Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
levmah28 píše:Silwinka87 píše:Chceš ještě ten recept?dělám ho často.
Holky,prosím vás,nemáte některá nějaký dobrý a vyzkoušený recept na Míša řezy?Díky moc![]()
Já bych chtěla prosím taky recept na Míša řezy
saracenka píše:dzarunka píše:co banánovou bábovkusaracenka píše:zkus banánovou,ta je taky žravá
jo a hlásím tvaroh. bábovka snědená do posledního drobku ,výbornej recepta ten šleh od Moni budu dělat v neděli
jj
My máme na oběd bramboračku a s klukama spácháme k večeři bramboráky, sama takové množství dělat nebudu, děláme toho do zadělávací mísy ![]()
Dostala jsem metrák brambor, tak máme hody a brambory 100× jinak ![]()
Zítra bude čočka s volským okem a večer jedu k našim na Mikulášskou, zůstaneme do neděle, takže to mám bez práce ![]()
A kluci nejspíš budou přežívat na čínských polívkách a jogurtech, když jsou shnilí si uvařit, dobře jim tak ![]()
Bubu25 píše:adeeelia píše:no to je děsně rychlej dort za pár korun a výbornej
recept na třepací dort?koupíš korpus, 2× nevařící pudink Dr Oetker, 2× slehaška, 2× mandarinky v plechovce nebo jiný ovoce a dáš do misky s víkem ty pudinky šlehačky a mandarinky - zatřepeš
za 30 sekund máš hustou hmotu a tu nakydáš na ten korpus a můžeš hnedka jíst
já to tida dávám na chvíli do ledničky a posypu do grankem nebo do té mísi přidám strouhaný kokos ale lahůdka za 8 min hotová a výborná a bez práce
dzarunka píše:
já dělám tyto Míša řezy
Děkuju o víkendu vyzkouším
Nebo tu tvarohovou bábovku, ještě nevím ![]()
a ja budu delat o vikendu zase muffiny a tentokrat s cukuladou:D
Bubu25 píše:luciemal píše:no jasný takova ta obycejna slehacka 200 ml z penny za 10 korun ..nic neslehas jen třepeš fakt holky dyt to dela3× do mesice uz asi 3 roky pac jsem pecici antitalent bych neupekla ani babovku ale tyhle rychly namky mam v zmalky raz dvaBubu25 píše:adeeelia píše:no to je děsně rychlej dort za pár korun a výbornej
recept na třepací dort?koupíš korpus, 2× nevařící pudink Dr Oetker, 2× slehaška, 2× mandarinky v plechovce nebo jiný ovoce a dáš do misky s víkem ty pudinky šlehačky a mandarinky - zatřepeš
já to tida dávám na chvíli do ledničky a posypu do grankem nebo do té mísi přidám strouhaný kokos ale lahůdka za 8 min hotová a výborná a bez práce
A pudinky normálně neuvařené, jen ten prášek..? A šlehačka nevyšlehaná? To je nějak podezřele jednoduchýon ten prásek s tou slehackou a mandarinkama behem toho třepání zkoustne na hustou konzistenci ze to nejde ani z hrnce ven
to zkuste a uvidite ale fakt vyborny
a bezpracny …
jj zadny vareni jen ty nevarici pudinky!!!
Bych mohla zkusit s jahůdkama v plechovce… Mňaaaaaaaam ![]()
Bubu25 píše:luciemal píše:no jasný takova ta obycejna slehacka 200 ml z penny za 10 korun ..nic neslehas jen třepeš fakt holky dyt to dela3× do mesice uz asi 3 roky pac jsem pecici antitalent bych neupekla ani babovku ale tyhle rychly namky mam v zmalky raz dvaBubu25 píše:adeeelia píše:no to je děsně rychlej dort za pár korun a výbornej
A pudinky normálně neuvařené, jen ten prášek..? A šlehačka nevyšlehaná? To je nějak podezřele jednoduchýon ten prásek s tou slehackou a mandarinkama behem toho třepání zkoustne na hustou konzistenci ze to nejde ani z hrnce ven
a bezpracny …
tahkle buchta se u nás dělá velmi často.je mňamozní ![]()
Bubu25 píše:adeeelia píše:no to je děsně rychlej dort za pár korun a výbornej
akorát ted apeču buchtu v troubě ![]()
Bubu25 píše:luciemal píše:Nu jasný i s jahůdkama je to dobrý s jakýmkoliv ovocem - mě teda chutnaj mandarinkyBubu25 píše:Bych mohla zkusit s jahůdkama v plechovce… Mňaaaaaaaamluciemal píše:no jasný takova ta obycejna slehacka 200 ml z penny za 10 korun ..nic neslehas jen třepeš fakt holky dyt to dela3× do mesice uz asi 3 roky pac jsem pecici antitalent bych neupekla ani babovku ale tyhle rychly namky mam v zmalky raz dvaBubu25 píše:adeeelia píše:no to je děsně rychlej dort za pár korun a výbornej
a bezpracny …
Já právě moc nemusim mandarinky,broskve apod. v koláčích, max. jahůkdy a banány
Tak nakoupím a zítra „utřepu“
Žádná tvarohová buchta ani Míša řezy, tohle je jednodušší ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat