Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
MUFICE píše:
Tak jsem se 3 hodiny patlala s vosíma hnízdama, mám jich asi 60. Největší voprus je to strouhání piškotů, jelikož se mi rozbil mixér
já dávám do sáčku a rozbouchám paličkou ![]()
dzarunka píše:MUFICE píše:já dávám do sáčku a rozbouchám paličkou
Tak jsem se 3 hodiny patlala s vosíma hnízdama, mám jich asi 60. Největší voprus je to strouhání piškotů, jelikož se mi rozbil mixér
jo tak dámy to jsem udělala minulej rok a zametala jsem celou kuchyni ![]()
MUFICE píše:
Tedlevmah28 píše:Ted už je snad po sezoně lilků, tak ho radši už nekupuju. Nedávno jsem ho chtěla koupit a celá krabice jich byla měkkáeshta píše:Zkusím takový najítlevmah28 píše:určitě tvrdší- v té diskuzi je to popsáno dobře..je tvrdší a jakoby pruží, špatně se to popisuje..není tvrdej jako třeba tvrdá hruškaMonjie píše:Takže má být tvrdý.Já jsem právě několik osala a všechny byly jak blato.
https://www.emimino.cz/…lilek-77216/
Osahám a uvidím ![]()
saracenka píše:dzarunka píše:jo tak dámy to jsem udělala minulej rok a zametala jsem celou kuchyniMUFICE píše:já dávám do sáčku a rozbouchám paličkou
tak jsi měla slabý sáček ![]()
dzarunka píše:saracenka píše:tak jsi měla slabý sáčekdzarunka píše:jo tak dámy to jsem udělala minulej rok a zametala jsem celou kuchyniMUFICE píše:já dávám do sáčku a rozbouchám paličkou
co myslíš já do toho práskla v tom origo pytlíku od piškotů a bylo to na novej vánoční úklid
![]()
saracenka píše:dzarunka píše:co myslíš já do toho práskla v tom origo pytlíku od piškotů a bylo to na novej vánoční úklidsaracenka píše:tak jsi měla slabý sáčekdzarunka píše:jo tak dámy to jsem udělala minulej rok a zametala jsem celou kuchyniMUFICE píše:já dávám do sáčku a rozbouchám paličkou
Tak jsem se 3 hodiny patlala s vosíma hnízdama, mám jich asi 60. Největší voprus je to strouhání piškotů, jelikož se mi rozbil mixér![]()
saracenka píše:
a co je rozválet válečkem?
To jsem zkoušela, když jsem nedávno dělala štrůdl a měla jsem tam kusy stejně.
MUFICE píše:saracenka píše:To jsem zkoušela, když jsem nedávno dělala štrůdl a měla jsem tam kusy stejně.
a co je rozválet válečkem?
holky a vy už děláte to pití?já teda ještě ne.. a ne rozdíl v tatře a v salku když je to oboje plnotučné zahuštěné?
holky mrkejte co jsem objevila http://www.mojemleko.cz/…lko-karamel/ nebo alespoň pro mě je to novinka
saracenka píše:
holky a vy už děláte to pití?já teda ještě ne.. a ne rozdíl v tatře a v salku když je to oboje plnotučné zahuštěné?
nepochopila jsem dotaz ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat