Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
u nás dnes tři hodiny v čekárně doktora a následkem toho jen těstoviny se sýrovou omáčkou
Monjie píše:
Sophinko: a vsechno v poradku?
děti mají horečky
a tomu tupci-doktorovi jsme se ani nedostali,má ordinační dobu 2,5 hodiny pak odjíždí do jiné ordinace. Bylo nás tam cca 10 lidí ,my byli 5tí. ošetření odešli 3 po skoro 3 hodinách.
dzarunka píše:saracenka píše:taky dělám a nejraději máme špagety nebo široké nudle a do toho to zelí a anglickou slaninu na cibulce,to je žrádlo
těstoviny se zelím,to taky vidim prvně,mám se co učit koukám
to mě kdysi ještě na VŠ učila kámoška polomaďarka, je to maďarský národní jídlo a jmenuje se Kápustáš haluška (teď se omlouvám, jestli to nepíšu správně
)..
ona to dělala ještě jednoduššejc- na cibulku zelí, sůl a pepř..bez slaniny..a zamíchat s těstovinama ![]()
doteď je to moje oblíbený jídlo ![]()
včera jsme měli čočku s uzeným. Dneska dojídám uzený a udělám k němu jen bramborovou kaši
Tak od patku do pondeli jsem mela od vareni klid,protoze varili moji rodice,tak dneska to zase zacina ![]()
A bude pecene kure s ryzi
eshta píše:dzarunka píše:to mě kdysi ještě na VŠ učila kámoška polomaďarka, je to maďarský národní jídlo a jmenuje se Kápustáš haluška (teď se omlouvám, jestli to nepíšu správněsaracenka píše:taky dělám a nejraději máme špagety nebo široké nudle a do toho to zelí a anglickou slaninu na cibulce,to je žrádlo
těstoviny se zelím,to taky vidim prvně,mám se co učit koukám)..
ona to dělala ještě jednoduššejc- na cibulku zelí, sůl a pepř..bez slaniny..a zamíchat s těstovinama
doteď je to moje oblíbený jídlo
Zní to krásně asi to zkusím a jaké dáváte to zelí? hlávkové nebo kyselé ?
michaba83 píše:eshta píše:Zní to krásně asi to zkusím a jaké dáváte to zelí? hlávkové nebo kyselé ?dzarunka píše:to mě kdysi ještě na VŠ učila kámoška polomaďarka, je to maďarský národní jídlo a jmenuje se Kápustáš haluška (teď se omlouvám, jestli to nepíšu správněsaracenka píše:taky dělám a nejraději máme špagety nebo široké nudle a do toho to zelí a anglickou slaninu na cibulce,to je žrádlo
těstoviny se zelím,to taky vidim prvně,mám se co učit koukám)..
ona to dělala ještě jednoduššejc- na cibulku zelí, sůl a pepř..bez slaniny..a zamíchat s těstovinama
doteď je to moje oblíbený jídlo
já nejraději s kysaným
levmah28 píše:
www.mimibazar.cz/recept.php?… toto budu vařit dneska
to vypadá dobře, tak pak napiš jaký to bylo
eshta píše:levmah28 píše:to vypadá dobře, tak pak napiš jaký to bylo
www.mimibazar.cz/recept.php?… toto budu vařit dneska
Jo pisnu,akorad to budu dělat bez zelí,nemám ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat