Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Tak k večeři jsem si upekla v troubě camembert a k tomu mám chleba a brusinkovou omáčku.
Často tady čítám, že děláte vinnou klobásku. Dnes jsem ji koupila v Albertu tak prosím poraďte, jak ji mám udělat, aby byla MŇAM ![]()
michaba83 píše: Často tady čítám, že děláte vinnou klobásku. Dnes jsem ji koupila v Albertu tak prosím poraďte, jak ji mám udělat, aby byla MŇAM
A já jsem ji nikde nesehnala ![]()
michaba83 píše:
Dnes jsem ji brala v Albertu za 35 nebo 39 Kč
Já jsem se po ní dívala v kaufu,a tam nebyla tak až půjdu do Alberta tak se tam po ní mrknu.
ne nepodlivam ono to pusti stavu a normalne se zel.salatem,feferonkami, krenem a horcici, nebo br. salatem na Stepana:)
Monjie píše:
ne nepodlivam ono to pusti stavu a normalne se zel.salatem,feferonkami, krenem a horcici, nebo br. salatem na Stepana:)
A stalo se ti někdy, že v troubě praskla?
Monjie píše:
ja to namotavam na spejli jako do sneka a upecu
taky tak dělám a ještě obalím v mouce a paprice
My jí máme nejraději obyčejně opečenou na másle na pánvičce, přítel jednou dělal v troubě na sádle a tolik nám nechutnala, ale asi je to zvyku a o chuti
Měli jsme jí zrovna v pondělí ![]()
Já vinnou klobásu obaluju v hladký mouce a povolna peču na pánvi na trošce oleje ![]()
já je mám ráda na víně - obalit v mouce, orestovat, podlít vínem a nechat svařit…
obvykle se dává bílé, já mám ráda úchylárnu s červeným ![]()
A k obědu byly a budou uzené žebra s křenovou omáčkou
já jí dělam jako danuška ,zrovna zítra jí mám v plánu koupit ..po delší době..už hýml nevim co vařit ..
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat