Věčné téma: Co dnes uvařit?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
saracenka
7.12.11 12:00
alisee píše:
kure na paprice s testovinami :)

ha..o tom jsem taky přemýšlela ,no zůstalo u toho přemýšlení :think:

• Upravit
1101
7.12.11 12:30

vepřové plátky na kari se sosíkem a přílohu asi rýži nebo brambor ještě nevím.

• načítám...
1649
7.12.11 13:21

holky, jak děláte sýrovou omáčku k těstovinam?

• načítám...
1649
7.12.11 13:45

U nás dnes vepř. řízek s bramborem
Vojťas dojídá ze včerejška špenát s bramborem a kuřecí masíčko.
Snídaně mého ročního syna: jedl piškot a k tomu si přikusoval kuřecí maso :zed:
Obírala jsem zrovna do polívky a pořád na mě dělal mňam mňam tak jsem mu to dala. Ten má teda apetit po té nemoci :think:

• načítám...
saracenka
7.12.11 13:46

že ty mě vidíš do talíře :think: já jednoduše dam na pánev rozpustit sýr a zaliju šlehačkou a dam pepř a sůl ,česnek,vegetu ..až šlehajkda zhoustne je to ..

• Upravit
1649
7.12.11 14:03
saracenka píše: že ty mě vidíš do talíře :think: já jednoduše dam na pánev rozpustit sýr a zaliju šlehačkou a dam pepř a sůl ,česnek,vegetu ..až šlehajkda zhoustne je to ..

hmmm, to vyzkouším zítra na véču :think:

• načítám...
15054
7.12.11 14:10

já zahřeju smetanu,nahážu sýry(tavený,eidam,niva,hermelín)-co je doma a pak sůl,pepř,česnek,bazalku a někdy do toho nakydám i rajský protlak nebo nakrájím šunku

• načítám...
30628
7.12.11 15:30

Masové kuličky se sýrem, rajská a těstoviny. Včera jsem si na návštěvě debužírovala…teplé škvarky, teplý chleba a okurek, později halušky se zelím a uzeným a na snídani jsem měla slíbenou svíčkovou s domácím knedlíkem, ale to jsem s díky odmítla :mrgreen: a radši jela domů. S takovou nezhubnu :think: :mrgreen:

• načítám...
283
7.12.11 15:33

Tak my jsme dneska měli pikantní roštěnku. Ale nevím co zítra

• načítám...
PetkaK
7.12.11 15:36
michaba83 píše:
holky, jak děláte sýrovou omáčku k těstovinam?

Sýrová omáčka – na másle ve wok pánvi osmahnu šunku nebo orestuju maso, potom podliju smetanou na vaření a až se smetana vaří hodím tam lučinu (buď celou kostku, nebo prostě podle množství), nechám rozpustit, zhoustnout (případně doleju smetanu) a je hotovo, odeberu pro malou, sobě tam hodím nivu nebo tvrdý sýr. Takže v jedné pánvi dva obědy  – někdy do toho dám bylinky – tymián, bazalku atd.

• Upravit
5732
7.12.11 16:03

Dneska pizzy alla co dům dal :lol: :lol:

• načítám...
23033
7.12.11 18:46

sushi :jazyk:

• načítám...
3968
7.12.11 19:45

my včera těstovinový salát a dneska buřtguláš a po oba dva dny k tomu ještě bramboračka

• načítám...
50133
7.12.11 19:56

Dneska i zítra těstoviny s kuřecím masem a špenátem. V pátek chilli con carne. V sobotu treska s br.kaší a v neděli se chystám na zelnačku :)

• načítám...
PetkaK
7.12.11 20:39

Monjie - ty ty jména teda měníte jak ponožky :)) - ale je dobře že alespoň vybíráte, my ještě nezačali :) - čekáme na potvrzení pohlaví za 14 dnů :)

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

Poradna o homeopatii

Ikona - Eliška Bartlová

MUDr. Eliška Bartlová