Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Monjie - Viola problém určitě není, od ex sestřenice má tak dcerku. na Lorelei bys musela žádat. v seznamu povolených ji nemám.
Alarich mi přijde šílené… pomsta rodičů… ![]()
Markit: Lukas a druhe Alarich:D pouze jako druhe jmeno, aby se rozlisilo od tatinka:D
sophinka píše:
poněvadž včera sežrali jídlo na dva dny tak jsem dnes vařila znovaperkelt s haluškama
mnam haluskyyyyyyyyyyyy
Markit.Hl píše:
Monjie - Viola problém určitě není, od ex sestřenice má tak dcerku. na Lorelei bys musela žádat. v seznamu povolených ji nemám.Alarich mi přijde šílené… pomsta rodičů…
Neni povolena? tak to bude jeste zajimavy:D no uvidime, na cem se shodneme treba zitra
![]()
Monjie píše:sophinka píše:mnam haluskyyyyyyyyyyyy
poněvadž včera sežrali jídlo na dva dny tak jsem dnes vařila znovaperkelt s haluškama
a kyne mi těsto na pizzu
začínají být nějak moc žraví ![]()
Monjie píše:dzarunka píše:dzarunko: nojo vlastne on zase jede?:( a na jak dlouho? budes ho mit snad na vanoce domaMonjie píše:hovězí guláš a to si téměř vše odveze a můžu vařit zítra znova
dzarunko: mnaaaaaaaaam, skvele vyuziti tech misticeka co je v tom kastrolu?:D
mně jezdí jen na týden a víkendy bývá doma
Monjie píše:
Sophi: ja bych je poslala na prevychovu asi:D
to já taky
hlásíš se jako dobrovolník ? ![]()
Tady je super recept.
Kuřecí maso(šlo by i vepřové, akorát se bude dýl dělat), cibule, salám (nejlepší je tam gothaj), oliv olej, sůl, pepř. Do alobalu naskládám nejdřív salám, cibuli, obojím nešetřit, pak rozklepané kuř. prsa, posolit, opepřit, zalít trochou oliv oleje a dát péct. Dělám to ve skleněné pečící míse, kdysi jsem si takhle zničila plech, kterej se mi pak oloupal…tak na to bacha.. Příloha brambory. Dobrou chuť… ![]()
sophinka píše:Monjie píše:to já taky
Sophi: ja bych je poslala na prevychovu asi:Dhlásíš se jako dobrovolník ?
jááá? to je blbej napad, nemam skoro zadne zkusenosti s vychovou ![]()
Monjie píše:sophinka píše:jááá? to je blbej napad, nemam skoro zadne zkusenosti s vychovouMonjie píše:to já taky
Sophi: ja bych je poslala na prevychovu asi:Dhlásíš se jako dobrovolník ?
děti by ti daly rychlokurz ![]()
A co teda zitra, bude ta Mikulasska? chystate se nekam? ze bychom se s Gitkou na chvili pridaly:D
Monjie píše:
A co teda zitra, bude ta Mikulasska? chystate se nekam? ze bychom se s Gitkou na chvili pridaly:D
všechno jsme byli nuceni přesunout až na pátek. Teď 2.12. jsme měli dělat adventní věnce a díky nemocem nakonec přišly jen tři maminky
takže jsem divadélko prostě posunula na 9.12. a budu doufat ,že se nám to tam trochu uzdraví taky budem po divadélku dělat různé dárečky
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat