Věčné téma: Co dnes uvařit?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
14598
4.12.11 23:04

Holky v x receptech na cukroví jsem viděla lepíme máslovým krémem - poradíte jak na něj? Máte některá osvědčený recept???
Asi bych ocenila i poslat SZ, někdy se tu recepty špáááátně hledají, když jsme tak ukecané :lol:

• načítám...
20656
4.12.11 23:34
saracenka píše:
má to chut fakt jako rýže?

chutná to jinak než rýže, ale zase jinak než těstoviny, tak si vyber ;)
My je máme moc rádi, dělávám nejčastěji s kuřecím/vepřovým a kupou zeleniny - podle toho co zrovna je (mrkev, cibule, pórek, zelí, kapie, bambus.výhonky, žampiony, …)

• načítám...
saracenka
4.12.11 23:36

tak jo vyzkoušim a s tim máslovým krémem no já dělam máslo ,moučk. cukr a kakao a nebo spařený kafe ..ale tys asi myslela jen světlej,já moc na krémy nejsem

• Upravit
20656
4.12.11 23:39

já krémy dělám akorát půl napůl s pudinkem, vysloveně máslový ne :nevim:

• načítám...
15054
5.12.11 08:18

my dnes dojíme zbytky co nám tu tatínek nechal a na zítra vyndám kuře a nejspíš hodím péct a k tomu brkaše a salát-ledový salát,cherry rajčata,mrkev

• načítám...
9044
5.12.11 08:29

taky dnes dojime zbytky :) Takze kure na paprice s testovinama

• načítám...
3968
5.12.11 08:59

my máme dneska rajskou omáčku s houskovým knedlíkem

• načítám...
2535
5.12.11 09:16

Také máme dnes zbytky vepř. ptáčka s rýží od včera.
Zítra bude vařené hovězí maso, dušená mrkev a brambory.

• načítám...
saracenka
5.12.11 09:17

a já si dam zbytky kaťáka s manželem na večeři už nepočítám ,bo si ho odnesou čertí

• Upravit
2535
5.12.11 09:24
saracenka píše:
a já si dam zbytky kaťáka s manželem na večeři už nepočítám ,bo si ho odnesou čertí
:palec: myslím, že k němu měl stejně připomínky. Hodlám ho také dělat, tak jsem zvědavá jestli bude i ten můj remcat. Nemá rád kyselé, ale já jo :pankac: .
  • načítám...
saracenka
5.12.11 09:25
Mijunkaa píše:
saracenka píše:
a já si dam zbytky kaťáka s manželem na večeři už nepočítám ,bo si ho odnesou čertí
:palec: myslím, že k němu měl stejně připomínky. Hodlám ho také dělat, tak jsem zvědavá jestli bude i ten můj remcat. Nemá rád kyselé, ale já jo :pankac: .

já tam kvůli němu dala sladký kečup a trochu cukru stejně pindal ,kdepak má hubu na chleba se sádlem ,neví co je dobré ,až mu dam rýžové nudle vypadnou mu oči ..

• Upravit
2535
5.12.11 09:26
saracenka píše:
Mijunkaa píše:
saracenka píše:
:palec: myslím, že k němu měl stejně připomínky. Hodlám ho také dělat, tak jsem zvědavá jestli bude i ten můj remcat. Nemá rád kyselé, ale já jo :pankac: .
já tam kvůli němu dala sladký kečup a trochu cukru stejně pindal ,kdepak má hubu na chleba se sádlem ,neví co je dobré ,až mu dam rýžové nudle vypadnou mu oči ..

Tak ty by po měl chtěl dvakrát do týdne, jak ho znám :jazyk: .

• načítám...
14598
5.12.11 09:41
saracenka píše:
:mrgreen: :cert: :mrgreen: :pankac: :pankac:
  • načítám...
30628
5.12.11 09:59

My máme čočkovou polívku a k večeři budu dělat silný vývar, děti mi odpadávají jedno po druhém.

Rýžové nudle jsme měli včera u našich a k tomu maso na smetaně :palec:

• načítám...
50133
5.12.11 10:08

Dneska vařím vepř.panenku na žampionech a k tomu si uděláme štouchané brambory.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

Poradna o homeopatii

Ikona - Eliška Bartlová

MUDr. Eliška Bartlová