Věčné téma: Co dnes uvařit?

• Fotoalbum (163)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
4773
1.12.11 12:39
levmah28 píše:
Silwinka87 píše:
Holky,prosím vás,nemáte některá nějaký dobrý a vyzkoušený recept na Míša řezy?Díky moc :kytka: :mavam:
Chceš ještě ten recept?dělám ho často.

Já bych chtěla prosím taky recept na Míša řezy

• načítám...
15054
1.12.11 12:44
saracenka píše:
dzarunka píše:
saracenka píše:
jo a hlásím tvaroh. bábovka snědená do posledního drobku ,výbornej recept :pankac:a ten šleh od Moni budu dělat v neděli
zkus banánovou,ta je taky žravá
co banánovou bábovku 8o

jj

• načítám...
30627
1.12.11 12:45

My máme na oběd bramboračku a s klukama spácháme k večeři bramboráky, sama takové množství dělat nebudu, děláme toho do zadělávací mísy 8)
Dostala jsem metrák brambor, tak máme hody a brambory 100× jinak :mrgreen:
Zítra bude čočka s volským okem a večer jedu k našim na Mikulášskou, zůstaneme do neděle, takže to mám bez práce :pankac:
A kluci nejspíš budou přežívat na čínských polívkách a jogurtech, když jsou shnilí si uvařit, dobře jim tak 8)

• načítám...
15054
1.12.11 12:48

já dělám tyto Míša řezy

• načítám...
7276
1.12.11 12:54

recept na třepací dort? :mrgreen:

• načítám...
4773
1.12.11 13:00
Bubu25 píše:
adeeelia píše:
no to je děsně rychlej dort za pár korun a výbornej :pankac: koupíš korpus, 2× nevařící pudink Dr Oetker, 2× slehaška, 2× mandarinky v plechovce nebo jiný ovoce a dáš do misky s víkem ty pudinky šlehačky a mandarinky - zatřepeš :mrgreen: za 30 sekund máš hustou hmotu a tu nakydáš na ten korpus a můžeš hnedka jíst ;) já to tida dávám na chvíli do ledničky a posypu do grankem nebo do té mísi přidám strouhaný kokos ale lahůdka za 8 min hotová a výborná a bez práce ;)
:mrgreen:
A pudinky normálně neuvařené, jen ten prášek..? A šlehačka nevyšlehaná? To je nějak podezřele jednoduchý :mrgreen:
  • načítám...
4773
1.12.11 13:00
dzarunka píše:
já dělám tyto Míša řezy

Děkuju o víkendu vyzkouším ;-) Nebo tu tvarohovou bábovku, ještě nevím :-D

• načítám...
11896
1.12.11 13:01

dneska rybi file, ryze a dusena zelenina :)

• načítám...
23033
1.12.11 13:01

a ja budu delat o vikendu zase muffiny a tentokrat s cukuladou:D

• načítám...
saracenka
1.12.11 13:05

mám opsáno dík

• Upravit
4773
1.12.11 13:06
Bubu25 píše:
luciemal píše:
Bubu25 píše:
adeeelia píše:
no to je děsně rychlej dort za pár korun a výbornej :pankac: koupíš korpus, 2× nevařící pudink Dr Oetker, 2× slehaška, 2× mandarinky v plechovce nebo jiný ovoce a dáš do misky s víkem ty pudinky šlehačky a mandarinky - zatřepeš :mrgreen: za 30 sekund máš hustou hmotu a tu nakydáš na ten korpus a můžeš hnedka jíst ;) já to tida dávám na chvíli do ledničky a posypu do grankem nebo do té mísi přidám strouhaný kokos ale lahůdka za 8 min hotová a výborná a bez práce ;)
A pudinky normálně neuvařené, jen ten prášek..? A šlehačka nevyšlehaná? To je nějak podezřele jednoduchý :mrgreen:
no jasný takova ta obycejna slehacka 200 ml z penny za 10 korun ..nic neslehas jen třepeš fakt holky dyt to dela3× do mesice uz asi 3 roky pac jsem pecici antitalent bych neupekla ani babovku ale tyhle rychly namky mam v zmalky raz dva :pankac: on ten prásek s tou slehackou a mandarinkama behem toho třepání zkoustne na hustou konzistenci ze to nejde ani z hrnce ven :pankac: to zkuste a uvidite ale fakt vyborny :pankac: a bezpracny … ;) jj zadny vareni jen ty nevarici pudinky!!!

Bych mohla zkusit s jahůdkama v plechovce… Mňaaaaaaaam :-D

• načítám...
7907
1.12.11 13:07
Bubu25 píše:
luciemal píše:
Bubu25 píše:
adeeelia píše:
A pudinky normálně neuvařené, jen ten prášek..? A šlehačka nevyšlehaná? To je nějak podezřele jednoduchý :mrgreen:
no jasný takova ta obycejna slehacka 200 ml z penny za 10 korun ..nic neslehas jen třepeš fakt holky dyt to dela3× do mesice uz asi 3 roky pac jsem pecici antitalent bych neupekla ani babovku ale tyhle rychly namky mam v zmalky raz dva :pankac: on ten prásek s tou slehackou a mandarinkama behem toho třepání zkoustne na hustou konzistenci ze to nejde ani z hrnce ven :pankac: to zkuste a uvidite ale fakt vyborny :pankac: a bezpracny … ;) jj zadny vareni jen ty nevarici pudinky!!!

tahkle buchta se u nás dělá velmi často.je mňamozní :mrgreen:

• načítám...
7907
1.12.11 13:08
Bubu25 píše:
adeeelia píše:

akorát ted apeču buchtu v troubě :mrgreen:

• načítám...
4773
1.12.11 13:15
Bubu25 píše:
luciemal píše:
Bubu25 píše:
luciemal píše:
Bubu25 píše:
adeeelia píše:
Bych mohla zkusit s jahůdkama v plechovce… Mňaaaaaaaam :-D
Nu jasný i s jahůdkama je to dobrý s jakýmkoliv ovocem - mě teda chutnaj mandarinky :andel:

Já právě moc nemusim mandarinky,broskve apod. v koláčích, max. jahůkdy a banány :-D Tak nakoupím a zítra „utřepu“ :-D Žádná tvarohová buchta ani Míša řezy, tohle je jednodušší :-D

• načítám...
saracenka
1.12.11 13:16

já dělám ráda kokosky je to rychlé a dobré

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport