Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
saracenka píše:
musim se po tom podívat to mě zaujalo já těstoviny teda můžu
hele zas taková dabrota to není
ale manželovi to děsně chutná ,asi vzpomínka na dětství či co ![]()
sophinka píše:saracenka píše:hele zas taková dabrota to není
musim se po tom podívat to mě zaujalo já těstoviny teda můžuale manželovi to děsně chutná ,asi vzpomínka na dětství či co
neni? a to se jenom osolí bo co se s tim apk dělá no mě nejde na rozum že se to nejdřív restuje a pak dusí ,nemá to bejt obráceně? ![]()
dneska vařila pizzérie, ale na zítra chystám kapříka 12 hodin pečenýho ![]()
saracenka píše:sophinka píše:neni? a to se jenom osolí bo co se s tim apk dělá no mě nejde na rozum že se to nejdřív restuje a pak dusí ,nemá to bejt obráceně?saracenka píše:hele zas taková dabrota to není
musim se po tom podívat to mě zaujalo já těstoviny teda můžuale manželovi to děsně chutná ,asi vzpomínka na dětství či co
fakt prvně restuje a pak to zaleju vodou a dusím. Přidávám podravku nebo vývar. tady to neseženeš pod názvem tarhoňa,ale když koukneš na zavářky do polévky najdeš i takové malé kuličky velice podobné tarhoni
hm mrknu na to ..jinak dneska jsem pekla i perníčky a na zítra mám vyndanou krkovičku a zítra se uvidí co s tim provedu
Monjie píše:
Sophinko: hod nam sem fotku jak to vypada:D
to nevím jestli by se vám v této diskuzi líbilo,oběd je dávno za námi a teď by to už asi mělo zcela odlišnou strukturu
![]()
Dnes jsme obědvali pečené kuře s bramborama. K večeři jsme měli sekanou s pečivem. Zítra udělám bolonské špagety ![]()
tak já tedy tarhoně vidím taky prvně - vypadá to zajímavě
takový větší kuskus jen ten se praží až po spaření ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
musim se po tom podívat to mě zaujalo já těstoviny teda můžu