Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Pet:DDD Stella se prej libi Gite:D
dneska sunkova ryze se zeleninou na masle a lososova polevka
Monjie píše:
Pet:DDD Stella se prej libi Gite:Ddneska sunkova ryze se zeleninou na masle a lososova polevka
Stella je pěkný jméno, taky se mi líbí ![]()
Kuřecí rolky v rajčatovobylinkové omáčce k tomu hranolky, všechno pečené v troubě. Malej špenátovou skleničku
.
Dneska dojídáme sekanou pod bramborákovém těstě ze včera a bude i na večeři ![]()
MUFICE píše:Monjie píše:Stella je pěkný jméno, taky se mi líbí
Pet:DDD Stella se prej libi Gite:Ddneska sunkova ryze se zeleninou na masle a lososova polevka
Stella je krásné jméno. Kdybychom měli holčičku chtěla jsem Stellu nebo Ninu. (ale u domácího by to asi neprošlo
)
Ahoj holky,
tak tahle diskuse mi vytrhne trn z paty, budu se chodit inspirovat
My dnes děláme rychlé fleky se zelím
¨Nemáte kromě vaření inspiraci na nějaké dobré cukroví? Klasiku (linecké, vanilkové rohlíčky, pracny a ještě nějaké dva druhy) nám peče babička, tak bychom jí na oplátku rádi něco upekli my
zatím dělám vločkové sušenky a nepečené rafaelo, ale ráda bych ještě něco chutného a pečeného ![]()
Dneší menu: Fazolová polévka, maso na čínu a těstoviny. Dezert buchta pro lenivé ženy ![]()
Eliška píše:Michaella27 píše:Co to je?
Dezert buchta pro lenivé ženy
Taková rychlovka
1 hrnek nemleteho maku, 2 hrnky polohrube mouky, 1 hrnek mleka, 1 hrnek oleje,1 prasek do peciva, 2 hrnky krystalu, 3 vejce, slehacka, skorice
Vajicka vyslehas s cukrem a pak tam postupne pridavas mleko, olej, mouku smichanou s praskem do peciva a mak. Peces na vymazanem, vysypanem plechu 170 asi 20-30 min. Po vychladnuti potres vyslehanou slehackou s cukrem a posypes skorici. Jak je nemlety mak pekne to krupe, je to rychlovka a moc dobra
![]()
to teda na me moc rychlovka neni:D s tim je stejny srani jak s ostatnima ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat