Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
dlouho jsem tu nebyla a doufám, že jsem nepřišla o nějaký super recept. Ty kaštany vypadají zajímavě. Možná je zkusím.
Já zítra brambory na loupačku a chlap asi bramboračku.
karamelové je dobré ale není tekoucí je to strašně tuhé musela jsem mixovat v mixeru
saracenka píše:čtu jak se tady peče smaží, u nás budou letos chudé vánoce, max perníky na stromečku. Ale vy mi tady dáváte, bránice nestačídzarunka píše:co myslíš já do toho práskla v tom origo pytlíku od piškotů a bylo to na novej vánoční úklidsaracenka píše:tak jsi měla slabý sáčekdzarunka píše:jo tak dámy to jsem udělala minulej rok a zametala jsem celou kuchyniMUFICE píše:já dávám do sáčku a rozbouchám paličkou
Tak jsem se 3 hodiny patlala s vosíma hnízdama, mám jich asi 60. Největší voprus je to strouhání piškotů, jelikož se mi rozbil mixér![]()
To karamelové salko je dobré, já z něj dělala to baileys, ale je opravdu tuhé. Někdo mi říkal, že ho dává do dortu místo krému ![]()
Jinak já to pití dělala už dávno, ty kaštany jak je to povařené a ještě je tam rum tak vydrží (v chladu) dloooooouho
To baileys jsem dělala na zkoušku, nevím jak dlouho vydrží,není vařené
luciemal píše:
To karamelové salko je dobré, já z něj dělala to baileys, ale je opravdu tuhé. Někdo mi říkal, že ho dává do dortu místo krémuJinak já to pití dělala už dávno, ty kaštany jak je to povařené a ještě je tam rum tak vydrží (v chladu) dloooooouho
To baileys jsem dělala na zkoušku, nevím jak dlouho vydrží,není vařené
a kdyby se to trošku povařilo? ![]()
já znám salko ,ale muž tedka koupil místo toho zahuštěnou tatru že prej to je stejný ,já nevim teda
Mám udělaný těsto na linecký a vanilkový rohlíčky a po snídani začnu péct ![]()
dzarunka píše:
VYNIKAJÍCÍ LIKÉR Z LEDOVÝCH KAŠTANŮPOTŘEBY: 250 ml šlehačky
1 SALKO
3 ledové kaštany
4 kostičky hořké čokolády
1/2 litru rumu.
POSTUP: Šlehačku vylijeme do hrnce a přidáme čokoládu a nalámané tyčinky ledových kaštanů. Za stálého míchání povaříme. Poté sejmeme z plotny, necháme vychladnout, vlijeme SALKO a nakonec RUM. Řádně promícháme, aby bylo hladké a lijeme do lahví. Z jedné dávky je litr likéru.
Je to výborné kvalitní pití, které je zase jiné, než-li známé domácí vaječné koňaky.
Navíc bez pudingů, vajec a podobných „kazících se“ přísad.
to zní výborně,už ho mám opsaný!
Ještě-jak dlouho asi vaříme a kolik těch ledovýk kaštanů,3 tyčinky a nebo 3 dílky?
![]()
kecačka píše:dzarunka píše:
VYNIKAJÍCÍ LIKÉR Z LEDOVÝCH KAŠTANŮPOTŘEBY: 250 ml šlehačky
1 SALKO
3 ledové kaštany
4 kostičky hořké čokolády
1/2 litru rumu.
POSTUP: Šlehačku vylijeme do hrnce a přidáme čokoládu a nalámané tyčinky ledových kaštanů. Za stálého míchání povaříme. Poté sejmeme z plotny, necháme vychladnout, vlijeme SALKO a nakonec RUM. Řádně promícháme, aby bylo hladké a lijeme do lahví. Z jedné dávky je litr likéru.
Je to výborné kvalitní pití, které je zase jiné, než-li známé domácí vaječné koňaky.
Navíc bez pudingů, vajec a podobných „kazících se“ přísad.to zní výborně,už ho mám opsaný!
Ještě-jak dlouho asi vaříme a kolik těch ledovýk kaštanů,3 tyčinky a nebo 3 dílky?![]()
troje kaštany a nechám jen chvilku probublat
ten liker z ledovych kastanu jsem delala loni,moc dobrej,hlavne moji mamine moc chutnal ![]()
Dneska mame rajskou,testoviny a plnene papriky
Tak u nás dneska rajská těstoviny a vařený hovězí a nebo na cibulce…uvidime…
Dneska mám instantní polívku z hrnu a malej skleničku. Byla jsem na trhání moudráku, tak mám nateklou půlku huby… Chjo… ![]()
dojíme kuře k obědu a k večeři budou bagety a k tomu rajčata s balkánem a hermelínová pomazánka-dala jsem česnekový a s modrou plísní,mňamka
gr nesnasim zubare.
Ja dneska zel polevka s kapanim a br.noky s uzenym a zelim.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat