Věčné téma: Co dnes uvařit?

• Fotoalbum (163)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
5misa6
3.12.11 21:18

Já angličtinu neumím tak ani nepoznám kde se stala chyba,no.

• Upravit
saracenka
3.12.11 21:19
levmah28 píše:

já taky ne .. :mrgreen:jen pár slov tak jsem si myslela že je to rýže v pomerančové kuchyni ..to jsem z toho byla blázen teda ..

• Upravit
5misa6
3.12.11 21:21
saracenka píše:
levmah28 píše:
já taky ne .. :mrgreen:jen pár slov tak jsem si myslela že je to rýže v pomerančové kuchyni ..to jsem z toho byla blázen teda ..

A co tam dělají ty pomeranče?

• Upravit
saracenka
3.12.11 21:21
levmah28 píše:
saracenka píše:
levmah28 píše:
já taky ne .. :mrgreen:jen pár slov tak jsem si myslela že je to rýže v pomerančové kuchyni ..to jsem z toho byla blázen teda ..
A co tam dělají ty pomeranče?

patří asi pod to kuře .. :mrgreen:

• Upravit
saracenka
3.12.11 21:23

třeba nám to tady někdo vysvětlí .. :nevim:

• Upravit
5misa6
3.12.11 21:23

Jsem asi debil,ale kuře s pomerančem mi neleze do hlavy.A tým orange nemyslesla pomerančový džus?jako na pítí k tomu kuřati?

• Upravit
saracenka
3.12.11 21:24
levmah28 píše:
Jsem asi debil,ale kuře s pomerančem mi neleze do hlavy.A tým orange nemyslesla pomerančový džus?jako na pítí k tomu kuřati?
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: no a nebo tak ..spíš myslim že dělá to kuře jako já kachnu kam dávám vypéct pomeranče
  • Upravit
5misa6
3.12.11 21:30
saracenka píše:
levmah28 píše:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: no a nebo tak ..spíš myslim že dělá to kuře jako já kachnu kam dávám vypéct pomeranče

Ty dáváš ke kachně pomrdanče??tož to jsem teda magor úplný.To fakt slyším poprvé :-D :-D

• Upravit
saracenka
3.12.11 21:31

no dávám pod kachnu ..a to jí nejdřív uříznu prdel ,aby nesmrděla ..mě přijde že po těch pomerančích tak nesmrdí kachninou ..

• Upravit
5misa6
3.12.11 21:35
saracenka píše:
no dávám pod kachnu ..a to jí nejdřív uříznu prdel ,aby nesmrděla ..mě přijde že po těch pomerančích tak nesmrdí kachninou ..

My jsme měli nedávno kačku domácí,a byla fajn,a prdelku řežu taky :-D a nejdou tam ty pomeranče cítit?

• Upravit
saracenka
3.12.11 21:36
levmah28 píše:
saracenka píše:
no dávám pod kachnu ..a to jí nejdřív uříznu prdel ,aby nesmrděla ..mě přijde že po těch pomerančích tak nesmrdí kachninou ..
My jsme měli nedávno kačku domácí,a byla fajn,a prdelku řežu taky :-D a nejdou tam ty pomeranče cítit?

ne ..je to dobré ..já je totiž řežu od jisté doby co jsem to neudělala a šla káča do koše ..to nešlo .. :poblion: :pocitac:

• Upravit
5misa6
3.12.11 21:42
saracenka píše:
levmah28 píše:
saracenka píše:
My jsme měli nedávno kačku domácí,a byla fajn,a prdelku řežu taky :-D a nejdou tam ty pomeranče cítit?
ne ..je to dobré ..já je totiž řežu od jisté doby co jsem to neudělala a šla káča do koše ..to nešlo .. :poblion: :pocitac:

Mám jednu v mrazáku,co jsem pro ni letěla do Albertu byla totiž ve slevě.Ale udělám ji až na svátky.A Štědrý den bude kapříček naložený ve mléce a citrónku :-D

• Upravit
saracenka
3.12.11 21:43

u nás asi bude jenom kuřecí řízek já rybku neee..

• Upravit
15054
3.12.11 21:44

orange chicken

• načítám...
23033
3.12.11 21:44

a cesky! :lol:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat