Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Monjie píše:
dobre pisu, sipokud budeme ready, prijdeme se mrknout:)
tak to jsem teda zvědavá
![]()
nojo, uvidime jak bude tenhle tyden vypadat klidovy rezim ktery mam predepsany v lekarske zprave ze vcerejska:D
Monjie píše:
ne, podle Heidricha Heina
Heidricha Heina? To je kdo? Nemyslíš Heinricha Heineho? To je vaše oblíbená četba? Týjo ![]()
Monjie píše:Markit.Hl píše:Neni povolena? tak to bude jeste zajimavy:D no uvidime, na cem se shodneme treba zitra
Monjie - Viola problém určitě není, od ex sestřenice má tak dcerku. na Lorelei bys musela žádat. v seznamu povolených ji nemám.Alarich mi přijde šílené… pomsta rodičů…![]()
Jukni tady, http://krestni-jmena.cz/seznam/
třeba Liborova teta byla Potěšija a narodila se v Havaji
a přitom se narodila v Evropě ![]()
Ale i jako druhé jméno mi to přijde hodně divné. Ono to je nějaké cizí jméno nebo co to znamená? V životě jsme neslyšela ![]()
My nejdeme nikam, max na procházku, Kity je na to velká Kačka maličká.
Sophinko - jaké to je mít 6 dětí? nějak si to neumím představit bez našetřených mega ![]()
třeba Liborova teta byla Potěšija a narodila se v Havaji
a přitom se narodila v evropě ![]()
Sophinko – jaké to je mít 6 dětí? nějak si to neumím představit bez našetřených mega
nevím co na to napsat
prostě je to jako když máš šest dětí
co konkrétně tě zajímá?
Já nevím, asi uživit tolik dětí, zvládat to časově s prací - kroužky, učení se s dětmi, oblíknout je…
Markit.Hl píše:
Já nevím, asi uživit tolik dětí, zvládat to časově s prací - kroužky, učení se s dětmi, oblíknout je…
tak oblečou se už sami
,pracujeme oba odjakživa,žádná mateřská dovolená se nekoná. U dětí se střídáme .
Monjie píše:
Jdeme delat s Gitkou pokus o linecne:DDDDDD
já mám v troubě poslední várku perníčků na zítra do školy-na Mikuláše. A hned potom jdu dělat vánoční muffiny (tvar vánočních stromků,sněhuláka,ponožky a sanťáka
)
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat