Věčné téma: Co dnes uvařit?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
9044
9.12.11 13:05

U nas dneska nudle s masem od cinanu :D

• načítám...
3200
9.12.11 13:30

my dneska pečené kuřecí stehna a brambory,zítra filé s br.kaší a v neděli guláš s paprikama a těstoviny nebo rýže

• načítám...
PetkaK
9.12.11 14:10
Mijunkaa píše:
PetkaK píše:
Dík za tip na vepřové z mrkví, ale já mrkev nerada :) - takže asi udělám jen zapečené maso na cibuli, s bramborem, já s tatarkou a malá s přesnídávkou :)
Co jsi jí k tomu dala za přesnídávku?

Nakonec žádnou, udělala jsem okurkový salát. Ale jinak bych vytáhla domácí jablečnou.

• Upravit
2535
9.12.11 15:18
PetkaK píše:
Mijunkaa píše:
PetkaK píše:
Dík za tip na vepřové z mrkví, ale já mrkev nerada :) - takže asi udělám jen zapečené maso na cibuli, s bramborem, já s tatarkou a malá s přesnídávkou :)
Nakonec žádnou, udělala jsem okurkový salát. Ale jinak bych vytáhla domácí jablečnou.

To bys jí ju k tomu normálně přimíchala. Ptám se jak blb, ale já tam malému někdy přidám trošku ze skleničky ať to nemá tak suché (podle toho co vařím, když je to pro něj nežádoucí :mrgreen: ).

• načítám...
saracenka
9.12.11 15:19

sakryš zase jsem zapomněla na ty nudle :think: ,no hlavně že jsem si k nim koupila maso

• Upravit
50140
9.12.11 15:34
Mijunkaa píše:
PetkaK píše:
Mijunkaa píše:
PetkaK píše:
To bys jí ju k tomu normálně přimíchala. Ptám se jak blb, ale já tam malému někdy přidám trošku ze skleničky ať to nemá tak suché (podle toho co vařím, když je to pro něj nežádoucí :mrgreen: ).

A nemyslela tu ovocnou přesnídávku jako dezert? :think: To já jsem synovi na brambory taky kydala kus skleničky, aby to měl s omáčkou, ale jenom té zeleninové.

• načítám...
2535
9.12.11 16:22
MUFICE píše:
Mijunkaa píše:
PetkaK píše:
Mijunkaa píše:
PetkaK píše:
To bys jí ju k tomu normálně přimíchala. Ptám se jak blb, ale já tam malému někdy přidám trošku ze skleničky ať to nemá tak suché (podle toho co vařím, když je to pro něj nežádoucí :mrgreen: ).
A nemyslela tu ovocnou přesnídávku jako dezert? :think: To já jsem synovi na brambory taky kydala kus skleničky, aby to měl s omáčkou, ale jenom té zeleninové.

To mě právě napadlo jako první, ale pak si říkám, když Peťa tatarku :think: .

• načítám...
30628
9.12.11 16:35

Tady u nás jsem nikdy vinnou klobásu u řezníka neviděla a ani jsem ji ještě nejedla, mají jen kousek čehosi v Albertu. Ale láká mě to zkusit.

My jsme měli k obědu fazolky na smetaně, brambory a vejce natvrdo a kamarádka mi dovezla kbelík zavináčů, tak budou k večeři…mňam.

• načítám...
23033
9.12.11 17:18

Dneska hovezi na rozmarynu, bramborove noky. A horke maliny nooo :zed: :zed:

• načítám...
50140
9.12.11 17:20

A my jsme měli filé na bylinkovém másle a pečené brambory v troubě.

• načítám...
23033
9.12.11 17:21

a rakvicka se slehackou :zed: :zed: :zed:

• načítám...
5misa6
9.12.11 17:21
Monjie píše:
Dneska hovezi na rozmarynu, bramborove noky. A horke maliny nooo :zed: :zed:

Jé,horké maliny,ty miluju.Jak si pojedu pro tu vinnou klobásu,tak koupím i maliny.

• Upravit
23033
9.12.11 17:38

prosim Vas blby tri dotazy:

• linecky testo nejak ztvdlo,co s tim?
  • dobrej recept na staroceskyho kubu
  • a prababicka delala takovou omacku ze suseneho ovoce,koren.zeleniny a povidel nemate prosim nekdo recept? dekuju
  • načítám...
PetkaK
9.12.11 17:40
Mijunkaa píše:
MUFICE píše:
Mijunkaa píše:
PetkaK píše:
Mijunkaa píše:
PetkaK píše:
To mě právě napadlo jako první, ale pak si říkám, když Peťa tatarku :think: .

Normálně to tak dělám, naberu brambor, maso a strčím tu lžičku do přesnídávky prostě aby to klouzalo, nemá to jako dezert, má to přesně tak jako já tu tatarku :)

• Upravit
17917
9.12.11 18:20
Monjie píše:
prosim Vas blby tri dotazy:
  • linecky testo nejak ztvdlo,co s tim?
  • dobrej recept na staroceskyho kubu
  • a prababicka delala takovou omacku ze suseneho ovoce,koren.zeleniny a povidel nemate prosim nekdo recept? dekuju

Jen na poslední dotaz, to je asi muzika? Mamina ji dělala, ale moc nám to nejelo, bylo to moc sladký. Zkus hledat pod tímhle názvem.
Jo a já mám linecký těsto v mrazáku, ptž jsem nemocná, myslíte, že bude ok?

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

Poradna o homeopatii

Ikona - Eliška Bartlová

MUDr. Eliška Bartlová