Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Tak perníkový věnec se asi péct nebude. Malej má horečku, tak nemůžu jít nakoupit… Chjo, doufám, že to nebude nic vážného ![]()
weendulka píše:
Tak perníkový věnec se asi péct nebude. Malej má horečku, tak nemůžu jít nakoupit… Chjo, doufám, že to nebude nic vážného
taky hlásím horečku,malej v noci 39,5 ![]()
Koukám, že jste se tu nějak rozmarodili, tak hlavně zdravíčko…
U nás dneska okurková omáčka s bramborek a u prcka měla úspěch ![]()
dzarunka píše:weendulka píše:taky hlásím horečku,malej v noci 39,5
Tak perníkový věnec se asi péct nebude. Malej má horečku, tak nemůžu jít nakoupit… Chjo, doufám, že to nebude nic vážného
Chjo doufám, že se z toho Petřík jenom vyspí. No ale zatím to tak nevypadá. Za jak dlouho zabere Nurofen sirup? Zdá se mi, že je pořád stejně rozpálenej…
dzarunka píše:weendulka píše:taky hlásím horečku,malej v noci 39,5
co je malymu? tak at je brzo fit!
weendulka píše:dzarunka píše:Chjo doufám, že se z toho Petřík jenom vyspí. No ale zatím to tak nevypadá. Za jak dlouho zabere Nurofen sirup? Zdá se mi, že je pořád stejně rozpálenej…weendulka píše:taky hlásím horečku,malej v noci 39,5
já dávám radši čípky,přijdou mi lepší a taky namáčím ponožky do octa a studené vody
Monjie píše:čekám co se z toho vyvrbí neb nekašle,nerýmuje,neblije,nesrandí,žádná vyrážka,normálně polyká,zuby má všechnydzarunka píše:co je malymu? tak at je brzo fit!weendulka píše:taky hlásím horečku,malej v noci 39,5
weendulka píše:dzarunka píše:Chjo doufám, že se z toho Petřík jenom vyspí. No ale zatím to tak nevypadá. Za jak dlouho zabere Nurofen sirup? Zdá se mi, že je pořád stejně rozpálenej…weendulka píše:taky hlásím horečku,malej v noci 39,5
nam zabral rychle a hlavne hodne pit ja jsem stridala po 3hodinach nurofen a panadol a priznicovy zabaly
eshta píše:gorina píše:medem
Holky prosim o radu.Chci delat cibulovy sirup nakasel.Nevite nahodou cim to je lepsi prolozit jestli cukrem nebo medem.
http://www.mimibazar.cz/recept.php?…
Eshto dik za tento recept od vcerejska v lednici a je strasne dobry hodne tomu dava asi i ten citron.Tygr vubec nepoznal co to je a polovicce jak jsem to narvala do krtanu tak se malem
![]()
Jinak se mi toho ze dvou cibuli udelalo tolik,ze si to davam i ja ikdyz mi nic neni.Teda az na zaludek ten mam nejak v pr…
My měli dnes rizoto k večeři nevím asi co dům dá. Ale jedu na velkej nákup tak si asi pošmáknem. ![]()
zaludek? jo to mas z toho jak se nervujes:D a uz je tygrovi lip?
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat