Věčné téma: Co dnes uvařit?

• Fotoalbum (163)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
23033
6.12.11 10:46
MUFICE píše:
Monjie píše:
mufice: tak si objednejte pizzu:D
Na tu chut dneska nemám, jsem taky pěkně rozmlsaná :mrgreen: Občas se mi stane, že nemám na nic chut a pak tápu :roll:

:-P tak podle ingredienci treba langose :D

• načítám...
23033
6.12.11 10:55

dzarunko: vcera me chlap nasral. Mu rikam, at jde prosim nakoupit, on koupil parky, klobasy,tlacenku,mliko, chleba, sunku :poblion:

• načítám...
15054
6.12.11 10:59
Monjie píše:
dzarunko: vcera me chlap nasral. Mu rikam, at jde prosim nakoupit, on koupil parky, klobasy,tlacenku,mliko, chleba, sunku :poblion:

tak chlebovou polévku ;)

• načítám...
50125
6.12.11 11:06
Monjie píše:
MUFICE píše:
Monjie píše:
mufice: tak si objednejte pizzu:D
Na tu chut dneska nemám, jsem taky pěkně rozmlsaná :mrgreen: Občas se mi stane, že nemám na nic chut a pak tápu :roll:
:-P tak podle ingredienci treba langose :D

To je zase tučný, potřebuju zhubnout 10 kg :cert:

Asi si udělám těstoviny se špenátem a hotovo :D

• načítám...
50125
6.12.11 11:08

Monjie: Ale díky za tipy, snaha se cení :palec:

• načítám...
23033
6.12.11 11:13

testoviny se zelim zapeceny mnam:)

• načítám...
1101
6.12.11 11:23
levandule25 píše:
dzarunka píše:
levandule25 píše:
Tak já dnes vůbec nevím co uvařit, nic mě nenapadá. Chtělo by to něco s rýží nebo těstovinami. Prosím kdo mi poradí?
roštěnou :think: nebo vepřové,kuřecí,hodit do trouby a podlít a obházet zeleninou či cibulí či houbama
jj asi něco takového udělám

No tak nakonec udělám znojemskou „mnam“ maso už se vaří

• načítám...
3950
6.12.11 11:44
Monjie píše:
nemolka píše:
Monjie píše:
nemolko: cocku ted vubec nemuzu
tak me zase natahuje ze všech možných omáček ledvinek a masa všeobecně :lol: ale ani té čočky jsem moc nedala je to děs žiju na mandarinkách jabkách a taveňácích s rohlíkem :zed:
a chleba s marmeladou?:D to je trefny to ja mela s Gitou:D

neee ale z medem jo to mi taky jede :lol:

dneska špagety co dům dal a já si zajdu pro kilo mandarinek k obědu :zed:

• načítám...
saracenka
6.12.11 11:47
levandule25 píše:
levandule25 píše:
dzarunka píše:
levandule25 píše:
Tak já dnes vůbec nevím co uvařit, nic mě nenapadá. Chtělo by to něco s rýží nebo těstovinami. Prosím kdo mi poradí?
roštěnou :think: nebo vepřové,kuřecí,hodit do trouby a podlít a obházet zeleninou či cibulí či houbama
jj asi něco takového udělám
No tak nakonec udělám znojemskou „mnam“ maso už se vaří

a jak to děláš?

• Upravit
1649
6.12.11 11:58

včera vepřové kostky na kmíně s těstovinami
dnes špenát brambor vajíčko

• načítám...
7276
6.12.11 12:10

tak změna,byla jsem v řeznictví a dostala jsem chuť na vinnou klobásu,žampiony počkaj :mrgreen:

• načítám...
2288
6.12.11 12:11

dneska česnekačka a palačinky:)

• načítám...
50
6.12.11 12:20
dzarunka píše:
Monjie píše:
laducha píše:
My máme čočkovou polévku od včerejška a zeleninové rizoto, jeden syn ani jedno nemá rád, ale já odmítám být „vývařovna“ :P

tak at si trhne:D

a ja nemam ingredience, nebudu se tahat s nakupama a ditetem. Dokud nebude nakoupeno, nehodlam varit. To jsem liny prase, co?:D
já také nenakupuji :jazyk: jezdíme jen 1×týdně na velký nákup pak už do obchodu nepáchnu

A jak se to dělá? To bych taky jednou chtěla umět, protože potom kupuju jen samé krávoviny a prašule jen letí :nevim:

• načítám...
19692
6.12.11 12:23
Monjie píše:
dzarunko: vcera me chlap nasral. Mu rikam, at jde prosim nakoupit, on koupil parky, klobasy,tlacenku,mliko, chleba, sunku :poblion:

Monjie to je jak u nas :D .Me je chlap schopny donest akorat parizsky salat :poblion:
Jinak jsem se zaprisahla,ze 3 dny nevarim,tak se toho drzim a prave jako spravna hyena jsem spapala Tygrovi vanockoveho Mikulase s maslem.To byl obed.snad ho nebude synator postradat :mrgreen:

• načítám...
23033
6.12.11 12:29

jo a dostala jsem od nej k Mikulasi stanglu Lovecaku :poblion: :poblion: , no takze o pulnoci jel z kapely a jeste sel k tamanovi koupit aspon chleba lucinu okurku a rajcata

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

Poradna o homeopatii

Ikona - Eliška Bartlová

MUDr. Eliška Bartlová