Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Petko: a proc ne?:) clovek nesmi mit porad stazenou pr…el ze s eneco pos..re musi se trochu radovat, jj mame ted vybiram ja:D
Monjie píše:
Petko: a proc ne?:) clovek nesmi mit porad stazenou pr…el ze s eneco pos..re musi se trochu radovat, jj mame ted vybiram ja:D
No to jo, my spíše čekáme až nám potvrdí pohlaví, do té doby se o klučičím jméno hádat nechci, bude mi to stačit potom
- kluka prostě nepojmenujeme ani náhodou, neshodneme se, to už víme. Takže tajně doufám že ten dr na screeningu to viděl dobře a že je to opravdu holka ![]()
Ja dedka strasim Samuelem, on to jmeno bytostne nesnasi, uz jsme mu i rekla, ze sfalsuju podpis:D ale stejne jsem vzdycky chtela Lukase*to jsmeno se mi moc libi:D
héj moni prosím o radu jsem si asi mysella ,že to maso orestuju a pak do toho šlehnu tu moravanku a koukam že to mám asi vše naložit na 24hod. i s tou vodou z tý moravanky? napiš mi to polopaticky prosím at to nezhonim ,díky
Tak dneska u nas halušky se zelim a veprove maso na kmině.Polevka od vcera.
ze včerejška šunkofleky a z uzeného vývaru polívka. děti jsou u našich.
Dnes oběd:drubková polévka, grilovaná spodní stehna s bramborem a okurkový salát
večeře:mladší asi polévku,starší pizzu a já co dům dá ![]()
zítra nevařím jsme pozvaný na oběd ke tchýni
Pórkový krém a kuřecí řízečky s brkaší. Odp budem s dětmi zase péct perníčky a udělám si těsto na linecké.
zeleninová polévka,kuřecí řízky,brkaše. na zítra vepřový perkelt,halušky a na večeři kuřecí se sýrovou omajdou a špagetama. buchta-štrůdl s jablky a kynutý koláč s tvarohem a posypaný perníkem
budu dělat rohlíčky a linecké
dnes byl hovězí vývar a jako druhý chod:
pečená dýně hokaido s bramborem, tymiánem a česněkem, navrch plátky anglůické slaniny a k tomu ještě pečená červená řepa v alobalu
zítra zbytek vývaru a kuřecí srdíčka na smetaně s těstovinama
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Monjie - vy už máte vybraná jména, jo? My jsme ještě nezačali ani nad jménem uvažovat