Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
dneska kuřecí s omáčkou (napůl smetana a protlak - ani rajská, ani na smetaně, prostě CDD
) a k tomu jáhly a okurkový salát
mládě stejně jako včera (mr+bram+hrášek)
zeleninu kupuju v Tescu a v Bille - pokaždý je lepší někde jinde, prostě si vybírám, záleží druh od druhu
dneska zampionova polivka zase
a brambory s uzenym masem a okurkou.k veceri vyber ze dvou pomazanek a patlame cukrovi zase ![]()
U nás špenát, vejce a brambor. Musím na nákup, mrazák brzo bude prázdný ![]()
Nakonec cibulacka + kureci rizky s brkasi ![]()
Cibulacka ma uspech,ikdyz urcite to neni ta prava francouzka,protoze jsem tam prihodila kureci odrezky,ale je fakt dobra.Dik Monjie ![]()
gorina píše:
Nakonec cibulacka + kureci rizky s brkasi
Cibulacka ma uspech,ikdyz urcite to neni ta prava francouzka,protoze jsem tam prihodila kureci odrezky,ale je fakt dobra.Dik Monjie
dnes vepřový vývar s nudlemi a pečené kotlety na cibuli s hranolkami
dnes vepřový řízek s bramborem
vývar z krutiho krku s písmenkama
prcek br.kaši s květákem a brokolicí
Zítra asi halůšky se zelím a slaninou. Už mám na to pár dní chůť ![]()
gorina píše:
Nakonec cibulacka + kureci rizky s brkasi
Cibulacka ma uspech,ikdyz urcite to neni ta prava francouzka,protoze jsem tam prihodila kureci odrezky,ale je fakt dobra.Dik Monjie
vyridim dedkovi:D
nikita066 píše:
Holky koukám, že děláte hodně salátky a zeleninové jídla, kde zeleninu nakupujete? Máte u Vás nějaké specializované obchůdky? Tady u nás nic není a v marketech ta zelenina stojí za nic, koupím krásný salát na pohled, vevnitř brouci, mušky či co to bylo, koupím papriky, vypadaj úžasně a po rozkrojení vevnitř fuj, prolezlí
Zeleninu nakupuju v Lidlu, tam se mi zdá kvalitní.
michaba83 píše:
Zítra asi halůšky se zelím a slaninou. Už mám na to pár dní chůť
jééé já na ně mám taky chuť už nějakou dobu!
jdu za chvilku pro dceru do zš a na nákup, tak rovnou koupím ingredience … když seženu bryndzu, tak udělám půlku tak a druhou onak, v rámci hubnutí ta slanina není zrovna košer
každopádně díky za připomenutí ![]()
vlastně je udělám až v sobotu, zítra jsem na oběd opět u sestry (dáváme druhé kolo společnýho pečení
)
ahoj holky, určitě mi poradíte, čím nazdobit košíčky, když nemám zdobící sáček, čím ho nahradit?? při stěhování jsem ho asi nějak důkladně založila a teď ho nemůžu najít
Taky chci zdobit košíčky a tak tu nápln nacpu do obyčejného igelitového pytlíky co balím potraviny, stačí tam ustříhnout růžek.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat