Věčné téma: Co dnes uvařit?

• Fotoalbum (163)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
3968
23.11.11 12:35

a my dneska dojídáme kuřecí zeleninovej salátek

• načítám...
1304
23.11.11 12:36

Tak perníkový věnec se asi péct nebude. Malej má horečku, tak nemůžu jít nakoupit… Chjo, doufám, že to nebude nic vážného :,(

• načítám...
23033
23.11.11 12:39

Fuj ja nemuzu zrat rajskou :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion:

• načítám...
15054
23.11.11 12:42
weendulka píše:
Tak perníkový věnec se asi péct nebude. Malej má horečku, tak nemůžu jít nakoupit… Chjo, doufám, že to nebude nic vážného :,(

taky hlásím horečku,malej v noci 39,5 :cert:

• načítám...
2904
23.11.11 12:59

Koukám, že jste se tu nějak rozmarodili, tak hlavně zdravíčko…

U nás dneska okurková omáčka s bramborek a u prcka měla úspěch :-D

• načítám...
30627
23.11.11 13:02

My máme kotel zelňačky…mňam 8)

• načítám...
11896
23.11.11 13:03

hmm…tak to vypada na cinskou polivku :zed:

• načítám...
1304
23.11.11 13:28
dzarunka píše:
weendulka píše:
Tak perníkový věnec se asi péct nebude. Malej má horečku, tak nemůžu jít nakoupit… Chjo, doufám, že to nebude nic vážného :,(

Chjo doufám, že se z toho Petřík jenom vyspí. No ale zatím to tak nevypadá. Za jak dlouho zabere Nurofen sirup? Zdá se mi, že je pořád stejně rozpálenej…

• načítám...
23033
23.11.11 13:34
dzarunka píše:
weendulka píše:

co je malymu? tak at je brzo fit!

• načítám...
15054
23.11.11 13:36
weendulka píše:
dzarunka píše:
weendulka píše:
Chjo doufám, že se z toho Petřík jenom vyspí. No ale zatím to tak nevypadá. Za jak dlouho zabere Nurofen sirup? Zdá se mi, že je pořád stejně rozpálenej…

já dávám radši čípky,přijdou mi lepší a taky namáčím ponožky do octa a studené vody

• načítám...
15054
23.11.11 13:37
Monjie píše:
dzarunka píše:
weendulka píše:
co je malymu? tak at je brzo fit!
čekám co se z toho vyvrbí neb nekašle,nerýmuje,neblije,nesrandí,žádná vyrážka,normálně polyká,zuby má všechny :nevim: uvidíme co přinese dnešní noc
  • načítám...
23033
23.11.11 13:40
weendulka píše:
dzarunka píše:
weendulka píše:

nam zabral rychle a hlavne hodne pit ja jsem stridala po 3hodinach nurofen a panadol a priznicovy zabaly

• načítám...
19692
23.11.11 13:43
eshta píše:
gorina píše:
Holky prosim o radu.Chci delat cibulovy sirup nakasel.Nevite nahodou cim to je lepsi prolozit jestli cukrem nebo medem. :roll:
medem :wink:
http://www.mimibazar.cz/recept.php?…

Eshto dik za tento recept od vcerejska v lednici a je strasne dobry hodne tomu dava asi i ten citron.Tygr vubec nepoznal co to je a polovicce jak jsem to narvala do krtanu tak se malem :poblion: :lol: :lol: :lol: :lol:
Jinak se mi toho ze dvou cibuli udelalo tolik,ze si to davam i ja ikdyz mi nic neni.Teda az na zaludek ten mam nejak v pr…

• načítám...
1101
23.11.11 13:46

My měli dnes rizoto k večeři nevím asi co dům dá. Ale jedu na velkej nákup tak si asi pošmáknem. :mrgreen:

• načítám...
23033
23.11.11 13:51

zaludek? jo to mas z toho jak se nervujes:D a uz je tygrovi lip?

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

Poradna o homeopatii

Ikona - Eliška Bartlová

MUDr. Eliška Bartlová