Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
julniki píše:
Holky neporadíte co s kuřecího? Už mi nějak dochází nápady. Bez trouby a fritovacího hrnce, nejlíp něco dušeného
kure na paprice ![]()
ja zitra smazeny syr pro sebe s brusinkama, Lukas s Gitkou s bramborama.
dzarunka píše:julniki píše:tak jen podusit s cibulkou a mrkví…mrkev,hrášek…vícedruhovou zeleninou.....s žampionama.....se zelím
Holky neporadíte co s kuřecího? Už mi nějak dochází nápady. Bez trouby a fritovacího hrnce, nejlíp něco dušeného
mam jen konzervovany hrasek s kukurici ![]()
Monjie píše:julniki píše:kure na paprice
predevcirem bylo veprove na paprice
levmah28 píše:MUFICE píše:Tak to je problém,nemám ani jednolevmah28 píše:Určitě, dělají se třeba s lilkem, cuketou, žampionama atd.
HOLKY jdou udělat lasagne bez masa???
já dělám lasagne co dům dá. zbytky zeleniny, nebo lečo, párek, cokoliv
julniki píše:Monjie píše:predevcirem bylo veprove na papricejulniki píše:kure na paprice
aha tak nejakou kureci smes? nebo cinu? a malymu treba s brokolici?
Monjie píše:julniki píše:aha tak nejakou kureci smes? nebo cinu? a malymu treba s brokolici?Monjie píše:predevcirem bylo veprove na papricejulniki píše:kure na paprice
asi cinu, maly zatim jenom mlicko ![]()
julniki píše:dzarunka píše:mam jen konzervovany hrasek s kukuricijulniki píše:tak jen podusit s cibulkou a mrkví…mrkev,hrášek…vícedruhovou zeleninou.....s žampionama.....se zelím
tak jen to ![]()
Žirafa9 píše:
Mufice, díky, zrovna jsem dozdobila
Nemáš zač
Taky jsem ted dodělala jedno nepečené cukroví a plnila košíčky ![]()
Monjie píše:
sarance:D jaka polivka?
myslis ta zampionova? nesrazila, vcera kotel s podmaslim, dedek sezral. Dneska jsem delala novou s kyskou a je zas pulka sezrana.Holky poradte! mam tu linecky orechovy co z toho mam delat?
a musim se pochvalit, pracky se mi povedly!haleluja!![]()
Linecký jsem slepila rybízovou marmeládou a máčela v čokoládě. Pak jsem to poházela sekanými mandlemi a barevnou rýží.
julniki píše:
Z kuřecího dělám směs se zeleninou ala čína nebo nakrájím na kousky, přidám lisovaný špenát, smetanu a udělám k tomu těstoviny.
julniki píše:
na máslo kuřecí čtvrtky z celého kuřete, osolit, opepřit, osmahnout, přidat na kolečka cibuli, osmahnout, pak podlít trochou vody, kuřecí maggi bujon, podusit, přidat cukety na kostičky a žampiony (nebo mrkev nebo papriky, porek, co je doma), podusit, na konec smetanu a ještě chvíli nechat..s rýží je to mňmka
julniki píše:dzarunka píše:mam jen konzervovany hrasek s kukuricijulniki píše:tak jen podusit s cibulkou a mrkví…mrkev,hrášek…vícedruhovou zeleninou.....s žampionama.....se zelím
no tak kuřecí rizoto s červenou sladkou paprikou..jestli máš jedno rajče, tak ho do toho na mini kostičky hoď taky ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat