOTŘEBY: 250 ml šlehačky
1 SALKO
3 ledové kaštany
4 kostičky hořké čokolády
1/2 litru rumu.
POSTUP: Šlehačku vylijeme do hrnce a přidáme čokoládu a nalámané tyčinky ledových kaštanů. Za stálého míchání povaříme. Poté sejmeme z plotny, necháme vychladnout, vlijeme SALKO a nakonec RUM. Řádně promícháme, aby bylo hladké a lijeme do lahví. Z jedné dávky je litr likéru.
Je to výborné kvalitní pití, které je zase jiné, než-li známé domácí vaječné koňaky.
Navíc bez pudingů, vajec a podobných „kazících se“ přísad.
Teda dzarunko k těm pomazánkám díkec určo budu dělat na svátky chlebajzny a nebo jednohubky, tak mám inspiraci.
A tento likér je opravdu výborný
Loni jsem ho musela dělat na dvakrát. První dávku manžel vybumbal ![]()
gorina píše:Monjie píše:
hele asi si otevru diskuzi co kupujete v tescu a dmku:Dty jsi dneska v razi
Ja nikdy v Lidlu nebyla tak me zajimalo co tam je peknyho.Nekdy je dobre vedet o nekterych potrav.,abych nekoupila nejaky sumt a pak to vyhazovala.Hele ja uz kojit nemuzu,tak koukam na takove diskuse
coo?:D jaky kojeni?:D v razi nejsem jeste zalozim Co nakupujete v Albertu:D
Ahoj dneska losos na másle brkaše a zelný salát. K večeři čočková polévka.
gorina píše:MUFICE píše:Mufice mluvis o tom z Lidlugorina píše:Já tam dávala žloutek, ale ten tvaroh byl na mě moc sladký, příště tam dám ten normální.
Dneska jinak nevarim.Pred chvilkou jsem doletela Z Lidlu nechala jsem se zvykla holka z jine diskuze a jsem k.o.Tak jsem si radsi uvarila na obed kafe a sla si jen udelat chute.Jeste se priznam,ze ke kave cokolada.To je obidek
Zitra bud bude smazak+hranolky nebo zapekane testoviny.A pokusim se udelat zavin s vanil.tvarohem.
Prosim o radu musi se davat do toho tvarohu vajicko ?:roll:.Tak kdyz je sladky co kdybych koupila jeste jeden cisty a smichala.
Jo, jo ten vanilkový, na mě je teda extra sladký a to já mám ráda sladkosti
Když to smícháš s tím nesladkým, tak to bude snad akorát. V pondělí jsem z toho pekla koláč, nacpala jsem to do toho listového a na to rozinky.
Monjie píše:dzarunka píše:to bych asi uz neprezila. Me staci, jak ted sere tyden 10× denne takze minimalne 5× denne prevlikam a nejlepsi kdyz si kontroluje zdali ma nacurano v nocniku pomalu tam strci nos a musi to samozrejme jeste overit rukouMonjie píše:buď ráda že jen jídlo,ten náš patlá i hovna na koberec
dzarunko: kdyby to alespon nebylo trikrat denne !
no vidíš monjie a já to mám krát 2 ![]()
sotva jsem se vyhrabala z jedněch plín, tak aby mi to nebylo líto, tak teď přebaluju 50krát denně znova
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat