Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
levandule25 píše:
Tak já dnes vůbec nevím co uvařit, nic mě nenapadá. Chtělo by to něco s rýží nebo těstovinami. Prosím kdo mi poradí?
roštěnou
nebo vepřové,kuřecí,hodit do trouby a podlít a obházet zeleninou či cibulí či houbama
My máme čočkovou polévku od včerejška a zeleninové rizoto, jeden syn ani jedno nemá rád, ale já odmítám být „vývařovna“ ![]()
dzarunka píše:levandule25 píše:roštěnou
Tak já dnes vůbec nevím co uvařit, nic mě nenapadá. Chtělo by to něco s rýží nebo těstovinami. Prosím kdo mi poradí?nebo vepřové,kuřecí,hodit do trouby a podlít a obházet zeleninou či cibulí či houbama
jj asi něco takového udělám
laducha píše:
My máme čočkovou polévku od včerejška a zeleninové rizoto, jeden syn ani jedno nemá rád, ale já odmítám být „vývařovna“
tak at si trhne:D
a ja nemam ingredience, nebudu se tahat s nakupama a ditetem. Dokud nebude nakoupeno, nehodlam varit. To jsem liny prase, co?:D
Monjie píše:laducha píše:
My máme čočkovou polévku od včerejška a zeleninové rizoto, jeden syn ani jedno nemá rád, ale já odmítám být „vývařovna“tak at si trhne:D
a ja nemam ingredience, nebudu se tahat s nakupama a ditetem. Dokud nebude nakoupeno, nehodlam varit. To jsem liny prase, co?:D
já také nenakupuji
jezdíme jen 1×týdně na velký nákup pak už do obchodu nepáchnu
dzarunka píše:MUFICE píše:něco k jídlu
Taky nevím, co vařit
ale co???? ![]()
Monjie píše:laducha píše:
My máme čočkovou polévku od včerejška a zeleninové rizoto, jeden syn ani jedno nemá rád, ale já odmítám být „vývařovna“tak at si trhne:D
Jj, hlad je nejlepší kuchař ![]()
Správný přístup
, pošli chlapa na nákup ![]()
nechce se mi loupat brambor ,změna, bude rýže
ještě jsem ani nezačla ,mno to nevim jestli to dneska vůbec bude ![]()
Příspěvek upraven 06.12.11 v 10:43
Monjie píše:
mufice: tak si objednejte pizzu:D
Na tu chut dneska nemám, jsem taky pěkně rozmlsaná
Občas se mi stane, že nemám na nic chut a pak tápu ![]()
šóšannáh píše:
mě se táááák nechcé![]()
vidim to na rohlík
u nas dneska chleba s lucinou a Gita ma od vcerejska testoviny se syrovou omackou ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat