Věčné téma: Co dnes uvařit?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
19692
6.12.11 14:38
MUFICE píše:
Včera jsem pekla listové šneky s náplní - slanina, tvaroh, niva a udělala jsem toho tolik, že by ještě talíř zbyl :D

Ne ze mi Monjie dela chute s parkama v brrteste,tak ty zas ze snekama :cert: To je dylema.

• načítám...
1114
6.12.11 16:45

k večeři bych udělala kuře ale nějak netradičně(posypat kořením)nemáte nějaký recept?

• načítám...
23033
6.12.11 16:46
gorina píše:
MUFICE píše:
Včera jsem pekla listové šneky s náplní - slanina, tvaroh, niva a udělala jsem toho tolik, že by ještě talíř zbyl :D
Ne ze mi Monjie dela chute s parkama v brrteste,tak ty zas ze snekama :cert: To je dylema.

no doufam, ze me pak posles s tim receptem nekam:D

• načítám...
15054
6.12.11 16:57
mila2113 píše:
k večeři bych udělala kuře ale nějak netradičně(posypat kořením)nemáte nějaký recept?

kuře na medu,opilé kuře,kuře ala bažant-ani jedno nedělám :oops: ,ale prý je to dobré

• načítám...
5799
6.12.11 17:44

bramborka
rajská s těstovinami

• načítám...
23033
6.12.11 17:56

mam chut na sushi! 8o :roll: :,(

• načítám...
5644
6.12.11 18:03
Monjie píše:
mam chut na sushi! 8o :roll: :,(

mnam :pankac:

• načítám...
5644
6.12.11 18:04

ahoj holky
ja dnes upekla pizzu a udelala salat z oliv ledoveho salatu rajcat a balkanu a cele zalite bazalkovym pestem rozredene olivacem :P to je basta k tomu vinecko
a na zitra se mi vyvaruje kuratko jednak na polivecku a jednak na kure na paprice, ojoj si dame do cumacku uz se tesim :mrgreen:

• načítám...
19692
6.12.11 18:13

Monjie parky v brrrteste hotove.Tygr je prave tlaci na veceri a to vis jak on neco sni to je co rict.Takze asi to budem delat casteji ;) :palec: :kytka:

• načítám...
1101
6.12.11 18:14
Monjie píše:
cooo?:D znojemku jako gulas?:D tak to jsem jeste neslysela, ja delam znojemku z naklepu platky hoveziho, veproveho osolim , opeprim osmahnu hodim do trouby hodim k tomu kyselou okurku parek. kdyz pusti stavu, vyndam maso dodelam omacku, dochutim pepr,sul,lak z okurek, jiskou a nakrajene varene vejce.

No tak jsem to našla v kuchařce, dělala jsem jí dnes poprvé a byla dobrá tak se omlouvám jestli se dělá jinak.

• načítám...
1101
6.12.11 18:29
levandule25 píše:
Monjie píše:
cooo?:D znojemku jako gulas?:D tak to jsem jeste neslysela, ja delam znojemku z naklepu platky hoveziho, veproveho osolim , opeprim osmahnu hodim do trouby hodim k tomu kyselou okurku parek. kdyz pusti stavu, vyndam maso dodelam omacku, dochutim pepr,sul,lak z okurek, jiskou a nakrajene varene vejce.
No tak jsem to našla v kuchařce, dělala jsem jí dnes poprvé a byla dobrá tak se omlouvám jestli se dělá jinak.

Jo a v kuchařce je to psaný jako znojemský guláš

• načítám...
10568
6.12.11 18:29

Kureci rizky se sojovou omackou sbram kasi,miluje to ritel a fakt se mi to dneska povedlo na vybornou

• načítám...
15054
6.12.11 18:45
kacerval píše:
Kureci rizky se sojovou omackou sbram kasi,miluje to ritel a fakt se mi to dneska povedlo na vybornou

jak se to dělá?

• načítám...
19692
6.12.11 18:46
kacerval píše:

Tak holka ty jsi me taky pobavila na vybornou.Precti si kdo to u vas miluje :palec: :lol: :lol: :lol: :potlesk:

• načítám...
23033
6.12.11 19:08
gorina píše:
Monjie parky v brrrteste hotove.Tygr je prave tlaci na veceri a to vis jak on neco sni to je co rict.Takze asi to budem delat casteji ;) :palec: :kytka:

chutnalo? a jedl i ten spenat k tomu? :) tak to jsem rada.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

Poradna o homeopatii

Ikona - Eliška Bartlová

MUDr. Eliška Bartlová