Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
saracenka píše:
holky já teda nevím ,ale ty perníčky jsou betonové,jako namočit do kafe dobrý ,jinak na vylomení zubů
to je normální
dej je do krabice (plastové, plechové) a k nim dej půlky jablka, tím skrojeným nahoru - pustí vlhkost, kterou do sebe perníčky natáhnou
Po 2 dnech perníčky přeskládej a jablka vyměň za čerstvá - pak budou všechny krásně měkounké ![]()
tomu se rika babska rada:D chtelo by to je vsechny sepsat!
Tak dneska knedliky br.uzeny a spenat
Gita sklenicku bio spenat s dusenou sunkou a brambor
aha dík ,jablka jsem všechny snědla ,doprčic ,tak pomeranč by tam asi nešel co ..tak nic ,jsou na balkoně ,snad mi je tam nesezobají ptáci ..
my dneska dojíme kuřecí vývar-udělala jsem ho nějak moc a k tomu rizoto
my dneska kuřecí prsa orestovaný s cibulkou a červenou paprikou-kapií, zalitý smetnovo-pepřovou omáčkou s balsamik octem a domácí hranolky
U nás dnes polévky ze včera. Prcek uzenou s rýží a my zelňačku. Jako druhé budu dělat pro nás čočku na husto s volským okem a chlebem. Prcka „odbydu“ kašičkou.
Zítra ještě nevím ale chlap má chuť na fazolky na smetaně s vajíčkem a bramborem. Tak uvidím.
Monjie píše:
Gita sklenicku bio spenat s dusenou sunkou a brambor
U nás měla malá to samé, jsem opět nachlazená a nechce se mi vařit.
Pro sebe jsem si udělala zelňáčku.
Petko: tak to chtelo slepici polivku:D spis na to nachlazeni.
JJ jenze ona mi tu slichtu samotnou nesni je to bez kousku, jeste jsem ji uvarila k tomu brambory a uvarila kousek sunky tu sklenicku mela jenom jako „spenat“
NAštěstí dnes nic
měli jsme nafasováno od babičky ![]()
Ale na zítřek si malej objednal „rejžičku“. Tak jen vymyslet co k tomu ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
zítra to končí . vyhrávají fakt jen o pár hlasů