Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
To nevaření by potrestalo víc mě teďka teda
U nás včera játrový špíz (cibule, paprika, točeňák, slanina, játra) s rýží, dneska to „dojedem“ s hranolkama a na zítra kuře na paprice
gorina píše:
Holky prosim o radu.Chci delat cibulovy sirup nakasel.Nevite nahodou cim to je lepsi prolozit jestli cukrem nebo medem.
Taky jdem pro med, dělala jsem s cukrem a málem jsem se z toho pak
. V medu je to docela dobré ale s cukrem je to humáč ![]()
Tak já dnes poprvé zkouším domácí kuřecí sekanou s bramborem. A polévka bude květáková.
bubulina píše:
Tak já dnes poprvé zkouším domácí kuřecí sekanou s bramborem. A polévka bude květáková.
Kuřecí? Mńam, to může být dobrota, já měla jen krůtí..máš recept?
http://recepty.vareni.cz/kureci-sekana/
akorát nemám libeček ani saturejku, ale snad to tak nevadí. A ještě jsem tu někde ve starších diskuzích četla, že do drůbeží sekané je lepší dát housku v mléce než strouhanku, není to pak prý tak suché. Jo a namlela jsem tam jen stehenní kuřecí řízky, jsou teď v Tescu v akci, sice mražené, ale to mi nevadí.
Tak jsem zvědavá, jak se sekaná povede. Pro sichr dělám eště tu polívku, ta když tak děcka zasytí ![]()
Bubli děkuji
Já dávám housku v mléce vždycky a k tomu trochu strouhanky na zahuštění, ale mě to s tou strouhankou nechutná. A špek na malinké kousky když mám, hezky to ovoní ![]()
Nemáš zač. hmm, špek, mnam. Už je to v troubě, tak jsem zvědavá ![]()
Tak dneska rajska s hovezim platkem,hous.knedlik.
Lukas hovezi s bambus.vyhonky a houbami,ryze
no jdu na to ![]()
Moni a dědek a Lukáš je tatáž osoba jestli se můžu zeptat nebo komu všemu to vaříš??
jj Lukas= dedek, manzel:D
lepsi nez mu rikat treba zivitel,velitel, samecek a tak podobne:D
Monjie píše:
jj Lukas= dedek, manzel:D
lepsi nez mu rikat treba zivitel,velitel, samecek a tak podobne:D
Monjie píše:![]()
a pořád zmetka připravuju na ty hotovky ze sklenic a nemůžu ho přesvědčit,že jsou pro něj do kamionu ideální,dokonce mu to říkala i známá,že už je měly několikrát a že jsou fakt dobrý
jo?:D nojo domaci strava od manzelky je domaci strava.
Ja je asi zase koupim v 6nedeli
Babicky jsou daleko a nez mit kazdej den pizzu to si radsi necham zase dovezt sklenicky:D
Příspěvek upraven 23.11.11 v 09:48
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat