Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
gorina píše:Michaella27 píše:Buchta dobra,kdysik jsem ji delala.Uchvatilo me na ni,ze nemusim mlet mak.Akorat,ze to pak melo jediny problem.Polovicka se po nem kroutila celou noc a jeste na druhy den.Asi z neho dostal nejaky zachvat,nejspise z toho maku.Tak od te doby ji uz nedelam.A to miluji makEliška píše:Taková rychlovkaMichaella27 píše:Co to je?
Dezert buchta pro lenivé ženy1 hrnek nemleteho maku, 2 hrnky polohrube mouky, 1 hrnek mleka, 1 hrnek oleje,1 prasek do peciva, 2 hrnky krystalu, 3 vejce, slehacka, skorice
Vajicka vyslehas s cukrem a pak tam postupne pridavas mleko, olej, mouku smichanou s praskem do peciva a mak. Peces na vymazanem, vysypanem plechu 170 asi 20-30 min. Po vychladnuti potres vyslehanou slehackou s cukrem a posypes skorici. Jak je nemlety mak pekne to krupe, je to rychlovka a moc dobra![]()
Tak to doufam, ze nas nic takoveho nepotka… Parkrat sem ji uz delala a zatim nic…
MUFICE píše:gorina píše:Nebo ten tvaroh nakydej do toho listového těsta a šoupni do trouby
Jinak mam zase v lednici tvaroh vanilkovy z Lidlu,takze bude muset byt zavin.A dneska jsem koupila korpus a budu se snazi o ten fofr kolac.Jestli ho tu nekde na strankach najdu.ze`ja blb si vzdycky tu stranku nanapisu
hele ja bych do toho rozmichala ten van.cukr a jeste jedno vajicko a nasypala do toho par rozinek:)
MUFICE píše:gorina píše:Nebo ten tvaroh nakydej do toho listového těsta a šoupni do trouby
Jinak mam zase v lednici tvaroh vanilkovy z Lidlu,takze bude muset byt zavin.A dneska jsem koupila korpus a budu se snazi o ten fofr kolac.Jestli ho tu nekde na strankach najdu.ze`ja blb si vzdycky tu stranku nanapisu
Jojo z toho tvarohu to tak udelam,delala jsem to tak dva tydny po zpatku a mel uspech ![]()
Monjie,jsem tu jen na skok kouknout jestli jsi mi nenasla ten recpt na fofr kolac a nic.Mas to za domaci ukol mi to najit
.Ne kasly na to.
Ale kdyby nahodou nekdo zareagoval ,kdo ho tu hazel,tak sem s nim nebo na SZ dik ![]()
Nemas chrapat pred nocni?:D btw nasla jsem nejaky http://www.google.cz/#… ale nevim kterej to je konkretne…
Monjie mam 446 stranka
a muzu jit z vesela do prace.Recept od Bubu 25 ![]()
Monjie píše:tak stastnou cestu!
Dik,no jo ja te nutim hledat a on se nejmenuje fofr,ale trepaci dort
![]()
Monjie píše:MUFICE píše:hele ja bych do toho rozmichala ten van.cukr a jeste jedno vajicko a nasypala do toho par rozinek:)gorina píše:Nebo ten tvaroh nakydej do toho listového těsta a šoupni do trouby
Rozinky jo, ale cukr ne, ten tvaroh je šíleně sladký, na mě až moc ![]()
dneska dietně - kopa květáku a restovaná kuřecí prsa
květák mi zbyl po přípravě příkrmu a nevěděla jsem co s ním, tak jen posolila a polila trochou vývaru), kupodivu po tom ani nebyl brzo hlad, jak jsem se bála
zítra vaří sestra
v sobotu bude kuřecí s pórkovou om. a v neděli maso v těstíčku se sezamem zel.oblohou
večeře - dneska pomazánka z makrely (1/2 tvarohu, 2 mazací sýry, citr.šťáva),
zítra nic - večeřet doma bude akorát manžel a ten si nachystá něco sám ![]()
v sobotu asi bramboráky (přání manžela - a když si nastrouhá brambory, proč by ne
)
v neděli se uvidí podle chuti
Dnes dieta, takže malá skleničku a já nic.
Na večeři pokus dostat do malé sladké jídlo - nepovedlo se - byli nudle s mákem. Není hold na sladké.
Zítra - něco z vepřových nudliček, co zatím nevím, nic moc mě nenapadá aby to bylo jednoduché a ještě pro obě dvě nejlíp.
Já jsem na oběd dělala zapékané brambory.A na večeři mám čokoládu a můj šel na pivo ![]()
Můžu se přidat? Dnes zbytky ze včerejšího květáku s bramorem: polívka k obědu a teď karbenátky se salátem z řepy. Na zítra budu vařit kuře na paprice s těstovinama.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat