Věčné téma: Co dnes uvařit?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
850
12.12.11 21:37

ahoj holky, my dnes uzene s křenovkou a knedlou a kuř.pol.
zitra udelam gulas na dva dny mam klid s testovinou a na večeři udelam rybi pom.ma na ni chut manža :mavam:

• načítám...
50143
13.12.11 00:11
Monjie píše:
Nikoliv píše:
Jaká lepší témata jsou,nikoliv,zajít do restaurace a mít klid je špatné?To je hrozné když je restaurace vynikající?? Je dobré se pachtit den za dnem,a kdo ocení nakonec všechnu snahu.
Na rodicovske dovolene s detmi to asi moc dobre nejde,ze?:D ale neboj do restauraci chodime jednou za 14 dni o vikendu, nebo si neco objedname domu, abychom nevysli ze cviku

My ted dlouho někde nebyli kromě KFC :) V létě jsme chodili každý týden na jídlo a pití do jedné oblíbené hospody na zahrádku :)

• načítám...
50143
13.12.11 00:15
nikita066 píše:
ahoj holky, můžu se prosím přidat?
Nějak bojuju s jídlem - peněz je málo, ale musíme pořádně začít jíst a tak vás pročítám a zapisuju a zapisuju a budu vybírat.
Jinak dneska kuře na paprice a brambor a na véču krupice.
Holky a můžu poprosit o zaručený recept na gnochi a radu jak na žampiony, pořád používám jen plechovkový, protože ty „normální“ mi buď křupou mezi zuby ať je čistím a myju jak šílená, nebo jsou hořký, co dělám špatně? Díky

Lepší jsou čerstvé žampiony, já je teda vždy loupu a nožičky čistím a pak je ještě opláchnu vodou. Nakrájím si cibulku a žampiony a pak je osmažím na cibulce a trošce oleje, pak je stačí zalít smetanou a dochutit a můžeš si to dát k nokům. My tam teda ještě přidáváme kuřecí maso nebo špenát.

• načítám...
9044
13.12.11 08:07

Tak dneska vyvar z kralika a pak se chci pokusit o fazolovy gulas s parkem,jeste jsem to nedelala,tak snad to nejak dopadne :)

Zampiony taky vzdycky oloupu a omeju,pak jsou v pohode.Ty z konzervy nemam moc rada.

• načítám...
5misa6
13.12.11 08:24

U nás budou špagety s boloňskou omáčkou.

• Upravit
2458
13.12.11 08:43

Holky hoďte nějaký tip na Vaječný likér, který je dobrý, případně nějaký osvědčený recept může být i s nějakou obměnou.

• načítám...
25007
13.12.11 08:54

včera večer jsem na dneska dělala hovězí guláš, můj normálně nežravej 3letej kluk ho měl včera k večeři a dnes ho chtěl i k snídani :mrgreen: takže asi úspěch :lol:

• načítám...
15054
13.12.11 09:22

kuře na soli,brambory,řepa

• načítám...
PetkaK
13.12.11 09:28

Kuře na másle, mrkev, brambor pro malou, a já budu o hladu.

• Upravit
5misa6
13.12.11 09:30
dzarunka píše:

Kuře na soli?a to jak se dělá?

• Upravit
1304
13.12.11 09:31

Manžel dojídá rajskou a já si z ní udělala bulharskou :mrgreen:
Dneska budu péct linecké pro prcka a vínové cukroví. Zítra udělám opět vaječňák. Manžel chodil ochutnávat a včera dochutnal :lol:

• načítám...
15054
13.12.11 09:38
levmah28 píše:
dzarunka píše:
Kuře na soli?a to jak se dělá?

do pekáče kilo soli na to položit kuře a péct,toť vše........někdo obrací někdo ne,já ho jednou otočím......a trošku osolím zevnitř jinak se nesolí

• načítám...
23033
13.12.11 09:44

to mam rad, je to jako grilovane:D

burritos, kysela polevka s koprem a Gite kruti se zeleninou a bramborem.

• načítám...
1101
13.12.11 09:58

Francouzské brambory a brokolicová polévka-ta bude asi k večeři

• načítám...
50143
13.12.11 10:00

A my dneska dojíme jídlo od včera - zelnačka + svíčková na smetaně :D Odpoledne udělám vosí hnízda a těsta na linecké a vanil.rohlíčky a zítra tu upeču.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

Poradna o homeopatii

Ikona - Eliška Bartlová

MUDr. Eliška Bartlová