Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
vepřové plátky na kari se sosíkem a přílohu asi rýži nebo brambor ještě nevím.
U nás dnes vepř. řízek s bramborem
Vojťas dojídá ze včerejška špenát s bramborem a kuřecí masíčko.
Snídaně mého ročního syna: jedl piškot a k tomu si přikusoval kuřecí maso ![]()
Obírala jsem zrovna do polívky a pořád na mě dělal mňam mňam tak jsem mu to dala. Ten má teda apetit po té nemoci ![]()
že ty mě vidíš do talíře
já jednoduše dam na pánev rozpustit sýr a zaliju šlehačkou a dam pepř a sůl ,česnek,vegetu ..až šlehajkda zhoustne je to ..
saracenka píše: že ty mě vidíš do talířejá jednoduše dam na pánev rozpustit sýr a zaliju šlehačkou a dam pepř a sůl ,česnek,vegetu ..až šlehajkda zhoustne je to ..
hmmm, to vyzkouším zítra na véču ![]()
já zahřeju smetanu,nahážu sýry(tavený,eidam,niva,hermelín)-co je doma a pak sůl,pepř,česnek,bazalku a někdy do toho nakydám i rajský protlak nebo nakrájím šunku
Masové kuličky se sýrem, rajská a těstoviny. Včera jsem si na návštěvě debužírovala…teplé škvarky, teplý chleba a okurek, později halušky se zelím a uzeným a na snídani jsem měla slíbenou svíčkovou s domácím knedlíkem, ale to jsem s díky odmítla
a radši jela domů. S takovou nezhubnu
![]()
michaba83 píše:
holky, jak děláte sýrovou omáčku k těstovinam?
Sýrová omáčka – na másle ve wok pánvi osmahnu šunku nebo orestuju maso, potom podliju smetanou na vaření a až se smetana vaří hodím tam lučinu (buď celou kostku, nebo prostě podle množství), nechám rozpustit, zhoustnout (případně doleju smetanu) a je hotovo, odeberu pro malou, sobě tam hodím nivu nebo tvrdý sýr. Takže v jedné pánvi dva obědy – někdy do toho dám bylinky – tymián, bazalku atd.
my včera těstovinový salát a dneska buřtguláš a po oba dva dny k tomu ještě bramboračka
Dneska i zítra těstoviny s kuřecím masem a špenátem. V pátek chilli con carne. V sobotu treska s br.kaší a v neděli se chystám na zelnačku ![]()
Monjie - ty ty jména teda měníte jak ponožky
- ale je dobře že alespoň vybíráte, my ještě nezačali
- čekáme na potvrzení pohlaví za 14 dnů ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
ha..o tom jsem taky přemýšlela ,no zůstalo u toho přemýšlení