Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
cooo?:D znojemku jako gulas?:D tak to jsem jeste neslysela, ja delam znojemku z naklepu platky hoveziho, veproveho osolim , opeprim osmahnu hodim do trouby hodim k tomu kyselou okurku parek. kdyz pusti stavu, vyndam maso dodelam omacku, dochutim pepr,sul,lak z okurek, jiskou a nakrajene varene vejce.
Monjie píše:
cooo?:D znojemku jako gulas?:D tak to jsem jeste neslysela, ja delam znojemku z naklepu platky hoveziho, veproveho osolim , opeprim osmahnu hodim do trouby hodim k tomu kyselou okurku parek. kdyz pusti stavu, vyndam maso dodelam omacku, dochutim pepr,sul,lak z okurek, jiskou a nakrajene varene vejce.
a moni papriku?tak co ty píšeš dělam ptáky
papriku nevim:) spis ne, ale muze to bejt lepsi, aspon trochu prida barvu a lepsi chut.
nakonec jsem se prekonala a udelam dedkovi parky v br. teste a k tomu spenat.
Monjie píše:
nakonec jsem se prekonala a udelam dedkovi parky v br. teste a k tomu spenat.
to si čvachtne
![]()
saracenka píše:Monjie píše:a moni papriku?tak co ty píšeš dělam ptáky
znojemská má být s okurkou a bez okurky je to roštěná a jako guláš taky neznám
koukám na net a asi zkusím,píší to jako znojemský guláš,to by mohlo být chutné ![]()
No jak vas tu ctu jak vyvarujete,tak uz budu muset jit taky vytahnout maso z mrazaku ![]()
Zitra kureci steiky zapecene s bramborem anglickou a cibuly ![]()
Dnes - bramboračka.
Včera rizoto od maminky.
Neděle vařila restaurace.
Sobota francouzské brambory a zeleninová polívka od tchýně.
dnes čočka na sladko kyselo s koprem,párek a volské očíčko..mňam mňam ![]()
Včera jsem pekla listové šneky s náplní - slanina, tvaroh, niva a udělala jsem toho tolik, že by ještě talíř zbyl ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat