Věčné téma: Co dnes uvařit?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
saracenka
4.12.11 11:36
Monjie píše:
je katuv sleh mnááááááááááááááááááááááááááááááááááááám a s cim ho delas s tim kecupem nebo horcici?

s obojím :nevim:

• Upravit
23033
4.12.11 11:36

z rajskych pokud mam tak nakrajim bobkovy list,nove koreni,tymian. Uvarim, prepasiruju. Udelam jisku na masle, dam trochu mraz.zeleniny, dochutim cukr,sul,citron trochu protlaku a je to:)

• načítám...
saracenka
4.12.11 11:38

těžko to vařit ,když nevím jak to má být dobře ,no uvidíme co splychtim

• Upravit
23033
4.12.11 11:45

saracenko: prosim te normalne tu smes das na panev az je maso mekke pridas nakonec kecup:) a s hranolkama a zel. oblohou mnaaaaaaaaaaam

• načítám...
saracenka
4.12.11 12:15

snědeno …mě to chutnalo moc a ten můj krafal ,že je to moc kyselé a to jsem tam kvůli němu přidala ještě trochu cukru a sladký kečup ..bylo to dobré ,ale zítra mi upadne prde…

• Upravit
23033
4.12.11 12:18

cháchá :D

• načítám...
4417
4.12.11 12:20

Dlouho jsem nepřispěla, ale poctivě dočítám, aby ch měla nějakou inspiraci…
Včera byla kuřecí játra s porkem a hranolky,
dnes - smažený sýr, tatarka, brambor.

• načítám...
saracenka
4.12.11 12:22

jo a nakonec jsem vyndala ty papričky a vodu jsem tam nechala a několikrát jsem ještěš přilejvala vodu ,aby to změklo ,je to teda moc dobré ,ale neměla jsem hranolky a jen chleba ,ale i tak..zeptam se ho ,jestli to mám zařadit do vaření ..

• Upravit
14598
4.12.11 12:24
saracenka píše:
snědeno …mě to chutnalo moc a ten můj krafal ,že je to moc kyselé a to jsem tam kvůli němu přidala ještě trochu cukru a sladký kečup ..bylo to dobré ,ale zítra mi upadne prde…

takže jsi dělala pikantní?? POkud mu to přišlo až moc kyselé, zeleninu příště zkus propláchnout vodou a nech okapat než dáš na pánev.

• načítám...
saracenka
4.12.11 12:25
Markit.Hl píše:
saracenka píše:
snědeno …mě to chutnalo moc a ten můj krafal ,že je to moc kyselé a to jsem tam kvůli němu přidala ještě trochu cukru a sladký kečup ..bylo to dobré ,ale zítra mi upadne prde…
takže jsi dělala pikantní?? POkud mu to přišlo až moc kyselé, zeleninu příště zkus propláchnout vodou a nech okapat než dáš na pánev.

se na něj víš co ..mě to chutnalo moc :pankac:

• Upravit
50133
4.12.11 12:28

Dnes kuřecí polévka se zeleninou + camembert s brusinkama a bramborama :)

• načítám...
23033
4.12.11 12:29
saracenka píše:
jo a nakonec jsem vyndala ty papričky a vodu jsem tam nechala a několikrát jsem ještěš přilejvala vodu ,aby to změklo ,je to teda moc dobré ,ale neměla jsem hranolky a jen chleba ,ale i tak..zeptam se ho ,jestli to mám zařadit do vaření ..

pche nevi co je dobry, ja tam teda nikdy ten lak nedavala, akorat jsem to pekla pak dusila pod poklickou a prilevala vodou:)

• načítám...
23033
4.12.11 12:29

Zase vsechno sezrano, aaaaaaaaaachjo! :cert:

• načítám...
15054
4.12.11 12:31

http://www.recepty.cz/…uv-sleh-2195
já se chystám na šleh dle tohoto receptu

• načítám...
23033
4.12.11 12:34