Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Tak ja ji doma namotam do sneka a spichnu spejli,opecu na panvicce na trosce oleje.Tchan ji treba dela na vine.
U nas ji teda maji 82kc/kg
Na vanoce dela nastesti tchan domaci
tak uz se tesime ![]()
Ach jo, co zas zítra uvařit. Vytáhla jsem z mrazáku mleté maso, tak uvidím co z toho.
Dojedli bychom zbytky, ale žádné nezůstaly
![]()
taky dělám na pánvičce,my jí jímě s kysaným zelím… ![]()
MONJIE: jméno krásný,jen s jedním L je nejhezčí..
né,to byl vtíp ![]()
Dík za tip na vepřové z mrkví, ale já mrkev nerada
- takže asi udělám jen zapečené maso na cibuli, s bramborem, já s tatarkou a malá s přesnídávkou ![]()
Ty jo holky já to vaření v poslední době nějak flákám, musím si to tady pročíst aby mne chytlo svědomí i nějaká ta inspirace. Dnes jen žampionová krémová polévka a zapečené těstoviny asi.
Bubu25 píše:
my dneska kuřecí gordon blue a kulajdu
Jak děláš kulajdu? Mě se dvakrát nepovedla, teda nějak to pořád nebylo ono. Tak mi poraďte když tak nějaký osvědčený recept.
PetkaK píše:Bubu25 píše:Jak děláš kulajdu? Mě se dvakrát nepovedla, teda nějak to pořád nebylo ono. Tak mi poraďte když tak nějaký osvědčený recept.
my dneska kuřecí gordon blue a kulajdu
Mám opakovaně vyzkoušenou tuhle, KULAJDA
a teda ať uvařím kolik chci, enzbude, ta banda ji sežere ![]()
Tedka jsme prisla po nocni a jdu se vrhnout na kureci vyvar a a falesnou svickovou z kurecich stehen+knedlik.
Snad u toho nebudu spat ve stoje ![]()
PetkaK píše:
Dík za tip na vepřové z mrkví, ale já mrkev nerada- takže asi udělám jen zapečené maso na cibuli, s bramborem, já s tatarkou a malá s přesnídávkou
Co jsi jí k tomu dala za přesnídávku?
dneska zapečené špagety a zítra uzené maso s brkaší a okurkový salát
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat