Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
sophinka píše:Monjie píše:jj už se těším až ti to v úterý ? středu? řeknou
ja bych to videla tentokrat na dvojcata:D zadne troskareni![]()
nee, myslela jsem jako u Vas.Vcera v Podoli tam videl jedno ![]()
Monjie píše:sophinka píše:nee, myslela jsem jako u Vas.Vcera v Podoli tam videl jednoMonjie píše:jj už se těším až ti to v úterý ? středu? řeknou
já vím,ale když jsi tak přející u nás..... tak ti chci taky přát veeeelké štěstí
minimálně dvojité
(a to bys byla ještě hodně daleko za mnou
) mmch dnes jsme tuhle diskuzi pěkně zaplevelily
jo muffiny zklamaly ,není vůbec poznat co to je za tvary ![]()
prosím poraďte večeře pro ročního prcka, už mi nějak dochází fantazie a navíc má průjem tak nemůžeme všechno
![]()
saracenka píše:
2vejce celá
1hrnek cukru krupice
1/2 hrnku oleje
2hrnky polohr. mouky
1šlehačka
1vanilk. cukr
1prášek do pečiva
1/8 hrnku mléka
1+1/2 nastrouhané margotky
vymazat ,vysypat plech s vyšším okrajem ,po upečení polít čokoládkou ..
já dávám upéct těsto,pak na to dávám zakysané smetany(2-3) a na to drobím margotku ![]()
saracenka píše:
2vejce celá
1hrnek cukru krupice
1/2 hrnku oleje
2hrnky polohr. mouky
1šlehačka
1vanilk. cukr
1prášek do pečiva
1/8 hrnku mléka
1+1/2 nastrouhané margotky
vymazat ,vysypat plech s vyšším okrajem ,po upečení polít čokoládkou ..
moc díkysaracenko
sophinka píše:Monjie píše:já vím,ale když jsi tak přející u nás..... tak ti chci taky přát veeeelké štěstísophinka píše:nee, myslela jsem jako u Vas.Vcera v Podoli tam videl jednoMonjie píše:jj už se těším až ti to v úterý ? středu? řeknou
minimálně dvojité
(a to bys byla ještě hodně daleko za mnou
) mmch dnes jsme tuhle diskuzi pěkně zaplevelily
jo muffiny zklamaly ,není vůbec poznat co to je za tvary
Tak bych vzala formicky at si to holky jeste vykraji do potrebneho puvodniho tvaru:D
no Vas, asi nikdy nedozeneme:D ![]()
Tak jablecne pyre a piskoty? pokud ma prujem tak nevim co mu jeste davat Gitce jsem stridala mrkev,ryze,maso x brambor,mrkev,maso x jabl.pyre x suchary s dusenou kruti sunkou.
A hlavne pripravovat UM v ryzovem odvaru, pokud uz nekojis.Nam teda pri tom sracim kolotoci Gite mleko a ml. vyrobky pediatr uplne zakazal.
Příspěvek upraven 04.12.11 v 19:40
michabo - bramborky s vajíčkem? teda pokud už vajíčko baští
Já teď dělám dětskou polívku - nastrouhaná mrkev, petržel, může být i kousíček celeru, na troše tuku orestovat až mrkev pustí karoten, lehce zasypat krupicí, orestovat, dát vodu, sůl, nové koření, pepř a bobk. list - dle toho, co už malý okusil, voda a uvařit…
pokud už jí vajíčka, nakonec se do toho nalijou rozšlehané.
michaba83 píše:
To měl tři dny po sobě na oběd
dušenou mrkev,brambor?
vařené maso a brambor ?
rýžovou kaši ?
rizoto?
u průjmu toho moc nevymyslíš. ale za tři dny už by se měl lepšit ,jak ho léčíte?
Příspěvek upraven 04.12.11 v 19:43
Monjie píše:
Tak jablecne pyre a piskoty? pokud ma prujem tak nevim co mu jeste davat Gitce jsem stridala mrkev,ryze,maso x brambor,mrkev,maso x jabl.pyre x suchary s dusenou kruti sunkou.A hlavne pripravovat UM v ryzovem odvaru, pokud uz nekojis.Nam teda pri tom sracim kolotoci Gite mleko a ml. vyrobky pediatr uplne zakazal.
Příspěvek upraven 04.12.11 v 19:40
Už ho dlouho nekojím ale UM v rýžovém odvaru? to slyším prvně. Právě že mléčné výrobky taky nesmí.
Tak je to asi pořád do kola. mrkev rýže brambor…
Markit.Hl píše:
michabo - bramborky s vajíčkem? teda pokud už vajíčko baští
Já teď dělám dětskou polívku - nastrouhaná mrkev, petržel, může být i kousíček celeru, na troše tuku orestovat až mrkev pustí karoten, lehce zasypat krupicí, orestovat, dát vodu, sůl, nové koření, pepř a bobk. list - dle toho, co už malý okusil, voda a uvařit…pokud už jí vajíčka, nakonec se do toho nalijou rozšlehané.
Taky tak dělám polívku. Vajíčka už jí. díky
sophinka píše:michaba83 píše:
To měl tři dny po sobě na oběddušenou mrkev,brambor?
vařené maso a brambor ?
rýžovou kaši ?
rizoto?
u průjmu toho moc nevymyslíš. ale za tři dny už by se měl lepšit ,jak ho léčíte?
právě tou upravenou stravou, ale máme to komplikovanější. Celý týden je nemocný, kašel rýma, teploty, do toho se mu prořezávají zuby a z toho ten průjem. Od čtvrtka má antibiotika tak se to dost zlepšilo. Ale pořád to není ono
michaba83 píše:sophinka píše:právě tou upravenou stravou, ale máme to komplikovanější. Celý týden je nemocný, kašel rýma, teploty, do toho se mu prořezávají zuby a z toho ten průjem. Od čtvrtka má antibiotika tak se to dost zlepšilo. Ale pořád to není onomichaba83 píše:
To měl tři dny po sobě na oběddušenou mrkev,brambor?
vařené maso a brambor ?
rýžovou kaši ?
rizoto?
určitě bych ještě dávala laktobacily pls třeba smectu nebo něco takováho.....ale laktobacily na 100%
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat