Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Holky v x receptech na cukroví jsem viděla lepíme máslovým krémem - poradíte jak na něj? Máte některá osvědčený recept???
Asi bych ocenila i poslat SZ, někdy se tu recepty špáááátně hledají, když jsme tak ukecané ![]()
saracenka píše:
má to chut fakt jako rýže?
chutná to jinak než rýže, ale zase jinak než těstoviny, tak si vyber ![]()
My je máme moc rádi, dělávám nejčastěji s kuřecím/vepřovým a kupou zeleniny - podle toho co zrovna je (mrkev, cibule, pórek, zelí, kapie, bambus.výhonky, žampiony, …)
tak jo vyzkoušim a s tim máslovým krémem no já dělam máslo ,moučk. cukr a kakao a nebo spařený kafe ..ale tys asi myslela jen světlej,já moc na krémy nejsem
já krémy dělám akorát půl napůl s pudinkem, vysloveně máslový ne ![]()
my dnes dojíme zbytky co nám tu tatínek nechal a na zítra vyndám kuře a nejspíš hodím péct a k tomu brkaše a salát-ledový salát,cherry rajčata,mrkev
Také máme dnes zbytky vepř. ptáčka s rýží od včera.
Zítra bude vařené hovězí maso, dušená mrkev a brambory.
a já si dam zbytky kaťáka s manželem na večeři už nepočítám ,bo si ho odnesou čertí
saracenka píše:
a já si dam zbytky kaťáka s manželem na večeři už nepočítám ,bo si ho odnesou čertí
Mijunkaa píše:saracenka píše:
a já si dam zbytky kaťáka s manželem na večeři už nepočítám ,bo si ho odnesou čertímyslím, že k němu měl stejně připomínky. Hodlám ho také dělat, tak jsem zvědavá jestli bude i ten můj remcat. Nemá rád kyselé, ale já jo
.
já tam kvůli němu dala sladký kečup a trochu cukru stejně pindal ,kdepak má hubu na chleba se sádlem ,neví co je dobré ,až mu dam rýžové nudle vypadnou mu oči ..
saracenka píše:Mijunkaa píše:já tam kvůli němu dala sladký kečup a trochu cukru stejně pindal ,kdepak má hubu na chleba se sádlem ,neví co je dobré ,až mu dam rýžové nudle vypadnou mu oči ..saracenka píše:
a já si dam zbytky kaťáka s manželem na večeři už nepočítám ,bo si ho odnesou čertímyslím, že k němu měl stejně připomínky. Hodlám ho také dělat, tak jsem zvědavá jestli bude i ten můj remcat. Nemá rád kyselé, ale já jo
.
Tak ty by po měl chtěl dvakrát do týdne, jak ho znám
.
saracenka píše:
My máme čočkovou polívku a k večeři budu dělat silný vývar, děti mi odpadávají jedno po druhém.
Rýžové nudle jsme měli včera u našich a k tomu maso na smetaně ![]()
Dneska vařím vepř.panenku na žampionech a k tomu si uděláme štouchané brambory.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat