Věčné téma: Co dnes uvařit?

• Fotoalbum (163)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
15054
23.11.11 14:23
Monjie píše:
weendulka píše:
dzarunka píše:
weendulka píše:
Tak perníkový věnec se asi péct nebude. Malej má horečku, tak nemůžu jít nakoupit… Chjo, doufám, že to nebude nic vážného :,(
taky hlásím horečku,malej v noci 39,5 :cert:
Chjo doufám, že se z toho Petřík jenom vyspí. No ale zatím to tak nevypadá. Za jak dlouho zabere Nurofen sirup? Zdá se mi, že je pořád stejně rozpálenej…
nam zabral rychle a hlavne hodne pit ja jsem stridala po 3hodinach nurofen a panadol a priznicovy zabaly

já na ty zábaly nemám nerva :,( tak mi mudra říkala,že u malých dětí stačí chladit nožky a třísla,vyvětrat pokoj a po 4h střídat nurofen(ibalgin) s panadolem(paralenem)
mně že vždycky uplně špatně když naskočí na teploměru 40 :cert: segry malej měl febrilní křeče,bych to nechtěla zažít :,(

• načítám...
19692
23.11.11 14:25
Monjie píše:
zaludek? jo to mas z toho jak se nervujes:D a uz je tygrovi lip?

Monjie stoji to za .....chudak misto aby spal tak se tu asi hodinu uz dusi a nemuze usnout.S tim zaludkem to jsi asi trefila v praci nervy doma nervy a pak se clovek sviji :(

• načítám...
30627
23.11.11 15:10

Malou taky něco schvátilo, od rána hřeje jako kamínka, jinak jí nic není, od rána jen pospává :nevim:

• načítám...
1304
23.11.11 15:16
dzarunka píše:
Monjie píše:
weendulka píše:
dzarunka píše:
weendulka píše:
Tak perníkový věnec se asi péct nebude. Malej má horečku, tak nemůžu jít nakoupit… Chjo, doufám, že to nebude nic vážného :,(
Chjo doufám, že se z toho Petřík jenom vyspí. No ale zatím to tak nevypadá. Za jak dlouho zabere Nurofen sirup? Zdá se mi, že je pořád stejně rozpálenej…
nam zabral rychle a hlavne hodne pit ja jsem stridala po 3hodinach nurofen a panadol a priznicovy zabaly
já na ty zábaly nemám nerva :,( tak mi mudra říkala,že u malých dětí stačí chladit nožky a třísla,vyvětrat pokoj a po 4h střídat nurofen(ibalgin) s panadolem(paralenem)
mně že vždycky uplně špatně když naskočí na teploměru 40 :cert: segry malej měl febrilní křeče,bych to nechtěla zažít :,(

No holky, tak malýmu kolem druhý klesla teplota na 37,5 (po odečtu) a teď teda svačí a pálí jako kamínka.
Dzarunko, ty ponožky se dělají jak a pře jaké teplotě mu je mám nasadit? A jak dlouho je má mít? Promiň, že tě bombarduju ale mudře už jsem se nedovolala a malej ještě nebyl nemocnej, tak jsem z toho vyplašená :oops:

• načítám...
15054
23.11.11 15:37
weendulka píše:
dzarunka píše:
Monjie píše:
weendulka píše:
dzarunka píše:
weendulka píše:
mně že vždycky uplně špatně když naskočí na teploměru 40 :cert: segry malej měl febrilní křeče,bych to nechtěla zažít :,(
No holky, tak malýmu kolem druhý klesla teplota na 37,5 (po odečtu) a teď teda svačí a pálí jako kamínka.
Dzarunko, ty ponožky se dělají jak a pře jaké teplotě mu je mám nasadit? A jak dlouho je má mít? Promiň, že tě bombarduju ale mudře už jsem se nedovolala a malej ještě nebyl nemocnej, tak jsem z toho vyplašená :oops:

já si naleju do misky asi lžíci octa a studenou vodu tak akorát aby nebyla úplně ledová a namočím ponožky a nechám mu je dokud nezteplají a tak třeba 3× za sebou nebo mu je nechám a jdem spát......no pokud se ti zdá že je horkej,hlavně ruce a nohy tak bych mu je hvizdla,já teda většinou dávám nad 38C.....a teď má v sobě čípek a i tak má skoro 38 tak to vidím za chvilku na fusakle,chjo...........anebo mu ještě namočím žínku,takovou příšerku a on si s tím hraje a děláme blbosti a vlastně se tím také chladí a ještě než půjde spát tak ho sprchnu vlažnou vodou :think:

• načítám...
50124
23.11.11 21:59

Dneska jsem dělala gratinované brambory se smetanou, česnekem a nivou a k tomu kuřecí nudličky :dance: Zítra k těm bramborám upeču kuřecí stehna. A v pátek upeču vepř.kotlety, k tomu bude listový špenát a br.knedlík :)

• načítám...
23033
23.11.11 22:21

Díky za tip s tema ponozkama,zkusim az bude potreba.

A ja delala na zitra dedkovi k snidani domaci hermelinovej salat, takovej odlehcenej, pravda :D no ale lepsi nez ty sracky z tesca
K obedu jsem nakladala Katuv sleh, prijdou pratele na obed.

• načítám...
1649
23.11.11 22:24

Katův šleh si rádi dáváme v restauraci, ale doma jsem ho ještě nedělala.
Dej sem prosím recept :kytka:

• načítám...
23033
23.11.11 22:25
gorina píše:
Monjie píše:
zaludek? jo to mas z toho jak se nervujes:D a uz je tygrovi lip?
Monjie stoji to za .....chudak misto aby spal tak se tu asi hodinu uz dusi a nemuze usnout.S tim zaludkem to jsi asi trefila v praci nervy doma nervy a pak se clovek sviji :(
:hug:
  • načítám...
23033
23.11.11 22:27

wendulko: tak doufam, ze je to lepsi. Ja plasim i tak, ze obcas jedu, kdyz to i pres prasky neklesa, nechci riskovat febrilni krece a je mi u riti kdo co bude rikat.

• načítám...
23033
23.11.11 22:31

Katuv sleh: 1-2 sklenicky Moravanky na kosticky vcetne te chilli papricky,2 velke cibule, 500g-700g veprove masa na kosticky, cerny pepr,worchester,magii, osolit nebudu psat kolik:D kazdy dle sveho gustalNechat ulezet 24hodin. Na panvi upect, podusit ke konci pridat hot kecup… nekdo misto kecupu pridava ke konci plnotucnou horcici, mame radi s hranolkama z trouby nebo nekdo dela brambiracky, jde i pecivo. a kopa zeleniny

Příspěvek upraven 23.11.11 v 22:39

• načítám...
2458
23.11.11 22:33

Holky kuchařky tak mě napadlo co takhle založit diskusi Recenze restaurací? My třeba hodně cestujeme a stavujeme se na jídlo v různých městech, tak by mne zajímaly názory kde to je dobré a kde to stojí za prd. Co si o tom myslíte?

• načítám...
1649
23.11.11 22:34
Monjie píše:
Katuv sleh: 1-2 sklenicky Moravanky na kosticky vcetne te chilli papricky,2 velke cibule, 500g-700g veprove masa na kosticky, cerny pepr,worchester,magii, osolit nebudu psat kolik:D kazdy dle sveho gustalNechat ulezet 24hodin. Na panvi upect, podusit ke konci pridat hot kecup… nekdo pridava ke konci plnotucnou horcici, mame radi s hranolkama z trouby nebo nekdo dela brambiracky, jde i pecivo.

mňam. naložím o víkendu. Budeme zabíjet prasátko, tak to udělám z čerstvého masíčka ;)

• načítám...
50124
23.11.11 22:42
papavlinka33 píše:
Holky kuchařky tak mě napadlo co takhle založit diskusi Recenze restaurací? My třeba hodně cestujeme a stavujeme se na jídlo v různých městech, tak by mne zajímaly názory kde to je dobré a kde to stojí za prd. Co si o tom myslíte?

Dobrý nápad, budeme si hrát na Zdenka :D :palec:

• načítám...
1649
23.11.11 22:53
MUFICE píše:
papavlinka33 píše:
Dobrý nápad, budeme si hrát na Zdenka :D :palec:

Super. Kdo to založí, ať prosím dá odkaz sem

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

Poradna o homeopatii