Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
eshta píše:levmah28 píše:to jo tedadzarunka píše:Dnes budeš celý den jen v kuchyni
bramboráky a masovo-zeleninová směs,bramboračka s kroupama,pudink s jahodama............odpo se chystáme na linecké a rodina si ještě žádá štrůdl
ještě slepit marmeládou a dnešní plán je komplet ![]()
smažený květák se sýrem, brambory
květákové placičky, brambory
květákový mozeček
měli jsme květák jako kráva
a dneska nám asi uletí střecha ![]()
sophinka píše:Monjie píše:hele myslíš ,že je tolik holčičích jmen ,abys je mohla měnit každý den ?
gulas![]()
Ne, dneska jsem mluvila s prababou a prala by si Libusku:) ze by byla jeji jmenovkyne:)
V pátek byly fazolky na smetaně, brambory a vajíčko, včera pečená jelita a jitrnice, zelí a chleba (brambory) a dneska bramborový guláš. Zítra bude taky, byl toho kotel.
A pak nechci pár dnů vidět brambory ![]()
patlame s Gitkou linecky, prekvapive se povedly. Dneska varka snehulaku,nakladaku a potkanu
zitra pokracujeme.
MUzete mi hodit link na pernikovy testo na pernicky ktery se neda nijak zk…t?:D
Monjie píše:
patlame s Gitkou linecky, prekvapive se povedly. Dneska varka snehulaku,nakladaku a potkanuzitra pokracujeme.
MUzete mi hodit link na pernikovy testo na pernicky ktery se neda nijak zk…t?:D
Já dělala od Metelky.Jsou parádní a jednoduché.
Monjie píše:
Lev: co to je? prosim o recepis:D
Já ho hned najdu moment.
U nas bude zase`rajska polivka nebot jsme se po tydnu zase vzbudily s teplotamami.
A Tygr si samozrejme nic jineho nepreje,potom upeceme zavin s tvarohem a co bude na druhe nevim ![]()
U nás zbytky kuřecí i vepřové číny ze včera s rýží. Na večeři udělám šneky na slano z listového těsta, už mám na ně třetí den chuť
.
AnjelikaPerlita píše:
Ahoj, letos jsem zkoušela toto těsto na perníčky. Je fakt výborný a jednoduchý a perníčky jsou měkkoučké.Najdete ho na straně 29.http://cs.publero.com/…rosinec-2011
tak šup sem s receptem
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
hele myslíš ,že je tolik holčičích jmen ,abys je mohla měnit každý den ?