Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
mila2113 píše:
mám tu mleté maso ale nenapadá mě co sním
sekaná,karbanátky,čevabčiči,pštrosí vejce,mletý řízek,plněné papriky,zapečené s bramborama,do rajský,udělat jako směs na špagety ![]()
dzarunka píše:mila2113 píše:sekaná,karbanátky,čevabčiči,pštrosí vejce,mletý řízek,plněné papriky,zapečené s bramborama,do rajský,udělat jako směs na špagety
mám tu mleté maso ale nenapadá mě co sním
jéé tolik nápadů jen si vybrat
Můžu se zeptat co jsou pštosí vejce to slyším prvně ![]()
mila2113 píše:dzarunka píše:jéé tolik nápadů jen si vybratmila2113 píše:sekaná,karbanátky,čevabčiči,pštrosí vejce,mletý řízek,plněné papriky,zapečené s bramborama,do rajský,udělat jako směs na špagety
mám tu mleté maso ale nenapadá mě co snímMůžu se zeptat co jsou pštosí vejce to slyším prvně
vejce obalené mletým masem,jsou z toho velká vejce a ještě mě napadly špízy,ale ty jsem nikdy nezkoušela
mila2113 píše:levmah28 píše:56dkg mouky
Má tady někdo dobrý recept na vanilkové rohlíčky?dělala jsem je dnes a dopadly tak,že mi rozpekly tak mám s nich placku.Recept jsem našla tady.Tak potřebuju někoho spolehlivého
42dkg (smetol,hera stela)
14dkg ořechů
14dkg cukru
je toho hodně ale u nás se to sní můžeš udělat poloviční várku
prosím tě, dáváš ořechy vlašské nebo lískáče? a jakou mouku? asi hladkou, že ? ![]()
michaba83 píše:mila2113 píše:prosím tě, dáváš ořechy vlašské nebo lískáče? a jakou mouku? asi hladkou, že ?levmah28 píše:56dkg mouky
Má tady někdo dobrý recept na vanilkové rohlíčky?dělala jsem je dnes a dopadly tak,že mi rozpekly tak mám s nich placku.Recept jsem našla tady.Tak potřebuju někoho spolehlivého
14dkg ořechů
14dkg cukru
Ano dávám hladkou mouku a ořechy vlašské
mila2113 píše:michaba83 píše:Ano dávám hladkou mouku a ořechy vlašskémila2113 píše:prosím tě, dáváš ořechy vlašské nebo lískáče? a jakou mouku? asi hladkou, že ?levmah28 píše:56dkg mouky
14dkg ořechů
14dkg cukru
Děkuji, vyzkoušíme ![]()
Chlap není doma,tak jsem si k obědu uvařila jen špagety s cibulkou,česnekem,oliv.olejem a přidala koření na špagety,večer se odbydu zeleninovým salátem ![]()
mahdalka píše:
Chlap není doma,tak jsem si k obědu uvařila jen špagety s cibulkou,česnekem,oliv.olejem a přidala koření na špagety,večer se odbydu zeleninovým salátem
A já jsem zase o topince ![]()
Na oběd jsem byla u McDon. Malá měla brambor s mrkví. Večer budu mít zapečené housky v troubě (takový toast) a malá brambor s rajčatovou omáčkou a šunku. Od zítra do úterý nevařím ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat