Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
U nás dnes ty lasagne - MŇÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁM
na zítra mám naloženou vepřovou panenku a k tomu budou brambory na kolečka upečené na pečícím papíře v troubě a pokud se mi bude chtít i nějaký salátek. Polivku buď zelňačku nebo uzenou. Uvidím na co bude chuť
jo a dělám chlazený dort,ale syna napadlo tam dát místo obyč. šlehačky pařížskou a je to mňáááám )s banánem
a u nás dneska kuřecí vývar s masem, zeleninkou a s nudlema a k tomu smažené jitrnice s bramborem a se zelím
Sofi: tak jsem si dnes dala na tve doporuceni tu cabiattu s pepr.omackou a gril.kur. masem a zraadlo teda:D zejtra si dam zas
![]()
Monjie píše:
Sofi: tak jsem si dnes dala na tve doporuceni tu cabiattu s pepr.omackou a gril.kur. masem a zraadlo teda:D zejtra si dam zas![]()
![]()
ta je co????? taky jsem slintala ![]()
já jsem zrovna dožrala ten chlazenej dortík s pařížskou smetanou a byl naprosto dokonalej ![]()
A dedek mi to tiramisu sezral!a to jsem mela snad dve lzicky!
no to mu nedaruju
![]()
sophinka píše:saracenka píše:už jsem výše odpověděla
tarhoňatěstoviny
jojo četla jsem a neznám
Co to je za testoviny??:D to taky neznam:D
No a zejtra maj navarino francouzskou cibulacku.lasagne a ja si dam neco v kfc:D
Monjie píše:
Co to je za testoviny??:D to taky neznam:DNo a zejtra maj navarino francouzskou cibulacku.lasagne a ja si dam neco v kfc:D
takový maličký skoro kuličky
orestuješ to na oleji do světle hněda a pak podusíš do měkka
sophinka píše:Monjie píše:takový maličký skoro kuličky
Co to je za testoviny??:D to taky neznam:DNo a zejtra maj navarino francouzskou cibulacku.lasagne a ja si dam neco v kfc:Dorestuješ to na oleji do světle hněda a pak podusíš do měkka
to kupuješ bo tvoříš?
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
tarhoňa