Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
my dneska pečené kuřecí stehna a brambory,zítra filé s br.kaší a v neděli guláš s paprikama a těstoviny nebo rýže
Mijunkaa píše:PetkaK píše:Co jsi jí k tomu dala za přesnídávku?
Dík za tip na vepřové z mrkví, ale já mrkev nerada- takže asi udělám jen zapečené maso na cibuli, s bramborem, já s tatarkou a malá s přesnídávkou
Nakonec žádnou, udělala jsem okurkový salát. Ale jinak bych vytáhla domácí jablečnou.
PetkaK píše:Mijunkaa píše:Nakonec žádnou, udělala jsem okurkový salát. Ale jinak bych vytáhla domácí jablečnou.PetkaK píše:Co jsi jí k tomu dala za přesnídávku?
Dík za tip na vepřové z mrkví, ale já mrkev nerada- takže asi udělám jen zapečené maso na cibuli, s bramborem, já s tatarkou a malá s přesnídávkou
To bys jí ju k tomu normálně přimíchala. Ptám se jak blb, ale já tam malému někdy přidám trošku ze skleničky ať to nemá tak suché (podle toho co vařím, když je to pro něj nežádoucí
).
sakryš zase jsem zapomněla na ty nudle
,no hlavně že jsem si k nim koupila maso
Mijunkaa píše:PetkaK píše:To bys jí ju k tomu normálně přimíchala. Ptám se jak blb, ale já tam malému někdy přidám trošku ze skleničky ať to nemá tak suché (podle toho co vařím, když je to pro něj nežádoucíMijunkaa píše:Nakonec žádnou, udělala jsem okurkový salát. Ale jinak bych vytáhla domácí jablečnou.PetkaK píše:Co jsi jí k tomu dala za přesnídávku?
).
A nemyslela tu ovocnou přesnídávku jako dezert?
To já jsem synovi na brambory taky kydala kus skleničky, aby to měl s omáčkou, ale jenom té zeleninové.
MUFICE píše:Mijunkaa píše:A nemyslela tu ovocnou přesnídávku jako dezert?PetkaK píše:To bys jí ju k tomu normálně přimíchala. Ptám se jak blb, ale já tam malému někdy přidám trošku ze skleničky ať to nemá tak suché (podle toho co vařím, když je to pro něj nežádoucíMijunkaa píše:Nakonec žádnou, udělala jsem okurkový salát. Ale jinak bych vytáhla domácí jablečnou.PetkaK píše:Co jsi jí k tomu dala za přesnídávku?
).
To já jsem synovi na brambory taky kydala kus skleničky, aby to měl s omáčkou, ale jenom té zeleninové.
To mě právě napadlo jako první, ale pak si říkám, když Peťa tatarku
.
Tady u nás jsem nikdy vinnou klobásu u řezníka neviděla a ani jsem ji ještě nejedla, mají jen kousek čehosi v Albertu. Ale láká mě to zkusit.
My jsme měli k obědu fazolky na smetaně, brambory a vejce natvrdo a kamarádka mi dovezla kbelík zavináčů, tak budou k večeři…mňam.
Dneska hovezi na rozmarynu, bramborove noky. A horke maliny nooo
![]()
A my jsme měli filé na bylinkovém másle a pečené brambory v troubě.
Monjie píše:
Dneska hovezi na rozmarynu, bramborove noky. A horke maliny nooo![]()
Jé,horké maliny,ty miluju.Jak si pojedu pro tu vinnou klobásu,tak koupím i maliny.
prosim Vas blby tri dotazy:
Mijunkaa píše:MUFICE píše:To mě právě napadlo jako první, ale pak si říkám, když Peťa tatarkuMijunkaa píše:A nemyslela tu ovocnou přesnídávku jako dezert?PetkaK píše:To bys jí ju k tomu normálně přimíchala. Ptám se jak blb, ale já tam malému někdy přidám trošku ze skleničky ať to nemá tak suché (podle toho co vařím, když je to pro něj nežádoucíMijunkaa píše:Nakonec žádnou, udělala jsem okurkový salát. Ale jinak bych vytáhla domácí jablečnou.PetkaK píše:Co jsi jí k tomu dala za přesnídávku?
).
.
Normálně to tak dělám, naberu brambor, maso a strčím tu lžičku do přesnídávky prostě aby to klouzalo, nemá to jako dezert, má to přesně tak jako já tu tatarku ![]()
Monjie píše:
prosim Vas blby tri dotazy:
- linecky testo nejak ztvdlo,co s tim?
- dobrej recept na staroceskyho kubu
- a prababicka delala takovou omacku ze suseneho ovoce,koren.zeleniny a povidel nemate prosim nekdo recept? dekuju
Jen na poslední dotaz, to je asi muzika? Mamina ji dělala, ale moc nám to nejelo, bylo to moc sladký. Zkus hledat pod tímhle názvem.
Jo a já mám linecký těsto v mrazáku, ptž jsem nemocná, myslíte, že bude ok?
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat