Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
MUFICE píše:Monjie píše:Na tu chut dneska nemám, jsem taky pěkně rozmlsaná
mufice: tak si objednejte pizzu:DObčas se mi stane, že nemám na nic chut a pak tápu
tak podle ingredienci treba langose ![]()
dzarunko: vcera me chlap nasral. Mu rikam, at jde prosim nakoupit, on koupil parky, klobasy,tlacenku,mliko, chleba, sunku ![]()
Monjie píše:
dzarunko: vcera me chlap nasral. Mu rikam, at jde prosim nakoupit, on koupil parky, klobasy,tlacenku,mliko, chleba, sunku
tak chlebovou polévku ![]()
Monjie píše:MUFICE píše:Monjie píše:Na tu chut dneska nemám, jsem taky pěkně rozmlsaná
mufice: tak si objednejte pizzu:DObčas se mi stane, že nemám na nic chut a pak tápu
tak podle ingredienci treba langose
To je zase tučný, potřebuju zhubnout 10 kg ![]()
Asi si udělám těstoviny se špenátem a hotovo ![]()
levandule25 píše:dzarunka píše:jj asi něco takového udělámlevandule25 píše:roštěnou
Tak já dnes vůbec nevím co uvařit, nic mě nenapadá. Chtělo by to něco s rýží nebo těstovinami. Prosím kdo mi poradí?nebo vepřové,kuřecí,hodit do trouby a podlít a obházet zeleninou či cibulí či houbama
No tak nakonec udělám znojemskou „mnam“ maso už se vaří
Monjie píše:nemolka píše:a chleba s marmeladou?:D to je trefny to ja mela s Gitou:DMonjie píše:tak me zase natahuje ze všech možných omáček ledvinek a masa všeobecně
nemolko: cocku ted vubec nemuzuale ani té čočky jsem moc nedala je to děs žiju na mandarinkách jabkách a taveňácích s rohlíkem
neee ale z medem jo to mi taky jede ![]()
dneska špagety co dům dal a já si zajdu pro kilo mandarinek k obědu ![]()
levandule25 píše:levandule25 píše:No tak nakonec udělám znojemskou „mnam“ maso už se vařídzarunka píše:jj asi něco takového udělámlevandule25 píše:roštěnou
Tak já dnes vůbec nevím co uvařit, nic mě nenapadá. Chtělo by to něco s rýží nebo těstovinami. Prosím kdo mi poradí?nebo vepřové,kuřecí,hodit do trouby a podlít a obházet zeleninou či cibulí či houbama
a jak to děláš?
včera vepřové kostky na kmíně s těstovinami
dnes špenát brambor vajíčko
tak změna,byla jsem v řeznictví a dostala jsem chuť na vinnou klobásu,žampiony počkaj ![]()
dzarunka píše:Monjie píše:já také nenakupujiladucha píše:
My máme čočkovou polévku od včerejška a zeleninové rizoto, jeden syn ani jedno nemá rád, ale já odmítám být „vývařovna“tak at si trhne:D
a ja nemam ingredience, nebudu se tahat s nakupama a ditetem. Dokud nebude nakoupeno, nehodlam varit. To jsem liny prase, co?:Djezdíme jen 1×týdně na velký nákup pak už do obchodu nepáchnu
A jak se to dělá? To bych taky jednou chtěla umět, protože potom kupuju jen samé krávoviny a prašule jen letí ![]()
Monjie píše:
dzarunko: vcera me chlap nasral. Mu rikam, at jde prosim nakoupit, on koupil parky, klobasy,tlacenku,mliko, chleba, sunku
Monjie to je jak u nas
.Me je chlap schopny donest akorat parizsky salat ![]()
Jinak jsem se zaprisahla,ze 3 dny nevarim,tak se toho drzim a prave jako spravna hyena jsem spapala Tygrovi vanockoveho Mikulase s maslem.To byl obed.snad ho nebude synator postradat ![]()
jo a dostala jsem od nej k Mikulasi stanglu Lovecaku
, no takze o pulnoci jel z kapely a jeste sel k tamanovi koupit aspon chleba lucinu okurku a rajcata
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat