Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
MUFICE píše:
Včera jsem pekla listové šneky s náplní - slanina, tvaroh, niva a udělala jsem toho tolik, že by ještě talíř zbyl
Ne ze mi Monjie dela chute s parkama v brrteste,tak ty zas ze snekama
To je dylema.
k večeři bych udělala kuře ale nějak netradičně(posypat kořením)nemáte nějaký recept?
gorina píše:MUFICE píše:Ne ze mi Monjie dela chute s parkama v brrteste,tak ty zas ze snekama
Včera jsem pekla listové šneky s náplní - slanina, tvaroh, niva a udělala jsem toho tolik, že by ještě talíř zbylTo je dylema.
no doufam, ze me pak posles s tim receptem nekam:D
mila2113 píše:
k večeři bych udělala kuře ale nějak netradičně(posypat kořením)nemáte nějaký recept?
kuře na medu,opilé kuře,kuře ala bažant-ani jedno nedělám
,ale prý je to dobré
ahoj holky
ja dnes upekla pizzu a udelala salat z oliv ledoveho salatu rajcat a balkanu a cele zalite bazalkovym pestem rozredene olivacem
to je basta k tomu vinecko
a na zitra se mi vyvaruje kuratko jednak na polivecku a jednak na kure na paprice, ojoj si dame do cumacku uz se tesim ![]()
Monjie parky v brrrteste hotove.Tygr je prave tlaci na veceri a to vis jak on neco sni to je co rict.Takze asi to budem delat casteji
![]()
Monjie píše:
cooo?:D znojemku jako gulas?:D tak to jsem jeste neslysela, ja delam znojemku z naklepu platky hoveziho, veproveho osolim , opeprim osmahnu hodim do trouby hodim k tomu kyselou okurku parek. kdyz pusti stavu, vyndam maso dodelam omacku, dochutim pepr,sul,lak z okurek, jiskou a nakrajene varene vejce.
No tak jsem to našla v kuchařce, dělala jsem jí dnes poprvé a byla dobrá tak se omlouvám jestli se dělá jinak.
levandule25 píše:Monjie píše:No tak jsem to našla v kuchařce, dělala jsem jí dnes poprvé a byla dobrá tak se omlouvám jestli se dělá jinak.
cooo?:D znojemku jako gulas?:D tak to jsem jeste neslysela, ja delam znojemku z naklepu platky hoveziho, veproveho osolim , opeprim osmahnu hodim do trouby hodim k tomu kyselou okurku parek. kdyz pusti stavu, vyndam maso dodelam omacku, dochutim pepr,sul,lak z okurek, jiskou a nakrajene varene vejce.
Jo a v kuchařce je to psaný jako znojemský guláš
Kureci rizky se sojovou omackou sbram kasi,miluje to ritel a fakt se mi to dneska povedlo na vybornou
kacerval píše:
Kureci rizky se sojovou omackou sbram kasi,miluje to ritel a fakt se mi to dneska povedlo na vybornou
jak se to dělá?
kacerval píše:
Tak holka ty jsi me taky pobavila na vybornou.Precti si kdo to u vas miluje
![]()
gorina píše:
Monjie parky v brrrteste hotove.Tygr je prave tlaci na veceri a to vis jak on neco sni to je co rict.Takze asi to budem delat casteji![]()
![]()
chutnalo? a jedl i ten spenat k tomu?
tak to jsem rada.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat