Věčné téma: Co dnes uvařit?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
15054
14.12.11 12:00
Monjie píše:
dzarunko: to nevadi ze projde varem? to mam asi namichat s moukou ne?

já dělám z podmáslí polévku-dám do vody vařit brambory se solí a kmínem,když jsou měkké přileju podmáslí a když to začne vařit tak přiklepnu vejce a zahustím moukou.....podle mě by to šlo tak udělat i s těma žampionama,dát vařit s těma bramborama :think:

• načítám...
saracenka
14.12.11 12:01
dzarunka píše:
Monjie píše:
já dělám z podmáslí polévku-dám do vody vařit brambory se solí a kmínem,když jsou měkké přileju podmáslí a když to začne vařit tak přiklepnu vejce a zahustím moukou.....podle mě by to šlo tak udělat i s těma žampionama,dát vařit s těma bramborama :think:

zatracený kyselo ,co krok to prd :mrgreen:

• Upravit
2458
14.12.11 12:02

Tak dnes Boloňské špagety bude i na zítra. Ten vaječňák jsem nakonec udělala následovně- půl litru rumu, 10 žloutků ušlehaných na páře, 2 salka z toho jedno vařené, 4 tyčinky ledové kaštany, 1 kondenzované mléko, vanilková esence. Je to teda kalorická bomba, ale je výbornej. Všem děkuji za recepty i inspiraci.

• načítám...
1304
14.12.11 12:03
Monjie píše:
gr nesnasim zubare.Ja dneska zel polevka s kapanim a br.noky s uzenym a zelim.

Já taky, mám z nich panickou hrůzu… Ale musela jsem. A po novým roce ho navštívím ještě dvakrát. Všechny osmičky musí ven :cert:

• načítám...
20656
14.12.11 12:07

dušená v.kýta s tymiánem, těstoviny a teď si jako moučník dávám pomelo :mrgreen:
mládě brambor, mrkev, hrášek

• načítám...
15054
14.12.11 12:08

a my jsme bez masa,takže zítra hodně hustá zelňačka k večeři i k obědu a v pátek ještě nevím-asi bramborové šišky s kakaem a v sobotu nákup :pankac:

• načítám...
23033
14.12.11 12:12
saracenka píše:
dzarunka píše:
Monjie píše:
já dělám z podmáslí polévku-dám do vody vařit brambory se solí a kmínem,když jsou měkké přileju podmáslí a když to začne vařit tak přiklepnu vejce a zahustím moukou.....podle mě by to šlo tak udělat i s těma žampionama,dát vařit s těma bramborama :think:

ale hovno kyselo, to bude takova ta smetanova s zampionama a zelenou petrzelkou, tu mame radi:)

• načítám...
1649
14.12.11 12:17

čočková polévka z červené čočky (ať může i prcek)
brambor a sekaná z globusu

• načítám...
saracenka
14.12.11 12:29
Monjie píše:
saracenka píše:
dzarunka píše:
Monjie píše:
ale hovno kyselo, to bude takova ta smetanova s zampionama a zelenou petrzelkou, tu mame radi:)
:think: :mrgreen: tak zase nic mno :think:
  • Upravit
3950
14.12.11 12:33

hovězí polévka s játrovíma knedlíčkama a domácí nudle (dělala jsem poprvé no nevím asi divný recept snad s toho něco bude :lol: )druhé plněné bram knedle se slaninkou a cibulí je my blbě takže jsem to trochu odflákla :oops:

• načítám...
23033
14.12.11 12:34

tak co se nesrazi kyska nebo podmasli?:D

• načítám...
1346
14.12.11 12:37

My dnes kuřecí řízečky a bramborová kaše :palec:

• načítám...
15225
14.12.11 12:37

Plněná cuketa mletým masem, maso při rozmrazování v mikrovlně lehce uvařeno, tak to asi bude… :roll: Hodím na to pak hoodně kečupu :mrgreen:

• načítám...
2535
14.12.11 13:16

Děláte mi chutě s těma vaječňákama, kaštanama a tak. Nechala jsem si koupit flašku rumu a asi také nějaký ten lektvar namíchám :pankac: .

• načítám...
15054
14.12.11 14:02

já jsem si koupila v Lidlu už hotový likér :oops: nějaký citronový tak jsem zvědavá jaký bude :jazyk:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

Poradna o homeopatii

Ikona - Eliška Bartlová

MUDr. Eliška Bartlová