Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
levmah28 píše:
Já angličtinu neumím tak ani nepoznám kde se stala chyba,no.
já taky ne ..
jen pár slov tak jsem si myslela že je to rýže v pomerančové kuchyni ..to jsem z toho byla blázen teda ..
saracenka píše:levmah28 píše:já taky ne ..
Já angličtinu neumím tak ani nepoznám kde se stala chyba,no.jen pár slov tak jsem si myslela že je to rýže v pomerančové kuchyni ..to jsem z toho byla blázen teda ..
A co tam dělají ty pomeranče?
levmah28 píše:saracenka píše:A co tam dělají ty pomeranče?levmah28 píše:já taky ne ..
Já angličtinu neumím tak ani nepoznám kde se stala chyba,no.jen pár slov tak jsem si myslela že je to rýže v pomerančové kuchyni ..to jsem z toho byla blázen teda ..
patří asi pod to kuře .. ![]()
Jsem asi debil,ale kuře s pomerančem mi neleze do hlavy.A tým orange nemyslesla pomerančový džus?jako na pítí k tomu kuřati?
levmah28 píše:
Jsem asi debil,ale kuře s pomerančem mi neleze do hlavy.A tým orange nemyslesla pomerančový džus?jako na pítí k tomu kuřati?
saracenka píše:levmah28 píše:
Jsem asi debil,ale kuře s pomerančem mi neleze do hlavy.A tým orange nemyslesla pomerančový džus?jako na pítí k tomu kuřati?![]()
![]()
![]()
no a nebo tak ..spíš myslim že dělá to kuře jako já kachnu kam dávám vypéct pomeranče
Ty dáváš ke kachně pomrdanče??tož to jsem teda magor úplný.To fakt slyším poprvé
![]()
no dávám pod kachnu ..a to jí nejdřív uříznu prdel ,aby nesmrděla ..mě přijde že po těch pomerančích tak nesmrdí kachninou ..
saracenka píše:
no dávám pod kachnu ..a to jí nejdřív uříznu prdel ,aby nesmrděla ..mě přijde že po těch pomerančích tak nesmrdí kachninou ..
My jsme měli nedávno kačku domácí,a byla fajn,a prdelku řežu taky
a nejdou tam ty pomeranče cítit?
levmah28 píše:saracenka píše:My jsme měli nedávno kačku domácí,a byla fajn,a prdelku řežu taky
no dávám pod kachnu ..a to jí nejdřív uříznu prdel ,aby nesmrděla ..mě přijde že po těch pomerančích tak nesmrdí kachninou ..a nejdou tam ty pomeranče cítit?
ne ..je to dobré ..já je totiž řežu od jisté doby co jsem to neudělala a šla káča do koše ..to nešlo ..
![]()
saracenka píše:levmah28 píše:ne ..je to dobré ..já je totiž řežu od jisté doby co jsem to neudělala a šla káča do koše ..to nešlo ..saracenka píše:My jsme měli nedávno kačku domácí,a byla fajn,a prdelku řežu taky
no dávám pod kachnu ..a to jí nejdřív uříznu prdel ,aby nesmrděla ..mě přijde že po těch pomerančích tak nesmrdí kachninou ..a nejdou tam ty pomeranče cítit?
![]()
Mám jednu v mrazáku,co jsem pro ni letěla do Albertu byla totiž ve slevě.Ale udělám ji až na svátky.A Štědrý den bude kapříček naložený ve mléce a citrónku ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Já angličtinu neumím tak ani nepoznám kde se stala chyba,no.