Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Monjie píše:
jo a dostala jsem od nej k Mikulasi stanglu Lovecaku![]()
, no takze o pulnoci jel z kapely a jeste sel k tamanovi koupit aspon chleba lucinu okurku a rajcata
michaba83 píše:
Já to cukroví neměla péct tak brzy![]()
![]()
Už na něj chodím![]()
to mě povídej už je krabka pryč ![]()
gorina píše:Monjie píše:
, no takze o pulnoci jel z kapely a jeste sel k tamanovi koupit aspon chleba lucinu okurku a rajcata
![]()
![]()
To mas fajn ja od moji matky dostala na mikulase asi 8 cokolad Milka.nevim co s tim budu delat.Asi vypadam bidne,ze mi je koupila
hele to mas na nervy:D
Monjie píše:gorina píše:hele to mas na nervy:DMonjie píše:
![]()
![]()
To mas fajn ja od moji matky dostala na mikulase asi 8 cokolad Milka.nevim co s tim budu delat.Asi vypadam bidne,ze mi je koupila
No jeste ze te mam.Ty jsi na to kapla
![]()
saracenka píše:michaba83 píše:to mě povídej už je krabka pryč
Já to cukroví neměla péct tak brzy![]()
![]()
Už na něj chodím![]()
Včera jsem dopekla poslední van. rohlíky a octové a už jsem je zas byla okoštovat.
Tu kokosovou roládu musím dělat až tak dva dny před vánocema, nebo ji zežeru ![]()
to jo roládka se musí až těsně před aby nevyschla ..ale já už na vše seru ,takže jestli něco ještě chce at si veme zástěru a udělá si sám..minule taky dělal z těch piškotů nepečenou ,no povedla se mu ..ale sladký je to jako prase a rumový kuldy ještě a bejlís si vaří,mě chutná ,ale mi po něm hrozně bolí hlava po tom rumu
Domino píše:dzarunka píše:A jak se to dělá? To bych taky jednou chtěla umět, protože potom kupuju jen samé krávoviny a prašule jen letíMonjie píše:já také nenakupujiladucha píše:
My máme čočkovou polévku od včerejška a zeleninové rizoto, jeden syn ani jedno nemá rád, ale já odmítám být „vývařovna“tak at si trhne:D
a ja nemam ingredience, nebudu se tahat s nakupama a ditetem. Dokud nebude nakoupeno, nehodlam varit. To jsem liny prase, co?:Djezdíme jen 1×týdně na velký nákup pak už do obchodu nepáchnu
tak nějak vezmu od všeho něco a pak mám v plánu už 2-3 jídla,podle kterých nakoupím a koncem týdne vařím z toho co je
jsem ti pomohla co
adeeelia píše:
sakra,jak se může stát,že mi nezhoustne puding?![]()
Asi je tam moc mléka, taky se mi to už stalo ![]()
saracenka píše:
to jo roládka se musí až těsně před aby nevyschla ..ale já už na vše seru ,takže jestli něco ještě chce at si veme zástěru a udělá si sám..minule taky dělal z těch piškotů nepečenou ,no povedla se mu ..ale sladký je to jako prase a rumový kuldy ještě a bejlís si vaří,mě chutná ,ale mi po něm hrozně bolí hlava po tom rumu
Právě myslím tu nepečenou z piškotů. tu bych snědla na posezení jako rohlík ![]()
saracenka píše:levandule25 píše:a jak to děláš?levandule25 píše:No tak nakonec udělám znojemskou „mnam“ maso už se vařídzarunka píše:jj asi něco takového udělámlevandule25 píše:roštěnou
Tak já dnes vůbec nevím co uvařit, nic mě nenapadá. Chtělo by to něco s rýží nebo těstovinami. Prosím kdo mi poradí?nebo vepřové,kuřecí,hodit do trouby a podlít a obházet zeleninou či cibulí či houbama
jako guláš jen tam pak přidám kyselou okurku a nedá vám gulášové koření jen trochu červené papriky.
adeeelia píše:
sakra,jak se může stát,že mi nezhoustne puding?![]()
Me se to vetsinou stavalo s tema levnejsima pudingama,ale pro jistotu tam uz taky davam mene mleka.
jinak ten puding mě osobně setaky povedl a bylo to špatným poměrem mléka a málo jsem ho uvařila
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat