Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Monjie píše:weendulka píše:nam zabral rychle a hlavne hodne pit ja jsem stridala po 3hodinach nurofen a panadol a priznicovy zabalydzarunka píše:Chjo doufám, že se z toho Petřík jenom vyspí. No ale zatím to tak nevypadá. Za jak dlouho zabere Nurofen sirup? Zdá se mi, že je pořád stejně rozpálenej…weendulka píše:taky hlásím horečku,malej v noci 39,5
Tak perníkový věnec se asi péct nebude. Malej má horečku, tak nemůžu jít nakoupit… Chjo, doufám, že to nebude nic vážného
já na ty zábaly nemám nerva
tak mi mudra říkala,že u malých dětí stačí chladit nožky a třísla,vyvětrat pokoj a po 4h střídat nurofen(ibalgin) s panadolem(paralenem)
mně že vždycky uplně špatně když naskočí na teploměru 40
segry malej měl febrilní křeče,bych to nechtěla zažít ![]()
Monjie píše:
zaludek? jo to mas z toho jak se nervujes:D a uz je tygrovi lip?
Monjie stoji to za .....chudak misto aby spal tak se tu asi hodinu uz dusi a nemuze usnout.S tim zaludkem to jsi asi trefila v praci nervy doma nervy a pak se clovek sviji ![]()
Malou taky něco schvátilo, od rána hřeje jako kamínka, jinak jí nic není, od rána jen pospává ![]()
dzarunka píše:Monjie píše:já na ty zábaly nemám nervaweendulka píše:nam zabral rychle a hlavne hodne pit ja jsem stridala po 3hodinach nurofen a panadol a priznicovy zabalydzarunka píše:Chjo doufám, že se z toho Petřík jenom vyspí. No ale zatím to tak nevypadá. Za jak dlouho zabere Nurofen sirup? Zdá se mi, že je pořád stejně rozpálenej…weendulka píše:taky hlásím horečku,malej v noci 39,5
Tak perníkový věnec se asi péct nebude. Malej má horečku, tak nemůžu jít nakoupit… Chjo, doufám, že to nebude nic vážnéhotak mi mudra říkala,že u malých dětí stačí chladit nožky a třísla,vyvětrat pokoj a po 4h střídat nurofen(ibalgin) s panadolem(paralenem)
mně že vždycky uplně špatně když naskočí na teploměru 40segry malej měl febrilní křeče,bych to nechtěla zažít
No holky, tak malýmu kolem druhý klesla teplota na 37,5 (po odečtu) a teď teda svačí a pálí jako kamínka.
Dzarunko, ty ponožky se dělají jak a pře jaké teplotě mu je mám nasadit? A jak dlouho je má mít? Promiň, že tě bombarduju ale mudře už jsem se nedovolala a malej ještě nebyl nemocnej, tak jsem z toho vyplašená ![]()
weendulka píše:dzarunka píše:No holky, tak malýmu kolem druhý klesla teplota na 37,5 (po odečtu) a teď teda svačí a pálí jako kamínka.Monjie píše:já na ty zábaly nemám nervaweendulka píše:nam zabral rychle a hlavne hodne pit ja jsem stridala po 3hodinach nurofen a panadol a priznicovy zabalydzarunka píše:Chjo doufám, že se z toho Petřík jenom vyspí. No ale zatím to tak nevypadá. Za jak dlouho zabere Nurofen sirup? Zdá se mi, že je pořád stejně rozpálenej…weendulka píše:taky hlásím horečku,malej v noci 39,5
Tak perníkový věnec se asi péct nebude. Malej má horečku, tak nemůžu jít nakoupit… Chjo, doufám, že to nebude nic vážnéhotak mi mudra říkala,že u malých dětí stačí chladit nožky a třísla,vyvětrat pokoj a po 4h střídat nurofen(ibalgin) s panadolem(paralenem)
mně že vždycky uplně špatně když naskočí na teploměru 40segry malej měl febrilní křeče,bych to nechtěla zažít
Dzarunko, ty ponožky se dělají jak a pře jaké teplotě mu je mám nasadit? A jak dlouho je má mít? Promiň, že tě bombarduju ale mudře už jsem se nedovolala a malej ještě nebyl nemocnej, tak jsem z toho vyplašená
já si naleju do misky asi lžíci octa a studenou vodu tak akorát aby nebyla úplně ledová a namočím ponožky a nechám mu je dokud nezteplají a tak třeba 3× za sebou nebo mu je nechám a jdem spát......no pokud se ti zdá že je horkej,hlavně ruce a nohy tak bych mu je hvizdla,já teda většinou dávám nad 38C.....a teď má v sobě čípek a i tak má skoro 38 tak to vidím za chvilku na fusakle,chjo...........anebo mu ještě namočím žínku,takovou příšerku a on si s tím hraje a děláme blbosti a vlastně se tím také chladí a ještě než půjde spát tak ho sprchnu vlažnou vodou ![]()
Dneska jsem dělala gratinované brambory se smetanou, česnekem a nivou a k tomu kuřecí nudličky
Zítra k těm bramborám upeču kuřecí stehna. A v pátek upeču vepř.kotlety, k tomu bude listový špenát a br.knedlík ![]()
Díky za tip s tema ponozkama,zkusim az bude potreba.
A ja delala na zitra dedkovi k snidani domaci hermelinovej salat, takovej odlehcenej, pravda
no ale lepsi nez ty sracky z tesca
K obedu jsem nakladala Katuv sleh, prijdou pratele na obed.
Katův šleh si rádi dáváme v restauraci, ale doma jsem ho ještě nedělala.
Dej sem prosím recept ![]()
gorina píše:Monjie píše:Monjie stoji to za .....chudak misto aby spal tak se tu asi hodinu uz dusi a nemuze usnout.S tim zaludkem to jsi asi trefila v praci nervy doma nervy a pak se clovek sviji
zaludek? jo to mas z toho jak se nervujes:D a uz je tygrovi lip?
wendulko: tak doufam, ze je to lepsi. Ja plasim i tak, ze obcas jedu, kdyz to i pres prasky neklesa, nechci riskovat febrilni krece a je mi u riti kdo co bude rikat.
Katuv sleh: 1-2 sklenicky Moravanky na kosticky vcetne te chilli papricky,2 velke cibule, 500g-700g veprove masa na kosticky, cerny pepr,worchester,magii, osolit nebudu psat kolik:D kazdy dle sveho gustalNechat ulezet 24hodin. Na panvi upect, podusit ke konci pridat hot kecup… nekdo misto kecupu pridava ke konci plnotucnou horcici, mame radi s hranolkama z trouby nebo nekdo dela brambiracky, jde i pecivo. a kopa zeleniny
Příspěvek upraven 23.11.11 v 22:39
Holky kuchařky tak mě napadlo co takhle založit diskusi Recenze restaurací? My třeba hodně cestujeme a stavujeme se na jídlo v různých městech, tak by mne zajímaly názory kde to je dobré a kde to stojí za prd. Co si o tom myslíte?
Monjie píše:
Katuv sleh: 1-2 sklenicky Moravanky na kosticky vcetne te chilli papricky,2 velke cibule, 500g-700g veprove masa na kosticky, cerny pepr,worchester,magii, osolit nebudu psat kolik:D kazdy dle sveho gustalNechat ulezet 24hodin. Na panvi upect, podusit ke konci pridat hot kecup… nekdo pridava ke konci plnotucnou horcici, mame radi s hranolkama z trouby nebo nekdo dela brambiracky, jde i pecivo.
mňam. naložím o víkendu. Budeme zabíjet prasátko, tak to udělám z čerstvého masíčka ![]()
papavlinka33 píše:
Holky kuchařky tak mě napadlo co takhle založit diskusi Recenze restaurací? My třeba hodně cestujeme a stavujeme se na jídlo v různých městech, tak by mne zajímaly názory kde to je dobré a kde to stojí za prd. Co si o tom myslíte?
Dobrý nápad, budeme si hrát na Zdenka
![]()
MUFICE píše:papavlinka33 píše:Dobrý nápad, budeme si hrát na Zdenka
Holky kuchařky tak mě napadlo co takhle založit diskusi Recenze restaurací? My třeba hodně cestujeme a stavujeme se na jídlo v různých městech, tak by mne zajímaly názory kde to je dobré a kde to stojí za prd. Co si o tom myslíte?![]()
Super. Kdo to založí, ať prosím dá odkaz sem
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat