Věčné téma: Co dnes uvařit?

• Fotoalbum (163)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
19692
6.12.11 12:45
Monjie píše:
jo a dostala jsem od nej k Mikulasi stanglu Lovecaku :poblion: :poblion: , no takze o pulnoci jel z kapely a jeste sel k tamanovi koupit aspon chleba lucinu okurku a rajcata
:lol: :lol: :lol:
To mas fajn ja od moji matky dostala na mikulase asi 8 cokolad Milka.nevim co s tim budu delat.Asi vypadam bidne,ze mi je koupila :mrgreen:
  • načítám...
1649
6.12.11 12:46

Já to cukroví neměla péct tak brzy :zed: :zed: :zed:
Už na něj chodím :zed: :zed:

• načítám...
saracenka
6.12.11 12:50
michaba83 píše:
Už na něj chodím :zed: :zed:

to mě povídej už je krabka pryč :,(

• Upravit
23033
6.12.11 12:51
gorina píše:
Monjie píše:
jo a dostala jsem od nej k Mikulasi stanglu Lovecaku :poblion: :poblion: , no takze o pulnoci jel z kapely a jeste sel k tamanovi koupit aspon chleba lucinu okurku a rajcata
To mas fajn ja od moji matky dostala na mikulase asi 8 cokolad Milka.nevim co s tim budu delat.Asi vypadam bidne,ze mi je koupila :mrgreen:

hele to mas na nervy:D

• načítám...
19692
6.12.11 12:54
Monjie píše:
gorina píše:
Monjie píše:
To mas fajn ja od moji matky dostala na mikulase asi 8 cokolad Milka.nevim co s tim budu delat.Asi vypadam bidne,ze mi je koupila :mrgreen:
hele to mas na nervy:D

No jeste ze te mam.Ty jsi na to kapla :palec: :potlesk: :*

• načítám...
1649
6.12.11 12:56
saracenka píše:
michaba83 píše:
Už na něj chodím :zed: :zed:
to mě povídej už je krabka pryč :,(

Včera jsem dopekla poslední van. rohlíky a octové a už jsem je zas byla okoštovat.
Tu kokosovou roládu musím dělat až tak dva dny před vánocema, nebo ji zežeru :cert:

• načítám...
7276
6.12.11 12:58

sakra,jak se může stát,že mi nezhoustne puding? 8o :cert:

• načítám...
saracenka
6.12.11 12:59

to jo roládka se musí až těsně před aby nevyschla ..ale já už na vše seru ,takže jestli něco ještě chce at si veme zástěru a udělá si sám..minule taky dělal z těch piškotů nepečenou ,no povedla se mu ..ale sladký je to jako prase a rumový kuldy ještě a bejlís si vaří,mě chutná ,ale mi po něm hrozně bolí hlava po tom rumu

• Upravit
15054
6.12.11 13:00
Domino píše:
dzarunka píše:
Monjie píše:
laducha píše:
My máme čočkovou polévku od včerejška a zeleninové rizoto, jeden syn ani jedno nemá rád, ale já odmítám být „vývařovna“ :P

tak at si trhne:D

a ja nemam ingredience, nebudu se tahat s nakupama a ditetem. Dokud nebude nakoupeno, nehodlam varit. To jsem liny prase, co?:D
já také nenakupuji :jazyk: jezdíme jen 1×týdně na velký nákup pak už do obchodu nepáchnu
A jak se to dělá? To bych taky jednou chtěla umět, protože potom kupuju jen samé krávoviny a prašule jen letí :nevim:

tak nějak vezmu od všeho něco a pak mám v plánu už 2-3 jídla,podle kterých nakoupím a koncem týdne vařím z toho co je :lol: :mrgreen: jsem ti pomohla co

• načítám...
50126
6.12.11 13:01
adeeelia píše:
sakra,jak se může stát,že mi nezhoustne puding? 8o :cert:

Asi je tam moc mléka, taky se mi to už stalo :)

• načítám...
1649
6.12.11 13:03
saracenka píše:
to jo roládka se musí až těsně před aby nevyschla ..ale já už na vše seru ,takže jestli něco ještě chce at si veme zástěru a udělá si sám..minule taky dělal z těch piškotů nepečenou ,no povedla se mu ..ale sladký je to jako prase a rumový kuldy ještě a bejlís si vaří,mě chutná ,ale mi po něm hrozně bolí hlava po tom rumu

Právě myslím tu nepečenou z piškotů. tu bych snědla na posezení jako rohlík :oops:

• načítám...
1101
6.12.11 13:13
saracenka píše:
levandule25 píše:
levandule25 píše:
dzarunka píše:
levandule25 píše:
Tak já dnes vůbec nevím co uvařit, nic mě nenapadá. Chtělo by to něco s rýží nebo těstovinami. Prosím kdo mi poradí?
roštěnou :think: nebo vepřové,kuřecí,hodit do trouby a podlít a obházet zeleninou či cibulí či houbama
jj asi něco takového udělám
No tak nakonec udělám znojemskou „mnam“ maso už se vaří
a jak to děláš?

jako guláš jen tam pak přidám kyselou okurku a nedá vám gulášové koření jen trochu červené papriky.

• načítám...
saracenka
6.12.11 13:14

aha ..takže guláš s okurkou ,.jo tak to by šlo ..

• Upravit
19692
6.12.11 13:15
adeeelia píše:
sakra,jak se může stát,že mi nezhoustne puding? 8o :cert:

Me se to vetsinou stavalo s tema levnejsima pudingama,ale pro jistotu tam uz taky davam mene mleka.

• načítám...
saracenka
6.12.11 13:15

jinak ten puding mě osobně setaky povedl a bylo to špatným poměrem mléka a málo jsem ho uvařila

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

Poradna o homeopatii

Ikona - Eliška Bartlová

MUDr. Eliška Bartlová