Věčné téma: Co dnes uvařit?

• Fotoalbum (163)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
23033
16.11.11 12:20
gorina píše:
Dneska jinak nevarim.Pred chvilkou jsem doletela Z Lidlu nechala jsem se zvyklat holkama z jine diskuze a jsem k.o.Tak jsem si radsi uvarila na obed kafe a sla si jen udelat chute.Jeste se priznam,ze ke kave cokolada.To je obidek :oops:
Zitra bud bude smazak+hranolky nebo zapekane testoviny.A pokusim se udelat zavin s vanil.tvarohem.
Prosim o radu musi se davat do toho tvarohu vajicko ?:roll:Příspěvek upraven 16.11.11 v 12:09

Co maj v liiidlu???????????????? 8-o :lol:
a kde je vlastne v Bohumine?

no do tvarohu vajicko a rozinky namocene nejlepe v rumu:D

• načítám...
19692
16.11.11 12:23

Cus no v Bohumine je taky,ale nastesi tam jeste nebydlim.Letela jsem tam pro balici papir na darecky :wink: Jinak kukni na diskusi co kupujete v lidlu a hned budes vedet co tam je :mrgreen:

• načítám...
5799
16.11.11 12:37
Monjie píše:
dzarunko, teda pekny! nekam to vyves, treba na nastenku:D

tam už je rajská :jazyk:

francouzský brambory :-D

• načítám...
23033
16.11.11 12:38

gori to se radsi podivam na letak:D

• načítám...
11896
16.11.11 12:39

hovezi vyvar - zase :roll: je tady od vcera a po celem dopoledni u Dr. nemam naladu varit :cert:

• načítám...
23033
16.11.11 12:40

Tak tam dneska asi takypoletim, pro tu sadu na malovani! a nejaky ptakoviny k zradlu:D

• načítám...
19692
16.11.11 12:43
Monjie píše:
Tak tam dneska asi takypoletim, pro tu sadu na malovani! a nejaky ptakoviny k zradlu:D

Jojo sada uz je taky doma akorat uz od lonska :wink:

• načítám...
23033
16.11.11 12:44

hele asi si otevru diskuzi co kupujete v tescu a dmku:D

• načítám...
19692
16.11.11 12:51
Monjie píše:
:lol: ty jsi dneska v razi :lol:
Ja nikdy v Lidlu nebyla tak me zajimalo co tam je peknyho.Nekdy je dobre vedet o nekterych potrav.,abych nekoupila nejaky sumt a pak to vyhazovala. :lol: Hele ja uz kojit nemuzu,tak koukam na takove diskuse :lol:
  • načítám...
5799
16.11.11 13:06

Mon o DMku už tady diskuse asi je :mrgreen: což tahle diskuze vložte nákupní seznamy :mrgreen:

• načítám...
1304
16.11.11 13:13
dzarunka píše:
VYNIKAJÍCÍ LIKÉR Z LEDOVÝCH KAŠTANŮPOTŘEBY: 250 ml šlehačky
1 SALKO
3 ledové kaštany
4 kostičky hořké čokolády
1/2 litru rumu.
POSTUP: Šlehačku vylijeme do hrnce a přidáme čokoládu a nalámané tyčinky ledových kaštanů. Za stálého míchání povaříme. Poté sejmeme z plotny, necháme vychladnout, vlijeme SALKO a nakonec RUM. Řádně promícháme, aby bylo hladké a lijeme do lahví. Z jedné dávky je litr likéru.
Je to výborné kvalitní pití, které je zase jiné, než-li známé domácí vaječné koňaky.
Navíc bez pudingů, vajec a podobných „kazících se“ přísad.

Teda dzarunko k těm pomazánkám díkec určo budu dělat na svátky chlebajzny a nebo jednohubky, tak mám inspiraci.
A tento likér je opravdu výborný :palec: Loni jsem ho musela dělat na dvakrát. První dávku manžel vybumbal :mrgreen:

• načítám...
23033
16.11.11 13:23
gorina píše:
Monjie píše:
:lol: ty jsi dneska v razi :lol:
Ja nikdy v Lidlu nebyla tak me zajimalo co tam je peknyho.Nekdy je dobre vedet o nekterych potrav.,abych nekoupila nejaky sumt a pak to vyhazovala. :lol: Hele ja uz kojit nemuzu,tak koukam na takove diskuse :lol:

coo?:D jaky kojeni?:D v razi nejsem jeste zalozim Co nakupujete v Albertu:D

• načítám...
1053
16.11.11 13:46

Ahoj dneska losos na másle brkaše a zelný salát. K večeři čočková polévka.

• načítám...
50124
16.11.11 13:50
gorina píše:
MUFICE píše:
gorina píše:
Dneska jinak nevarim.Pred chvilkou jsem doletela Z Lidlu nechala jsem se zvykla holka z jine diskuze a jsem k.o.Tak jsem si radsi uvarila na obed kafe a sla si jen udelat chute.Jeste se priznam,ze ke kave cokolada.To je obidek :oops:
Zitra bud bude smazak+hranolky nebo zapekane testoviny.A pokusim se udelat zavin s vanil.tvarohem.
Prosim o radu musi se davat do toho tvarohu vajicko ?:roll:
Já tam dávala žloutek, ale ten tvaroh byl na mě moc sladký, příště tam dám ten normální.
Mufice mluvis o tom z Lidlu :-D .Tak kdyz je sladky co kdybych koupila jeste jeden cisty a smichala. :roll:

Jo, jo ten vanilkový, na mě je teda extra sladký a to já mám ráda sladkosti :-) Když to smícháš s tím nesladkým, tak to bude snad akorát. V pondělí jsem z toho pekla koláč, nacpala jsem to do toho listového a na to rozinky.

• načítám...
25007
16.11.11 19:31
Monjie píše:
dzarunka píše:
Monjie píše:
dzarunko: kdyby to alespon nebylo trikrat denne ! :cert:
buď ráda že jen jídlo,ten náš patlá i hovna na koberec
to bych asi uz neprezila. Me staci, jak ted sere tyden 10× denne takze minimalne 5× denne prevlikam a nejlepsi kdyz si kontroluje zdali ma nacurano v nocniku pomalu tam strci nos a musi to samozrejme jeste overit rukou :cert:

no vidíš monjie a já to mám krát 2 :mrgreen:
sotva jsem se vyhrabala z jedněch plín, tak aby mi to nebylo líto, tak teď přebaluju 50krát denně znova :zed: :zed: :lol:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

Poradna o homeopatii

Ikona - Eliška Bartlová

MUDr. Eliška Bartlová