Věčné téma: Co dnes uvařit?

• Fotoalbum (163)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
saracenka
1.12.11 13:20

ted maj v kaufu 4hery+lineckou marmaládu za 50,–takže pečení zdar :pankac:

• Upravit
4773
1.12.11 13:23
Bubu25 píše:
Lucí :pankac: :mrgreen: no právě ..jednoduchý a rychlý a za 10 min finíto :dance: pro mě pečícího antitalenta tak záchrana a zázrak :lol:

Já teda peču ráda, i dorty na objednávku pro známé, ale proč si to neulehčit že :-)

• načítám...
4773
1.12.11 13:24
Petra2829 píše:
Bubu25 píše:
adeeelia píše:
recept na třepací dort? :mrgreen:
no to je děsně rychlej dort za pár korun a výbornej :pankac: koupíš korpus, 2× nevařící pudink Dr Oetker, 2× slehaška, 2× mandarinky v plechovce nebo jiný ovoce a dáš do misky s víkem ty pudinky šlehačky a mandarinky - zatřepeš :mrgreen: za 30 sekund máš hustou hmotu a tu nakydáš na ten korpus a můžeš hnedka jíst ;) já to tida dávám na chvíli do ledničky a posypu do grankem nebo do té mísi přidám strouhaný kokos ale lahůdka za 8 min hotová a výborná a bez práce ;)
akorát ted apeču buchtu v troubě :mrgreen:

Máš nějakej osvědčenej recept na tu buchtu na ten dort?

• načítám...
5misa6
1.12.11 13:26

MÍŠA ŘEZ
6 lžic cukru krupice
6lžic pol. mouky
6 vajíček
2 lžíce kakaa
Půj prášku do pečiva
6žloutků utřít s cukrem,pak přidat ostatní suroviny,a pak přidat ušlehaný sníh.a upéct
NÁPLŇ:
2 tvarohy
1máslo
200g cukru moučky
1vanil. cukr
Ze surovin ušleháme krém.
NĚJAKÉ DOTAZY?Kdyžtak písněte ať to nepokazíte :-D

• Upravit
19692
1.12.11 14:25

Takze o vikendu se u nas bude taky trepat s dortem.Fofr dort uz jsem jedla,byl dobry.Akorat jsem ho jeste nikdy nedela nebot jsem nevedela recept,ted uz ho vim tak fofrem do nej ;)

• načítám...
50125
1.12.11 14:33

Dneska máme pečené kuře s nádivkou a zbytek květák.polévky. Zítra uvařím chilly con carne a k tomu bude chléb :)

• načítám...
5misa6
1.12.11 15:05

Má tady někdo dobrý recept na vanilkové rohlíčky?dělala jsem je dnes a dopadly tak,že mi rozpekly tak mám s nich placku.Recept jsem našla tady.Tak potřebuju někoho spolehlivého :-D

• Upravit
1114
1.12.11 15:11
levmah28 píše:
Má tady někdo dobrý recept na vanilkové rohlíčky?dělala jsem je dnes a dopadly tak,že mi rozpekly tak mám s nich placku.Recept jsem našla tady.Tak potřebuju někoho spolehlivého :-D

56dkg mouky
42dkg (smetol,hera stela)
14dkg ořechů
14dkg cukru
je toho hodně ale u nás se to sní můžeš udělat poloviční várku

• načítám...
1649
1.12.11 15:15
mila2113 píše:
levmah28 píše:
Má tady někdo dobrý recept na vanilkové rohlíčky?dělala jsem je dnes a dopadly tak,že mi rozpekly tak mám s nich placku.Recept jsem našla tady.Tak potřebuju někoho spolehlivého :-D
56dkg mouky
14dkg ořechů
14dkg cukru
je toho hodně ale u nás se to sní můžeš udělat poloviční várku

Toho musí být hromada z půl kila mouky a skoro dvou másel :mrgreen:

• načítám...
5misa6
1.12.11 15:20
michaba83 píše:
mila2113 píše:
levmah28 píše:
56dkg mouky
14dkg ořechů
14dkg cukru
Toho musí být hromada z půl kila mouky a skoro dvou másel :mrgreen:

Tak když se to u nich sní?tak není co řešit :-D

• Upravit
1114
1.12.11 15:21
michaba83 píše:
mila2113 píše:
levmah28 píše:
56dkg mouky
14dkg ořechů
14dkg cukru
Toho musí být hromada z půl kila mouky a skoro dvou másel :mrgreen:

Ano je toho dost..(6-8 plechů dle velikosti rohličků)u nás je to ale nejoblíbenější cukroví a nikdy nezbylo :oops:

• načítám...
1114
1.12.11 15:29

DODATEK: ty plechy spočítaný nemám jen to tak odhaduji(nikdy jsem to nepočítala)když dělám rohlíčky udělám těsto a pak jen skládám na plech,peču obaluji v cukru uzobáváme :mrgreen:dokud se vše nespracuje :palec:

• načítám...
5misa6
1.12.11 16:59

Kuchařinky mám chuť na pomazánk z nivy.Ale všude je psáno,že tam příjde majolka nebo jogurt,a to já fakt doma nemám.Co do té nivy můžu přidat???

• Upravit
PetkaK
1.12.11 17:00
levmah28 píše:
Kuchařinky mám chuť na pomazánk z nivy.Ale všude je psáno,že tam příjde majolka nebo jogurt,a to já fakt doma nemám.Co do té nivy můžu přidat???

Já si to rozšlehám jen s máslem a je to. :mrgreen:

• Upravit
PetkaK
1.12.11 17:00

Oběd nic, malá skleničku.

Teď jdu vařit špagety se sýrovou omáčkou pro nás obě :)

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

Poradna o homeopatii

Ikona - Eliška Bartlová

MUDr. Eliška Bartlová