Věčné téma: Co dnes uvařit?

• Fotoalbum (163)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
2458
23.11.11 23:24

Tak jo jdu to založit

• načítám...
2458
23.11.11 23:30

tak tady to je, vítejte a hodnoťte
https://www.emimino.cz/…uraci-88821/

• načítám...
1304
24.11.11 07:17
Monjie píše:
wendulko: tak doufam, ze je to lepsi. Ja plasim i tak, ze obcas jedu, kdyz to i pres prasky neklesa, nechci riskovat febrilni krece a je mi u riti kdo co bude rikat.

Monjie no tak na noc dostal Nurofen (vylítlo mu to až na 39 po odečtu), jsme vzhúru už od pěti. Nasnídal se, vypil dvě flašky čaje, chvilku si pohrál a teď jsem ho dala do postýlky. Usnul téměř hned. Jak vstane tak jdem k dr. No já právě taky plaším pořád. Mažel si ze mě dělá srandu :zed:
Dzarunko díky za ty ponožky, ale malej je rozpálenej celej ale ručky a nožky má studený 8o

• načítám...
15054
24.11.11 09:53
weendulka píše:
Monjie píše:
wendulko: tak doufam, ze je to lepsi. Ja plasim i tak, ze obcas jedu, kdyz to i pres prasky neklesa, nechci riskovat febrilni krece a je mi u riti kdo co bude rikat.
Monjie no tak na noc dostal Nurofen (vylítlo mu to až na 39 po odečtu), jsme vzhúru už od pěti. Nasnídal se, vypil dvě flašky čaje, chvilku si pohrál a teď jsem ho dala do postýlky. Usnul téměř hned. Jak vstane tak jdem k dr. No já právě taky plaším pořád. Mažel si ze mě dělá srandu :zed:
Dzarunko díky za ty ponožky, ale malej je rozpálenej celej ale ručky a nožky má studený 8o

tak to se chladit nesmí a byli jsme odpoledne na tom stejně,nohy a ruce ledový,třesavka jinak horkej jak sviň,dneska jsem valila k dr a má angínu jak hrom :cert: :zed:

• načítám...
5799
24.11.11 09:59

ježišku marodi uzdravte se brzy :hug:
zelnice
vepřové v mrkvi s bramborem

• načítám...
30627
24.11.11 10:35

U nás taky včera něco řádilo, malá měla zimnici a měla vysokou horečku. Do rána se jí vyrazil opar na rtu a teplotu má jen zvýšenou, jinak si na nic nestěžuje.
K obědu máme zapečené brambory se zeleninou a sýrem.

• načítám...
23033
24.11.11 10:44

At jste fit marodi.

Chlebova polevka
testoviny s syrem a rajcat.omackou

pro nas ten Katuv sleh a hranolky

• načítám...
1304
24.11.11 11:15
dzarunka píše:
weendulka píše:
Monjie píše:
Dzarunko díky za ty ponožky, ale malej je rozpálenej celej ale ručky a nožky má studený 8o
tak to se chladit nesmí a byli jsme odpoledne na tom stejně,nohy a ruce ledový,třesavka jinak horkej jak sviň,dneska jsem valila k dr a má angínu jak hrom :cert: :zed:

Dzarunko, tak jsme byli u dr, malej má virózu a jen trošku červenej krk. Na angínu to prý nevypadá. Mám chladit, dávat nurofen na snížení horečky a pokud vyleze teplota nad 38,5 dát diazepam. Pokud do pondělka neklesne horečka tak na kontrolu jinak nemusíme.
Jo a k obědu a večeři buřt guláš. Malej má penne s tuňákem

• načítám...
4417
24.11.11 11:28

Ahoj,
marodům přeju brzké uzdravení :kytka:

Mám rozmraženou vepř. kýtu, nakrájenou na plátky a nevím co z toho…
Ze zeleniny mám doma jen papriku a porek, nemám smetanu ani sýr :think:

• načítám...
23033
24.11.11 11:40

mom :D gulas s paprikou a porkovou polevku?:D nebo platky na prirodno, rizek?:D

• načítám...
4417
24.11.11 12:03

Polívka už je - kuřecí vývar s nudlema. Asi to udělám přírodně, tu papriku a porek tam naklrájím k tomu…
Monjie - jak přesně děláš tu porkovou polívku? nebo odkaz na stránky kde jsou takové polívky, protože bud ji dělám blbě (doma se nic takového nevařilo) nebo Týnka není na polívky… :think:

• načítám...
saracenka
24.11.11 12:12

já porkovku dělam na máslíšku jíšku na to na kousky porek ,osolim,pepř a brambory ,když jsou měkké klepnu tam vajíčko ještě

• Upravit
23033
24.11.11 12:27

mom: ja jenom na masle osmahnu porek, prileju vodu trochu krupicky, nastroucham trochu muskat.orisku, osolim a to je cely.

• načítám...
1649
24.11.11 12:36

U nás se dnes dojídají fazolky na smetaně s vajíčkem. Jen jsem udělala cibulovou polívku s opraženým rohlíkem a bylo navařeno :D

• načítám...
19692
24.11.11 12:46

Hoj tak u nas antibioka. :(
Jinak kureci polivka a stehna s brrrrkasi ;)

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

Poradna o homeopatii

Ikona - Eliška Bartlová

MUDr. Eliška Bartlová