Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
z rajskych pokud mam tak nakrajim bobkovy list,nove koreni,tymian. Uvarim, prepasiruju. Udelam jisku na masle, dam trochu mraz.zeleniny, dochutim cukr,sul,citron trochu protlaku a je to:)
těžko to vařit ,když nevím jak to má být dobře ,no uvidíme co splychtim
saracenko: prosim te normalne tu smes das na panev az je maso mekke pridas nakonec kecup:) a s hranolkama a zel. oblohou mnaaaaaaaaaaam
snědeno …mě to chutnalo moc a ten můj krafal ,že je to moc kyselé a to jsem tam kvůli němu přidala ještě trochu cukru a sladký kečup ..bylo to dobré ,ale zítra mi upadne prde…
Dlouho jsem nepřispěla, ale poctivě dočítám, aby ch měla nějakou inspiraci…
Včera byla kuřecí játra s porkem a hranolky,
dnes - smažený sýr, tatarka, brambor.
jo a nakonec jsem vyndala ty papričky a vodu jsem tam nechala a několikrát jsem ještěš přilejvala vodu ,aby to změklo ,je to teda moc dobré ,ale neměla jsem hranolky a jen chleba ,ale i tak..zeptam se ho ,jestli to mám zařadit do vaření ..
saracenka píše:
snědeno …mě to chutnalo moc a ten můj krafal ,že je to moc kyselé a to jsem tam kvůli němu přidala ještě trochu cukru a sladký kečup ..bylo to dobré ,ale zítra mi upadne prde…
takže jsi dělala pikantní?? POkud mu to přišlo až moc kyselé, zeleninu příště zkus propláchnout vodou a nech okapat než dáš na pánev.
Markit.Hl píše:saracenka píše:takže jsi dělala pikantní?? POkud mu to přišlo až moc kyselé, zeleninu příště zkus propláchnout vodou a nech okapat než dáš na pánev.
se na něj víš co ..mě to chutnalo moc ![]()
Dnes kuřecí polévka se zeleninou + camembert s brusinkama a bramborama ![]()
saracenka píše:
jo a nakonec jsem vyndala ty papričky a vodu jsem tam nechala a několikrát jsem ještěš přilejvala vodu ,aby to změklo ,je to teda moc dobré ,ale neměla jsem hranolky a jen chleba ,ale i tak..zeptam se ho ,jestli to mám zařadit do vaření ..
pche nevi co je dobry, ja tam teda nikdy ten lak nedavala, akorat jsem to pekla pak dusila pod poklickou a prilevala vodou:)
http://www.recepty.cz/…uv-sleh-2195
já se chystám na šleh dle tohoto receptu
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
s obojím