Věčné téma: Co dnes uvařit?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
1346
8.12.11 13:46
gorina píše:
Michaella27 píše:
Eliška píše:
Michaella27 píše:
Dezert buchta pro lenivé ženy :-)
Co to je? 8o
Taková rychlovka :-) 1 hrnek nemleteho maku, 2 hrnky polohrube mouky, 1 hrnek mleka, 1 hrnek oleje,1 prasek do peciva, 2 hrnky krystalu, 3 vejce, slehacka, skorice
Vajicka vyslehas s cukrem a pak tam postupne pridavas mleko, olej, mouku smichanou s praskem do peciva a mak. Peces na vymazanem, vysypanem plechu 170 asi 20-30 min. Po vychladnuti potres vyslehanou slehackou s cukrem a posypes skorici. Jak je nemlety mak pekne to krupe, je to rychlovka a moc dobra :-) :palec:
Buchta dobra,kdysik jsem ji delala.Uchvatilo me na ni,ze nemusim mlet mak.Akorat,ze to pak melo jediny problem.Polovicka se po nem kroutila celou noc a jeste na druhy den.Asi z neho dostal nejaky zachvat,nejspise z toho maku.Tak od te doby ji uz nedelam.A to miluji mak

Tak to doufam, ze nas nic takoveho nepotka… Parkrat sem ji uz delala a zatim nic…

• načítám...
23033
8.12.11 14:15
MUFICE píše:
gorina píše:
Jinak mam zase v lednici tvaroh vanilkovy z Lidlu,takze bude muset byt zavin.A dneska jsem koupila korpus a budu se snazi o ten fofr kolac.Jestli ho tu nekde na strankach najdu.ze`ja blb si vzdycky tu stranku nanapisu :evil:
Nebo ten tvaroh nakydej do toho listového těsta a šoupni do trouby :)

hele ja bych do toho rozmichala ten van.cukr a jeste jedno vajicko a nasypala do toho par rozinek:)

• načítám...
19692
8.12.11 14:29
MUFICE píše:
gorina píše:
Jinak mam zase v lednici tvaroh vanilkovy z Lidlu,takze bude muset byt zavin.A dneska jsem koupila korpus a budu se snazi o ten fofr kolac.Jestli ho tu nekde na strankach najdu.ze`ja blb si vzdycky tu stranku nanapisu :evil:

Jojo z toho tvarohu to tak udelam,delala jsem to tak dva tydny po zpatku a mel uspech :)

• načítám...
19692
8.12.11 14:32

Monjie,jsem tu jen na skok kouknout jestli jsi mi nenasla ten recpt na fofr kolac a nic.Mas to za domaci ukol mi to najit :lol: :lol: :lol: .Ne kasly na to.
Ale kdyby nahodou nekdo zareagoval ,kdo ho tu hazel,tak sem s nim nebo na SZ dik :*

• načítám...
23033
8.12.11 14:37

Nemas chrapat pred nocni?:D btw nasla jsem nejaky http://www.google.cz/#… ale nevim kterej to je konkretne…

• načítám...
19692
8.12.11 14:39

Monjie mam 446 stranka :dance: :dance: :dance: a muzu jit z vesela do prace.Recept od Bubu 25 ;)

• načítám...
23033
8.12.11 14:40

:D tak stastnou cestu!

• načítám...
19692
8.12.11 14:42
Monjie píše: :D tak stastnou cestu!

Dik,no jo ja te nutim hledat a on se nejmenuje fofr,ale trepaci dort :lol: :mavam:

• načítám...
50133
8.12.11 15:23
Monjie píše:
MUFICE píše:
gorina píše:
hele ja bych do toho rozmichala ten van.cukr a jeste jedno vajicko a nasypala do toho par rozinek:)

Rozinky jo, ale cukr ne, ten tvaroh je šíleně sladký, na mě až moc :)

• načítám...
20656
8.12.11 16:02

dneska dietně - kopa květáku a restovaná kuřecí prsa
květák mi zbyl po přípravě příkrmu a nevěděla jsem co s ním, tak jen posolila a polila trochou vývaru), kupodivu po tom ani nebyl brzo hlad, jak jsem se bála

zítra vaří sestra
v sobotu bude kuřecí s pórkovou om. a v neděli maso v těstíčku se sezamem zel.oblohou

večeře - dneska pomazánka z makrely (1/2 tvarohu, 2 mazací sýry, citr.šťáva),
zítra nic - večeřet doma bude akorát manžel a ten si nachystá něco sám ;)
v sobotu asi bramboráky (přání manžela - a když si nastrouhá brambory, proč by ne ;) )
v neděli se uvidí podle chuti

• načítám...
PetkaK
8.12.11 18:56

Dnes dieta, takže malá skleničku a já nic.

Na večeři pokus dostat do malé sladké jídlo - nepovedlo se - byli nudle s mákem. Není hold na sladké.

Zítra - něco z vepřových nudliček, co zatím nevím, nic moc mě nenapadá aby to bylo jednoduché a ještě pro obě dvě nejlíp.

• Upravit
17909
8.12.11 19:12

Vepřové s mrkví? To naši rádi a práce to moc nedá.

• načítám...
5misa6
8.12.11 19:20

Já jsem na oběd dělala zapékané brambory.A na večeři mám čokoládu a můj šel na pivo :-D

• Upravit
23033
8.12.11 19:26

k veceri silny hovezi vyvar a varene hovezi s krenem.

• načítám...
15225
8.12.11 19:29

Můžu se přidat? Dnes zbytky ze včerejšího květáku s bramorem: polívka k obědu a teď karbenátky se salátem z řepy. Na zítra budu vařit kuře na paprice s těstovinama.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

Poradna o homeopatii

Ikona - Eliška Bartlová

MUDr. Eliška Bartlová