Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
levmah28 píše:
HOLKY jdou udělat lasagne bez masa???
Určitě, dělají se třeba s lilkem, cuketou, žampionama atd.
MUFICE píše:
Taky chci zdobit košíčky a tak tu nápln nacpu do obyčejného igelitového pytlíky co balím potraviny, stačí tam ustříhnout růžek.
no to jsem zkoušela jenže mám tu náplň takovou hutnější a sáček mi praská
Žirafa9 píše:MUFICE píše:no to jsem zkoušela jenže mám tu náplň takovou hutnější a sáček mi praská
Taky chci zdobit košíčky a tak tu nápln nacpu do obyčejného igelitového pytlíky co balím potraviny, stačí tam ustříhnout růžek.
Tak dej víc sáčků do sebe, aby to drželo. Jednou jsem takhle zdobila perníčky a šlo to dobře. Tak jsem zvědavá, jak mi to půjde.
MUFICE píše:levmah28 píše:Určitě, dělají se třeba s lilkem, cuketou, žampionama atd.
Tak to je problém,nemám ani jedno ![]()
levmah28 píše:MUFICE píše:Tak to je problém,nemám ani jednolevmah28 píše:Určitě, dělají se třeba s lilkem, cuketou, žampionama atd.
Mrkni na netu na nějaké recepty na vegetariánské lasagne, tam si snad něco vybereš.
já jsem se zase dověděla jako prd jestli s epolívka srazila a to jsem tu byla dneska první ![]()
sarance:D jaka polivka?
myslis ta zampionova? nesrazila, vcera kotel s podmaslim, dedek sezral. Dneska jsem delala novou s kyskou a je zas pulka sezrana.
Holky poradte! mam tu linecky orechovy co z toho mam delat?
![]()
a musim se pochvalit, pracky se mi povedly!haleluja!
Monjie píše:
sarance:D jaka polivka?
myslis ta zampionova? nesrazila, vcera kotel s podmaslim, dedek sezral. Dneska jsem delala novou s kyskou a je zas pulka sezrana.Holky poradte! mam tu linecky orechovy co z toho mam delat?
a musim se pochvalit, pracky se mi povedly!haleluja!![]()
vykrájet tvary a slepit krémem a namáčet třeba do půlky v čokoládě nebo bílé polevě
nebo v obou ![]()
Holky neporadíte co s kuřecího? Už mi nějak dochází nápady. Bez trouby a fritovacího hrnce, nejlíp něco dušeného ![]()
julniki píše:
Holky neporadíte co s kuřecího? Už mi nějak dochází nápady. Bez trouby a fritovacího hrnce, nejlíp něco dušeného
tak jen podusit s cibulkou a mrkví…mrkev,hrášek…vícedruhovou zeleninou.....s žampionama.....se zelím ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat