Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
saracenka píše:levmah28 píše:no ale pozdě napslaa že tam tu vodu nedává ,když už jsem to tam dala,no neva ..stejně řval že to bylo kyselý ..saracenka píše:Už jsi s ní dostala tu moravanku?
ty jsem taky ještě nedělala rýžový nudlemě to chutnalo
Chlapovi se nezavděčíš ničím.
Monjie píše:
jako ryzove nudle z cinske restaurace:D
Tož tam já nikdy nebyla ![]()
no a co zitra??? uz nwm co mam varit, sem doma sama s malym a ten zatim pije jen MM:-)
saracenka píše:levmah28 píše:no ale pozdě napslaa že tam tu vodu nedává ,když už jsem to tam dala,no neva ..stejně řval že to bylo kyselý ..saracenka píše:Už jsi s ní dostala tu moravanku?
ty jsem taky ještě nedělala rýžový nudlemě to chutnalo
Já tam tu vodu z moravanky dala a chutnalo mi to.
doma jsou v plánu drůbeží játra se zeleninou. A ještě nevím, co k tomu, asi rýži.
levmah28 píše:Monjie píše:Tož tam já nikdy nebyla
hele a co k těm rýžovým nudlím?
Ze dneška mi zbylo (pro změnu) zelí. Tak zítra bude buď segedín nebo br. placky plněné zelím. Ještě uvidím, kolik bude času na vaření ![]()
saracenka píše:levmah28 píše:hele a co k těm rýžovým nudlím?Monjie píše:Tož tam já nikdy nebyla
Prej maso se zeleninou.
levmah28 píše:saracenka píše:Prej maso se zeleninou.levmah28 píše:hele a co k těm rýžovým nudlím?Monjie píše:Tož tam já nikdy nebyla
a budeš to zkoušet?ty jsou takovéty bílé ,že?
saracenka píše:levmah28 píše:hele a co k těm rýžovým nudlím?Monjie píše:Tož tam já nikdy nebyla
Udělala bych k tomu tu čínu ![]()
ten odkaz vypadá velmi dobře ..čínu mám moc ráda ..no doma aspon člověk ví ,co tam je ..
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
no ale pozdě napslaa že tam tu vodu nedává ,když už jsem to tam dala,no neva ..stejně řval že to bylo kyselý ..
mě to chutnalo